Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Rujan 2015. 13:08

Mrkvica hvaaala  danas idemo po krevetaaaaac   dakle podesiva podnica, spuštaju se obje strane, madrac je imao za svo vrijeme korištenja zaštitu tako da je kao nov, i ima ladicu krevetac.. ja super zadovoljnaaa   imam i ja bebimil radosnicu meni je stigla doslovno u par dana, mislim da će i tebi uskoro...
    white neka si ti nama dobro i tvoja bebica to je divno čuti, ima trudnica koje po cijelu trudnoću krvare to je sve individualno, glavno da su te ispregledali cijelu i da je sve ok 

moj pregled je 22.09., dan poslije mog rođendana 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 13:20

Hvala curke na odgovoru, nadam se da ce i moja ubrzo doci 

Pepita drago mi je zbog krevetica.

Nasa curka je upravo stucala  i bas mi je to fora, nikad dosada nije stucala hehe.

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 13:30

Mrkvica oo i meni je  jedva čekam da odemo po njega hehe
    moja je štucala par puta baš je fora.. 

znate šta se meni dogodila sjela sam na kauč i odjednom je počelo nešto curkati iz mene, nije dugo i puno,ali sam se prepala pošteno, jer nisam imala nagon za mokrenjem, odjurila sam odmah u wc,ali nisam primjetila ništa neobično, osjećam svoju bebačicu dolje baš kod mjehura, možda ga je ona nekako stisla da je popustio, ne znam ali sam se prepala.. uhh

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 13:40

JuicyFruit super za bebicu i za ogtt  moja je sa punih 27tt imala 1003grama  rastu naše bebice 

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    10. Rujan 2015. 13:53

Pepita i Mrkvica kako prepoznajete štucanje bebe?

Ines24
    10. Rujan 2015. 13:54

Pepita rođendan ti je dan poslije mog 

• buffy
    10. Rujan 2015. 14:28

Dobar dan okruglice... vidim neke muci nesanica, a ja bi mogla cijeli dan samo spavati i nista ne mogu raditi jednostavno nemam snage a to me tako deprimira 
    Pepita odlicno za krevetic 
    Moja bebica je ima oko 1100g a u 27 tjednu smo ... 
    Spavacice i ja trazim samo sam dobila napomenu za spavacice i podjamw da su na kopca je radi kednostavnojeg dojenja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.