Nema me pola dana i gle. .. ne mogu vas pohvatati
Da vidimo...
Sto se tice vizite i spavacice. Ja sam vise za spavacice jer kod nas u viziti ih docekujes bez gacica i otkriven u krevetu. Stoga mi je to definitivno jednostavnije.
Jednokratne gacice nikako ne planiram uzimati. Stegnu jako stomak koji je jos uvijek bolan i napuhan, ne stoje na jednom mjestu nego malo-malo propuste sa strane... o ne. Ostajem pri svojim gacama do sisa i debelim Vir uloscims.
Tetra pelene sam narucila isto preko fb. 100 kn 10 kom. Obicne
Bh kontrakcije jos nemam. Cemu se veselim jer vidim da nekima zabranjuju kojesta zbog konstantnosti.
Nadam se da od ponedjeljka idem na komplikacije. Da cu za firmu sve papire uspjeti porjesavati do tada.
Sad vidim da sam pretjerala s tipkanjem. Sorry

mama preko koga si naručivala?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dok sve pohvatam....ugl.pozz svim okruglicama...što se tiče spavačica, ja ih volim i za bolnicu ću uzet stare da novije ne uništim, a gaćice sam mislila i jednokratne i svoje pa koje posluže svrsi...mi krenuli na tečaj u Petrovu, za sad zanimljivo...bh i ja imam već dosta dugo, nekad češće nekad rjeđe al vjerujem svojoj gin koja kaže da je sve ok i normalno...pregled mi tek 21.9. i nikako ga dočekat

Kod nas u bolnici daju njihove spavaćice tako da trošak manje ionako spavaćice ne volim nositi...
Idući pregled mi je 17., tada se nadam da ću ili dobiti potvrdu da je curica ili će curica postati dečkić 18. idem raditi ogtt
Tyna gdje si kupovala jednokratne gaćice i koliko si ih platila?

Guzva na poslu zadnjih dana, ne stizem ni citati ni pisati
Ali to je znak da se blizi porodiljni
Ne znam kako vama ali mene je pocela nesanica hvatati! Evo budna vec vise od sat vremena!!! Danas mi je to ok jer ujutro imam pregled pa sam uzela slobodan dan ali inace ako se ovako nastavi ne znam kako cu funkcionirati...
Pitat cu i ja doktora danas za bh pa javim sto je njegovo misljenje

I da, anaheja cestitke na curici hehehe tko zna kakva nas jos iznenadenja cekaju!

Ja sam primijetila isto nesanicu, ali navečer, istuširam se, fino se ušuškam ispod popluna i ništa od sna... A zadnjih nekoliko dana i ako kasno večeram (20-20:30) onda me prije spavanja muči želudac
ja se vec tjedan dana nemogu naspavati,uzas..jos uvijek se izlezavam u krevetu
gacice sam kupila u b-hyperu..ali iste sam vidjela u milleru..bar mi se tak cini

jutro cure
kaj se tice bh, ja se cula s doktorom. kaze da ne panicarim, beba je aktivna, sve je ok, da to kaj pise pet na sat je normalno,a ostalo nije, nije tocno, razlikuje se od osobe do osobe i ovisi i o tromjesecju. i najvaznije, ne izazivaju otvaranje i ne mogu naskoditi bebi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji