Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala77777
    10. Rujan 2015. 20:50

Bokić curke!evo mi na 29+2 (ne znam si složiti onaj brojač dolje 😁) mi smo kupili komodu i ormarić u ikei a po krevetić cemo u Austriju u ikeu jer sam naravno našla bas taj koji nema kod nas 😩 a i usput ću vidit sestru 😀 kolica su isto parkirana,našla sam u babycentru Joolz,prekrasna bez na 20%

Mala77777
    10. Rujan 2015. 20:56

Dakle,jos nesto robice za prvih par mj jer mi je puno toga vec sestra nakupovala(zivila Austrija i njihova sniženja!) i naravno napuniti torbu za bolnicu...tetra pelene sam kupila u BIH i mislim da je komad bio oko 6,7kn,a bas su jako debele i čine se jako kvalitetne! Idući petak sam na kontroli i jedva čekam da ga opet vidimo!! Inače nemam ni BH ni nikakve dr tegobe osim sta mi je željezo nisko pa me od njegovog manjka često glava boli i sva sam lelujava i nikakva,al dobro..to tak valjda mora biti 😅😅

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 21:39

Mrkvica da i bebice će nam imati blizu rođendane ajme kak dobro  šta se tiče jastuka za bočno spavanje, ma to ti je nepotrebno, zarolaš dekicu ili ručnik ili nešto slično tak je moja mama radila nama tako ću i ja  hvala na informacijama, ja sam kod dragog prijavljena već godinu dana, a i on je ujedno vlasnik tako da neće biti problema.. znači za ostale dokumente se treba čekati osobna? Ne može se onom zamjenskom koja se dobije
    Tyna moj doktor je jaaaako grub po tom pitanju, e sad da li je to zato jer sam uska ili on ima kratke prste nemam pojma,ali imam osjećaj kad je dolje da cijelu šaku pokušava ugurati do želuca.. i da boli me poslije pregleda i nezgodno mi je hodati,a o sjedenju da i ne pričam, ali me ne boli dan poslije baš tak jako, skoro i ne osjećam
    Šta se tiče tetra pelena, ja sam baš sestri rekla da pogleda da li u Kiku ima i koja je cijena, jer meni Kik nije baš usput, u dm-u još nisam gledala,ali budem možda već sutra iako neću kupovati još, jer čekati ću da mi komplikacije sjednu.. 

Etoo drage moje, naš krevetić je već stigao i dragi i frend su ga već i složili, i madrac stavili,ali je madrac još zapakiran, i biti će do daljnjeg da se ne nakuplja prašina  baš sam uzbuđena sva kao malo dijete 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 21:40

Mala77777 na isti dan nam je termin i ja sam 29+2 

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    10. Rujan 2015. 21:50

Tetra pelene sam gledala u DM-u, gledat ću još kad budem išla u Bosnu jer mislim nabaviti one šarene iz Malog anđela i hrpu gazica i krpica s ebaya za kupanje, bljuckanje i tako to...
    Što se tiče pregleda ne boli me, ali me kasnije sve pecka od tih njegovih rukavica, kao da kakvu infekciju pokupim, užasno, valjda mi je ta sluznica osjetljiva ili što

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 21:54

Ines koja je cijena u dm-u? ja sam gledala za tetra pelene i na e bayu ali ih nisam našla valjda sam toliki baksuz..
    Eee tako je i meni poslije pregleda, za vrijeme pregleda boli ajme meni, poslije je baš nelagodno užas, to peckanje.. ma dolje nam je sada sve osjetljivo i nadraženo pa moguće da zato

🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    10. Rujan 2015. 21:58

Cure, inače u Arena centru u Deviću (prizemlje, preko puta Interspara) ima bodića za bebe od pamuka po 20ak kuna :) Kupila sam danas!

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 21:59

visnjass čestitam na pišulincuuuu  ma to veći manji od termina mi je smiješno pa nisu sve bebe iste veličine ja kad sam se rodila imala sam 2900grama,a mama me prenijela tjedan dana od termina..

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    10. Rujan 2015. 22:06

Visnjass čestitke na dečkiću 
    Pepita da ti budem iskrena nisam gledala cijenu, više sam gledala kvalitetu odnosno debljinu, imaju pakiranje po 10 komada i po 6 komada, ove u manjem pakiranju mi se čine kvalitetnije i deblje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.