Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    11. Rujan 2015. 11:05

Evo jedne super aplikacije za narucivanje preko neta.
    Ima odlicnih stvarcica koje su puuuno jeftinije nego kod nas..i sve je..naravno..za mame,bebe i djecu..
    A i stigne vrlo brzo..

Mama - Thoughtful Shopping

Tyna24
    11. Rujan 2015. 11:14

LinaKarolina, neznam ako samo meni, al vidim tvoju poruku, tj. taj "link" u 30 redova
    nisi nekaj dobro kopirala

lady6
    11. Rujan 2015. 11:37

Pozz, okruglice! Visnja cestitam na deckicu! Sto se tice tetrica ja sam uzela te iz dm-a po 10kom. Kolko mi ih uopce treba? Pelene cu jednokratne. 

Sto se pregleda tice, do sad me nije boljelo niti bilo neugodno al vidjet cemo posto me zadnjih dana rasturaju dolje sve kosti kao da ce mi svaka noga otic na svoju stranu i dolhe se sva raspast a muke su po noci kad se okrecem

Pinkypik
    11. Rujan 2015. 13:01

Juicyfruit zato i pitam..i ja sam čula sve dobro o Vinogradskoj - frendica rodila tamo i jako je zadovoljna, druga rodila carskim i isto prezadovoljna, a i bliže mi je zapravo. Ali i za sv. Duh sam čula da je sve ok i da su u tom bebi području možda i najnapredniji, a i šogi rodila dvoje mojih nećaka tamo i isto je bila zadovoljna.
    A pregled...uh...moj dr. je stvarno odličan ali ja ne podnosim te gumene rukavice jer me sve peče onda. 😝

visnjass
    11. Rujan 2015. 13:03

Hvala na čestitkama 
    LinaKarolina imam ja to instalirano i ima super stvari za malo love ali muči me kaj je to Kina isto kao i onaj Wish ali su jeftini, recimo konkretno kaj sam gledala baby watcher tamo košta 50 dolara a kod nas oko 200

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    11. Rujan 2015. 13:21

Evo jos jedne koja se dvoumi izmedu sv.duha i vinogradske.. bas kao sto kazete dobra iskustva sam cula s obje strane a sad nez.. zna li koja od vas jesu li sobe mozda vece na sv. Duhu jer u vinogradskoj je sve dosta natrpano gore na babinjacama i na patologiji. 

Sto se tice aplikacije te mama imala sam je i odustala jer me strah tih velicina, citala sam recenzije i vecinom se ljudi zale na premale stvari.. eventualno ovako nesto sto nije odjeca.

visnjass
    11. Rujan 2015. 13:46

Ma da sve je kina  samo kaj mi ne znamo koje stvari su kvalitetne a koje su ona jeftinjara s otrovnim bojama na žalost

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

shimmer
    11. Rujan 2015. 14:35

što se kineskih veličina tiče, jako pažljivo čitajte size guide, ako postoji.
    meni je neki dan s aliexpressa stigao kompletić, a la onaj cartersov.
    ja naručila veličinu 0-3mj, došla mi 80ka.
    a poslije čitam dolje da je njima 80 veličina 0-6mj. no comment 
    sama kvaliteta pamuka je stvarno ok, ali pažljivo čitati upute ili pitati sellera.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.