Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    09. Rujan 2015. 21:13

Nema me pola dana i gle. .. ne mogu vas pohvatati 

Da vidimo...
    Sto se tice vizite i spavacice. Ja sam vise za spavacice jer kod nas u viziti ih docekujes bez gacica i otkriven u krevetu. Stoga mi je to definitivno jednostavnije.

Jednokratne gacice nikako ne planiram uzimati. Stegnu jako stomak koji je jos uvijek bolan i napuhan, ne stoje na jednom mjestu nego malo-malo propuste sa strane... o ne. Ostajem pri svojim gacama do sisa i debelim Vir uloscims.

Tetra pelene sam narucila isto preko fb. 100 kn 10 kom. Obicne

Bh kontrakcije jos nemam. Cemu se veselim jer vidim da nekima zabranjuju kojesta zbog konstantnosti.

Nadam se da od ponedjeljka idem na komplikacije. Da cu za firmu sve papire uspjeti porjesavati do tada.

Sad vidim da sam pretjerala s tipkanjem. Sorry 

Pepita2109
    09. Rujan 2015. 21:25

mama preko koga si naručivala?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    09. Rujan 2015. 21:31

dok sve pohvatam....ugl.pozz svim okruglicama...što se tiče spavačica, ja ih volim i za bolnicu ću uzet stare da novije ne uništim, a gaćice sam mislila i jednokratne i svoje pa koje posluže svrsi...mi krenuli na tečaj u Petrovu, za sad zanimljivo...bh i ja imam već dosta dugo, nekad češće nekad rjeđe al vjerujem svojoj gin koja kaže da je sve ok i normalno...pregled mi tek 21.9. i nikako ga dočekat

Ines24
    09. Rujan 2015. 23:02

Kod nas u bolnici daju njihove spavaćice tako da trošak manje  ionako spavaćice ne volim nositi...
    Idući pregled mi je 17., tada se nadam da ću ili dobiti potvrdu da je curica ili će curica postati dečkić  18. idem raditi ogtt

Tyna gdje si kupovala jednokratne gaćice i koliko si ih platila?

JuicyFruit
    10. Rujan 2015. 06:42

Guzva na poslu zadnjih dana, ne stizem ni citati ni pisati 
    Ali to je znak da se blizi porodiljni 
    Ne znam kako vama ali mene je pocela nesanica hvatati! Evo budna vec vise od sat vremena!!! Danas mi je to ok jer ujutro imam pregled pa sam uzela slobodan dan  ali inace ako se ovako nastavi ne znam kako cu funkcionirati...

Pitat cu i ja doktora danas za bh pa javim sto je njegovo misljenje 

JuicyFruit
    10. Rujan 2015. 06:44

I da, anaheja cestitke na curici  hehehe tko zna kakva nas jos iznenadenja cekaju!

Ines24
    10. Rujan 2015. 09:14

Ja sam primijetila isto nesanicu, ali navečer, istuširam se, fino se ušuškam ispod popluna i ništa od sna... A zadnjih nekoliko dana i ako kasno večeram (20-20:30) onda me prije spavanja muči želudac 

Tyna24
    10. Rujan 2015. 09:32

ja se vec tjedan dana nemogu naspavati,uzas..jos uvijek se izlezavam u krevetu
    gacice sam kupila u b-hyperu..ali iste sam vidjela u milleru..bar mi se tak cini

allegrazg
    10. Rujan 2015. 09:32

jutro cure
    kaj se tice bh, ja se cula s doktorom. kaze da ne panicarim, beba je aktivna, sve je ok, da to kaj pise pet na sat je normalno,a ostalo nije, nije tocno, razlikuje se od osobe do osobe i ovisi i o tromjesecju. i najvaznije, ne izazivaju otvaranje i ne mogu naskoditi bebi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI