Sonja ja ne uzimam bilo koje uloške jer sam osjetljiva na njih jako još i kad sam imala M, uzimam one bez mirisa sličnih dodataka i na kojima piše pamuk, zaista mi se ne da sa tim platnenim ulošcima sada u trudnoći zezati jer treba mi dosta da skupim veša za jednu mašinu, a kako nemam umivaonik, za ručno pranje moram biti sagnuta nad kadom a to mi sada nije zgodno, i moram izbjegavati zbog leđa.. tako da i nemam neki izbor..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
evo ja danas kupila 10 tetra pelena u magicbaby dučanu u sloveniji za 13€, i baš smo gledali cijene kolica i svega, jedna je rekla da bude otišla u sloveniju pogledati/kupiti kolica.. pa da vam velim da se ne isplati... cijene su abnormalne...više se isplati kupiti kod nas..
jedino sam za jedan kinderbet zapela, košta 70€ i baš je super, meni se jako sviđa.. to bi sigurno kupili da ga več nemamo
mene ništa ne boli za sad,kičma,prepone... jedino me mali zna dosta put udariti u mjehur, to mi je najgore, stvarno je čudan osječaj
Mrkvice, onda smo u istoj dilemi...
Ja se isto bojim da ću na carski jer sam jako mala a beba prilično napredna i velika. I neka je..samo mi nije baš svejedno koji je dr. jer očito ima svakakvih. Na sv.duhu navodno koriste neke kopčice umjesto šivanja pa je to iznutra. A sad svi koriste spinalnu umjesto totalne tako da je to (valjda) dobro. Pitaj frendicu jel možda"pokopčana" pa je dobro ispalo?
Vidim da sve imate problema sa mokrim gacicama... Moram priznat da me to mucilo samo za vrijeme vrucina, sada nista. Primjetila sam samo da me vec 10ak dana love grcevi u listovima ujutro kad se probudim . Morat cu i ja uvest neki dodatni magnezij....
Mi smo nasli kolica, odlucili za Q9 na kraju. I odlucili smo za ime . Weeeee!!!!
Tyna ooo da to s mjehurom je fascinantno hahaha
Anaheja za vrijeme vrućina mi je bilo od znoja,a sada se popiškim, pobjegne mi a da i ne skužim da mi se piški, srećom imam te uloške
Ma magnezij je suuuper i ja ga pijem zato,jer i otprije imam problema sa grčevima..
Aaaaa i mi smo se odlučili za ta kolica, samo moramo tu tamo poslije 20. ići u dućančić i pitati za njih, da li imaju i mogu li ih naručiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Oooo vidim da nas ima dosta koje smo odlučile svoje bebice vozati u Q9 kolicima
Mi ćemo ih naručiti krajem 10. mjeseca direktno s njihove web stranice, dođu na kućnu adresu, a 50 kn je poštarina...
Za bebu nisam još ništa spremila ali mislim da će mi stvari za bolnicu biti spremne čak do kraja ovog mjeseca, sva sam naopaka
Joj, ja sam se zaljubila u ovakva "starinska" kolica, ali samo gledam jer smo od prijatelja dobili već pa je glupo kupovati...Ali ne mogu prestati gledati 😩
http://mym-babyshop.com/epages/9b9e5359-9a52-4a06-93cc-b837195f9def.mobile/de_AT/?ObjectPath=/Shops/9b9e5359-9a52-4a06-93cc-b837195f9def/Products/01007
Pinkypik vidis nisam znala, moguce da je i do toga bas cu ju pitati.
Sad ste me zaintrigirale sa tim q9 kolicima i morala sam ih ici malo pogledati.. svidjela su se i meni i muzu a cijena im je skroz prihvatljiva. Mislim da bismo i mi mogli bebicu vozati u njima.. ici cu ih bas jedan dan pogledati uzivo. Jel ih koja od vas vec ima doma?
Vecer loptice...
Ja radno ovih dana i gotovo... prekjucer uvozili drva, danas spremala cijelu kucu...uh uh... djeca su mi pomagala jer vide da mama s ovim stomakom bas i ne funkcionira tako brzo
Mokre gacice su me najvise mucile u vrucinama dok sad i ne toliko... ima dana kad osjetim da ce mi trebati i tada stavim pamucni dnevni
Narucila sam preko njuskala viper za 100 kn. Odlicno izgleda, ocuvan. U pon mi šalju
Sad sam nasla i kinderbetic s madracem za 400 kn... no jos se premisljam
U pon se nadam da cu rijesiti svoje komplikacije. Da i ja napokon budem na bolovanju hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji