Mrkvica hvaaala danas idemo po krevetaaaaac
dakle podesiva podnica, spuštaju se obje strane, madrac je imao za svo vrijeme korištenja zaštitu tako da je kao nov, i ima ladicu krevetac.. ja super zadovoljnaaa
imam i ja bebimil radosnicu meni je stigla doslovno u par dana, mislim da će i tebi uskoro...
white neka si ti nama dobro i tvoja bebica to je divno čuti, ima trudnica koje po cijelu trudnoću krvare to je sve individualno, glavno da su te ispregledali cijelu i da je sve ok
moj pregled je 22.09., dan poslije mog rođendana
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala curke na odgovoru, nadam se da ce i moja ubrzo doci
Pepita drago mi je zbog krevetica.
Nasa curka je upravo stucala i bas mi je to fora, nikad dosada nije stucala hehe.
Mrkvica oo i meni je jedva čekam da odemo po njega hehe
moja je štucala par puta baš je fora..
znate šta se meni dogodila sjela sam na kauč i odjednom je počelo nešto curkati iz mene, nije dugo i puno,ali sam se prepala pošteno, jer nisam imala nagon za mokrenjem, odjurila sam odmah u wc,ali nisam primjetila ništa neobično, osjećam svoju bebačicu dolje baš kod mjehura, možda ga je ona nekako stisla da je popustio, ne znam ali sam se prepala.. uhh
🙏👸👸🙏❤️
JuicyFruit super za bebicu i za ogtt moja je sa punih 27tt imala 1003grama
rastu naše bebice
🙏👸👸🙏❤️
Dobar dan okruglice... vidim neke muci nesanica, a ja bi mogla cijeli dan samo spavati i nista ne mogu raditi jednostavno nemam snage a to me tako deprimira
Pepita odlicno za krevetic
Moja bebica je ima oko 1100g a u 27 tjednu smo ...
Spavacice i ja trazim samo sam dobila napomenu za spavacice i podjamw da su na kopca je radi kednostavnojeg dojenja
Sortiraj odgovore
Najstariji