Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 18:01

Visnjass cestitke na pisulincu 

Pepita da a i bebice ce nam imati blizu rodendane  Sto se tice dokumenata ja sam otisla promjeniti osobnu odmah kada je stigao vjencani list znaci nakon kojih tjedan dana, a jos nije gotova. Mislim da bi trebala bar zahtjev predati u roku mj dana, stim da ako nisi vec prijavljena na adresu kod dragog povedite i vlasnika kuce ako to nije on. Mi smo jednom otisli sami pa su nas vratili da dodemo sa svekrom jer mora vlasnik potpisati da te prima na tu adresu. Ostale dokumente cu sada kada dode osobna..

Mama hvala na info, bas sam bila gledala te njihove i pitam se kakve su kvalitete. Lijepo je znati da su okej.

Ovaj moj tecaj ispao zivo gubljenje vremena. Mozda sljedeci put bude nesto korisno..

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 18:17

Tyna mene nikad nije bolilo poslje pregleda a pregleda me svaki put.. mozda da joj kazes sljedeci put? Mislim nije normalno da te boli tako dugo, onda je ona stvarno gruba.

allegrazg
    10. Rujan 2015. 18:38

mene dosada nije bolilo poslije pregleda
    kaj se tiče tetra pelena, prijateljica mi je proporučila neke iz dm-a 10 komada 99 kn,pa ću jedan dan ići pogledati

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 19:54

Za kik sam cula da imaju tetre ali nemam pojma kakve su.. nisam nikad gledala cijene pa me zanimalo koliko je povoljno i cini mi se da te mali andeo nisu lose isto 10 kom za 99kn.. bas bi mogla pogledati te u dm-u. Jedino sam cula da su mame manje zadovoljne sarenima a i koliko sam procitala njih se ne preporucava kuhati.

• mama@
    10. Rujan 2015. 19:56

Visnjass pa cestitam na ćuni hahaha ... mali je ocito vec talent
    Izgleda da ovi koji su cekali zadnje preglede su stidljivi deckici. A vidim imamo i one koji se u zadnji tren predomisle pa postanu curice. Hahahaha
    Kod nas stvarno svega

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 20:03

Kad smo kod opreme te.. imam jos jedno pitanje. Mislite li vi kupovati onaj jastuk za bocno spavanje, da li je to potrebno uopce? Izgleda prakticno.. te koliko cete vi uzimati trljacica i rucnika za bebe? Vidim da ih ima u paketu po vise kom pa nezz da li te uzeti ili..

Sonja8
    10. Rujan 2015. 20:39

Višnjass, čestitke na dečkiću 
    Pepita, bravo za krevetac...mi smo jos u potrazi...
    White,drago mi je da ti je bolje i da je s bebicom sve super. 
    Bas fora za štucanje bebica...slatko
    I mene zna boljeti poslije pregleda, manje kod moje gin, vise kad idem u bolnicu... 
    Sto se tiče tetra pelena, ja sam narucila preko Sunasca, slatke šarene, makar sam naknadno pročitala da su te i one iz Malog anđela pretanke i da preporučuju iz Ikee i Eko butika da su super, deblje i da bolje upijaju... 
    Pozdrav svim okruglicama i malim bebacima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.