Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    12. Rujan 2015. 15:56

Sonja ja ne uzimam bilo koje uloške jer sam osjetljiva na njih jako još i kad sam imala M, uzimam one bez mirisa sličnih dodataka i na kojima piše pamuk, zaista mi se ne da sa tim platnenim ulošcima sada u trudnoći zezati jer treba mi dosta da skupim veša za jednu mašinu, a kako nemam umivaonik, za ručno pranje moram biti sagnuta nad kadom a to mi sada nije zgodno, i moram izbjegavati zbog leđa.. tako da i nemam neki izbor..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    12. Rujan 2015. 16:44

evo ja danas kupila 10 tetra pelena u magicbaby dučanu u sloveniji za 13€, i baš smo gledali cijene kolica i svega, jedna je rekla da bude otišla u sloveniju pogledati/kupiti kolica.. pa da vam velim da se ne isplati... cijene su abnormalne...više se isplati kupiti kod nas..
    jedino sam za jedan kinderbet zapela, košta 70€ i baš je super, meni se jako sviđa.. to bi sigurno kupili da ga več nemamo
    mene ništa ne boli za sad,kičma,prepone... jedino me mali zna dosta put udariti u mjehur, to mi je najgore, stvarno je čudan osječaj

Pinkypik
    12. Rujan 2015. 16:52

Mrkvice, onda smo u istoj dilemi...
    Ja se isto bojim da ću na carski jer sam jako mala a beba prilično napredna i velika. I neka je..samo mi nije baš svejedno koji je dr. jer očito ima svakakvih. Na sv.duhu navodno koriste neke kopčice umjesto šivanja pa je to iznutra. A sad svi koriste spinalnu umjesto totalne tako da je to (valjda) dobro. Pitaj frendicu jel možda"pokopčana" pa je dobro ispalo?  

Anaheja
    12. Rujan 2015. 17:30

Vidim da sve imate problema sa mokrim gacicama... Moram priznat da me to mucilo samo za vrijeme vrucina, sada nista. Primjetila sam samo da me vec 10ak dana love grcevi u listovima ujutro kad se probudim . Morat cu i ja uvest neki dodatni magnezij....
    Mi smo nasli kolica, odlucili za Q9 na kraju. I odlucili smo za ime . Weeeee!!!!

Pepita2109
    12. Rujan 2015. 20:44

Tyna ooo da to s mjehurom je fascinantno hahaha
    Anaheja za vrijeme vrućina mi je bilo od znoja,a sada se popiškim, pobjegne mi a da i ne skužim da mi se piški, srećom imam te uloške 
    Ma magnezij je suuuper i ja ga pijem zato,jer i otprije imam problema sa grčevima..
    Aaaaa i mi smo se odlučili za ta kolica, samo moramo tu tamo poslije 20. ići u dućančić i pitati za njih, da li imaju i mogu li ih naručiti 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    12. Rujan 2015. 21:07

Tyna, kakav ste krevetić vidjeli u Sloveniji? U Magic baby?

Ines24
    12. Rujan 2015. 21:21

Oooo vidim da nas ima dosta koje smo odlučile svoje bebice vozati u Q9 kolicima 
    Mi ćemo ih naručiti krajem 10. mjeseca direktno s njihove web stranice, dođu na kućnu adresu, a 50 kn je poštarina...

Za bebu nisam još ništa spremila ali mislim da će mi stvari za bolnicu biti spremne čak do kraja ovog mjeseca, sva sam naopaka 

Pinkypik
    12. Rujan 2015. 21:21

Joj, ja sam se zaljubila u ovakva "starinska" kolica, ali samo gledam jer smo od prijatelja dobili već pa je glupo kupovati...Ali ne mogu prestati gledati 😩
    http://mym-babyshop.com/epages/9b9e5359-9a52-4a06-93cc-b837195f9def.mobile/de_AT/?ObjectPath=/Shops/9b9e5359-9a52-4a06-93cc-b837195f9def/Products/01007

Mrkvica2
    12. Rujan 2015. 22:04

Pinkypik vidis nisam znala, moguce da je i do toga bas cu ju pitati. 

Sad ste me zaintrigirale sa tim q9 kolicima i morala sam ih ici malo pogledati.. svidjela su se i meni i muzu a cijena im je skroz prihvatljiva. Mislim da bismo i mi mogli bebicu vozati u njima.. ici cu ih bas jedan dan pogledati uzivo. Jel ih koja od vas vec ima doma?

• mama@
    12. Rujan 2015. 22:23

Vecer loptice... 
    Ja radno ovih dana i gotovo... prekjucer uvozili drva, danas spremala cijelu kucu...uh uh... djeca su mi pomagala jer vide da mama s ovim stomakom bas i ne funkcionira tako brzo 

Mokre gacice su me najvise mucile u vrucinama dok sad i ne toliko... ima dana kad osjetim da ce mi trebati i tada stavim pamucni dnevni 

Narucila sam preko njuskala viper za 100 kn. Odlicno izgleda, ocuvan. U pon mi šalju 

Sad sam nasla i kinderbetic s madracem za 400 kn... no jos se premisljam

U pon se nadam da cu rijesiti svoje komplikacije.  Da i ja napokon budem na bolovanju hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.