Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    10. Rujan 2015. 09:58

Jutro curke 
    Hvala za preporuku Venera web shopa...narucila sam si spavacicu za 69 kn! Ne znam baš bi li u Puli našla jeftiniju i 100% pamučnu uz to...jedva sam se suzdržala da si ne kupim i pidžamu, preslatke su 

Ines24
    10. Rujan 2015. 09:58

Ja sam vidjela u DM-u od Jesse nekakve gaćice za inkontinenciju, po veličinama su ali su dosta skupe pa ne znam jel to to ili nije...

Pepita2109
    10. Rujan 2015. 11:24

Dobar vam dan moje okruglice

Ja sam isto planirala kupiti te jednokratne gačice još sam ih i prije viđala u dm-u, ne znam kakve su,ali uzet ću i jednokratnih i svojih za svaki slučaj.. ovako kad pričate o tim vizitama zaista su bolje spavaćice, znam da neke bolnice daju svoje, za Sinj nisam sigurna, pa ću kupiti i ponijeti,a ako će biti njihovih onda ću njihove koristiti... ja sam već sada u zimskoj pidžami i baš mi je fino skroz falila mi je ova hladnoća, samo što sam se prehladila 
    allegrazg eto baš mi je drago da te ginekolog smirio, ne mogu vjerovati kako se sve razlikuje od doktora do doktora kao da nisu učili istu stvar straaašno.. i ja smatram da je to normalno, šta ako me uhvati malo odmorim i sve 5, pa mora se tijelo postepeno pripremati za dan D zar ne hehe  

Šta se tiče spavanja, ovu noć sam fino spavala mogu priznati, vjerovatno jer mi je dan bio naporan.. zaspala oko 22 sata probudila se u 22:30, dragom ispeglala za posao, i odmah nastavila spavati, ujutro se probudila oko 6 ispratila dragog doručkovala i vratila se u krevet i spavala gotovo do 10 hehe

Mene ubijaju leđa još od jučer baš me ukliještilo toliko da sam par puta vrisnula, nije nikako ugodno uhh... 

Sad čekam poziv od jedne osobe, mislim da sam našla krevetić, držite fige jer je to zadnji oglas na popisu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 11:37

Pozdrav okruglice  nadam se da ste mi dobro..

Mama i mene zanima preko koga si narucila tetre, mozes li staviti link? Sto se tice gaca zato sam i pitala jer su moje sve plitke, a ako me dopadne carski necu ih moci nositi.. razmisljam da uzmem te duboke, mozda ih imaju na placu. Di si ih ti kupovala?

Tyna dobro si se sjetila da na placu ima spavacica.. mislim da cu i ja tako, jer stvarno ih inace ne nosim..

Allegra nadam se da si se sada smirila napokon i da ces od sada mirno uzivati u trudnoci bez obzira na dosadne bh 

Pepita sretno za krevetac 

Anaheja cestitke na curici.. ja se svaki pregled malo uplasim da mi ne kaze da je ipak decko, ali nebi valjda tri doktora pogrijesila hehe.

Vidim i vi imate problema s nesanicom.. valjda to dode tako kao neka priprema za bebu. Mene ubija sto dragi ustaje oko 4 na posao pa se i mala razbudi tada pa sam i ja osudena da zujim dok se ona ne smiri. A ako ujutro dugo spavam boli me glava pa ni to nemogu.

Ines24
    10. Rujan 2015. 12:02

Drage okruglice, nedavno nam je stigla Bebimilova Radosnica i danas smo zalijepili prvu slikicu u nju, onu s ultrazvuka  konačno to iščekivanje postaje stvarnije 

10. Rujan 2015. 12:49

Pozdrav okruglice
    Vidim ima svasta novo,najbitnije je da su pregledi i uvz prosli dobro i da ste sve super😀
    Sonja8 hvala na pitanju,bolje sam po malo se krecem,... prosetam. Sada kada vidim krv ne panicarim toliko,....ahaha mama me smiruje
    Ja imam kontrolu 15.9 i vodim i m,da vidi bebu. Prije toga u pon radim ogtt,ikrvnu sliku,biokemiju,urin,i hormone stitnjace,...sve sam spojila u jedno da ne idem 100 puta
    Sto se tice pelena ja sam narucila 100 pamucne bijele,10 kom za 7e u Srbiji,ima shop online pa sam dosta toga planirala da uzmem preko njih jer je puno povoljnije,jedino sto moji zive tamo pa ce mi oni donijeti.

Mrkvica2
    10. Rujan 2015. 12:56

Ines24 koliko dugo si je cekala? Ja sam prije par dana ispunila prijavu i sad cekamo radosnicu, pa me zanima za koliko dode.

Ines24
    10. Rujan 2015. 12:58

Mrkvica čekala sam nek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.