Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Rujan 2015. 14:51

Ines24 štucanje bebe se prepoznaje kao naglo poskakivanje u trbuhu, nisam osjetila već neko vrijeme, možda sam dvaput do sad, ono može se skužiti da nije kretanje bebe drugačije je.. znači možemo zajedno slaviti 
    Tyna ma nađe se zaista, ja sam baš išla za time da se spušta  mislim da svaki krevetić ima svoje prednosti i mane, i svatko drugačije traži.. 
    buffy znam kako ti je meni je tako danima, uopće nemam snage za ništa, jučer mi se vratila snaga,ali danas sve po starom bezveze...
    da da bilo da odabrale spavaćice ili pidžame obavezno gumbići 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 15:08

Ines bas kao sto pepita kaze kao neko poskakivanje ali slabije od pokreta inace.. ritmicno je i mene podsjeca na nase stucanje samo brze malo. Preslatko 

Ima nas dosta vidim blizu rodendane. Pepita od mene si mlada mjesec dana jer isto smo godiste koliko sam shvatila a meni je 21.8. rockas hehe. 

Ja evo cekam da tecaj pocne. Odahnula sam ima jos zena koje su same hehehe

Tyna24
    10. Rujan 2015. 15:21

jel vas kad poslje pregleda boli dole?
    mene boli u području zdjelice,lijevo... i to me svaki put boli poslije pregleda...drugi dan..
    valjda je gruba kad pregledava dali sam zatvorena... bar pretpostavljam da je to

Ines24
    10. Rujan 2015. 15:28

Mrkvica i ja sam isto godište 

Pinkypik
    10. Rujan 2015. 16:42

Hej okruglice!
    Vidim da i vas muči nesanica...a jutros me probudio najjači grč u nozi do sada! Baš gadno! 
    I ja imam pregled 22.9. Sad će se još ljepše vidjeti naš dječačić  A i za ove slikice do sada se svi čude kako se sve lijepo vidi.
    Ja ne osjetim štucanje...bar nisam skužila do sad..
    Pitanje za curke koje idu u Vinogradsku - kako to da ste odabrale tu bolnicu?
    Ja se nisam još 100% odlučila između Vinogradske i Sv.Duha...

• mama@
    10. Rujan 2015. 17:08

Da ne kompliciram s kopiranjem linka jer cu tek navecer mozda za komp.
    Stranica je www.mali.andjeo.com.hr
    Bijele tetre su 99 kn a sarene 109 kn (10kom)

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 17:16

Mrkvica i Ines da isto smo godište i rođendani su nam relativno blizu, baš super 
    ja i dalje nemam pojma ništa o tečaju, nadam se da ću nešto više saznati sljedeći put, jer kad sam pitala ginekologa koja je procedura sa tečajem, rekao je samo da sada nema ništa još i da će mi javiti ako bude, a ja mislila dat će mi neki broj da se sama javim hahaha
    Tyna da boli, još kod samog pregleda skoro mi suze na oči dođu kad me pregledava ima kratke prste šta ja znam, ali uglavnom uhh kako boli, a i poslije nije nimalo ugodnoo, srećom pa brzo prođe
    mama to je zapravo Mali Anđeo butik ja mislim ja sam ih gledala isto kod njih,pa ako ne nađem ovako jeftinije morat ću naručiti 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 17:22

Btw curke ako koja zna koliki je rok za mjenjanje dokumenata nakon vjenčanja??

🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    10. Rujan 2015. 17:38

Mi smo danas bili na 4D ultrazvuku, prvo kaj se pojavilo na monitoru bila je kako veli moj muž 'ćuna pionirska' ha ha 
    Poslije svekrva dok je gledala sličice kaže; pa kako je tako velik, da to nije noga ha ha ha a valjda ga je doktor uvećao da slika bude jasnija
    Uglavnom, uz Božiju pomoć stiže nam Viktor   
    Sve je u redu jedino kaj je beba za 2 dana manja od termina ali veli dr. da to nije niš i da je sve OK

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.