Mrkvica hvaaala danas idemo po krevetaaaaac
dakle podesiva podnica, spuštaju se obje strane, madrac je imao za svo vrijeme korištenja zaštitu tako da je kao nov, i ima ladicu krevetac.. ja super zadovoljnaaa
imam i ja bebimil radosnicu meni je stigla doslovno u par dana, mislim da će i tebi uskoro...
white neka si ti nama dobro i tvoja bebica to je divno čuti, ima trudnica koje po cijelu trudnoću krvare to je sve individualno, glavno da su te ispregledali cijelu i da je sve ok
moj pregled je 22.09., dan poslije mog rođendana
Mrkvica hvaaaladanas idemo po krevetaaaaac
dakle podesiva podnica, spuštaju se obje strane, madrac je imao za svo vrijeme korištenja zaštitu tako da je kao nov, i ima ladicu krevetac.. ja super zadovoljnaaa
imam i ja bebimil radosnicu meni je stigla doslovno u par dana, mislim da će i tebi uskoro…
white neka si ti nama dobro i tvoja bebica to je divno čuti, ima trudnica koje po cijelu trudnoću krvare to je sve individualno, glavno da su te ispregledali cijelu i da je sve ok
moj pregled je 22.09., dan poslije mog rođendana
Pepita super za krevetic! Stvarno se sve moze naci povoljno samo treba istraziti
White drago mi je da je sve ok i da si se napokon malo opustila
Drage okruglice, bila sam jutros na pregledu! Stigli su nalazi ogtt-a i sve je super! Bebica lijepo raste i presla je 1 kg!!! i da, pomaknuli su mi termin na 2.12.!!!
Moram priznati da ovi slobodni dani uopce nisu losi, obavila pregled, bila na pilatesu i svratila do vinogradske da se prijavim na tecaj i tek je pola 2!!!

ma bravo za krevetić i ja sam isto našla svojeg preko njuškala, sačuvan je, nema jednu ogrebotinu, baš izgleda kao nov... samo da moj nema podesivu stranicu, nego je onakav da se stranica uzme dole pa je poslije kao postelja...
neznam ak mi je bio to dobar potez, jer da ga sad kupujem, sigurno bi uzeli s podesivom stranicom

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala curke na odgovoru, nadam se da ce i moja ubrzo doci
Pepita drago mi je zbog krevetica.
Nasa curka je upravo stucala i bas mi je to fora, nikad dosada nije stucala hehe.

Mrkvica oo i meni je jedva čekam da odemo po njega hehe
moja je štucala par puta baš je fora..
znate šta se meni dogodila sjela sam na kauč i odjednom je počelo nešto curkati iz mene, nije dugo i puno,ali sam se prepala pošteno, jer nisam imala nagon za mokrenjem, odjurila sam odmah u wc,ali nisam primjetila ništa neobično, osjećam svoju bebačicu dolje baš kod mjehura, možda ga je ona nekako stisla da je popustio, ne znam ali sam se prepala.. uhh
🙏👸👸🙏❤️
JuicyFruit super za bebicu i za ogtt moja je sa punih 27tt imala 1003grama
rastu naše bebice
🙏👸👸🙏❤️
Dobar dan okruglice... vidim neke muci nesanica, a ja bi mogla cijeli dan samo spavati i nista ne mogu raditi jednostavno nemam snage a to me tako deprimira
Pepita odlicno za krevetic
Moja bebica je ima oko 1100g a u 27 tjednu smo ...
Spavacice i ja trazim samo sam dobila napomenu za spavacice i podjamw da su na kopca je radi kednostavnojeg dojenja

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji