Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    08. Rujan 2015. 11:36

Anaheja u pitpunosti te razumijem. Meni radi samo muz i dok sve poplacamo ostane skoro nista.. nekad se i ja zapitam kako cemo i sta cemo al znam da je bebi bitna samo ljubav da ju nije briga u cemu je. Mi jos imamo tu nesrecu da nemamo sta od koga posuditi, a u drugu ruku ja sam nam jos od pira ustedila pare koje su trebale biti za medeni mjesec al beba je odlucila da ce biti za nju tako da za opremu imamo, tj.za kolica i krevetic sto smatram da je najvaznije mi trenutno.... samo polakoni smireno inpuno njuskanja po internetu i snaci cemo se i mi. Meni je u glavi da ni ja kao beba nisam imale tih 10000 gluposti oa sam odrasla i ne osjecam se zakinutom za nista 

LinaKarolina
    08. Rujan 2015. 11:53

Da se malo ubacim u pricu o financijama.
    Bebama stvarno ne treba puno..ja bih rekla da vise mi zelimo da imamo sve,odmah..
    Kolica ima stvarno jeftinih za kupiti..i ka sam gledala da imaju sve ali da cijena nije pretjerana.
    Malisan mi je u njima spavao do 3. mjeseca jer je kosara stvarno bila ogromna..
    A s obzorom da je bila zima do kraja 3 mj. uopce nismo se bili vozali u njima.
    Krevetic sam bila pripremila ali uopce u njemu nije spavao.
    Tek sam ga DANAS premjestila uz nas krevet (i ocistila prasinu) nakon 7 mj jer se frajer naucio spavati u dnevnom boravku na kaucu... 
    Sve i da se ne moze odmah priustiti krevetic kolica posluze idealno.
    Odjece ima kupiti isto jeftine..ja sam pretumbavala sve web shopove ne bi li nasla sto jeftinije..tako da se naslo bodica od 15-20 kn,kompletica po 50..a malim bebicama treba stvarno malo jer prebrzo odrastaju.
    Kada se beba rodi dobiva se jednokratna pomoc od 2300.. te kod nas u Osijeku jos 3550 od grada i zupanije..neznam kako je dalje ali ti novci pomognu i nema potrebe zuriti.

allegrazg
    08. Rujan 2015. 13:08

poslušala sam vaš savjet i odlučila ignorirati bh kontrakcije.već se bolje osjećam.
    ali me danas niski tlak dokrajčio,skoro sam se srušila..oblio me znoj i onda sam povratila doručak i sad još malo osjećam slabost,ali mi je bolje...stalno nekaj

shimmer
    08. Rujan 2015. 14:24

išla po nalaz ogtt-a, sve super!
    natašte sam imala 4.7, sve ostale vrijednosti u normalnim granicama.
    pao mi je kamen sa srca.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

lady6
    08. Rujan 2015. 14:43

Shimmer bravo za secer...tako je i meni bio, hvala bogu jer volim slatko

Allegra bit ce bolje cim se u glavi iskljucis s bh...tak sam i ja...obavezno me stegne kad se najedem, kad pojedem vece kolicine i kad trebam na wc...a i kad ocito fizicki pretjeram po kuci

Sto se tice financija nije lako...ja sam kozmetiku za sebe i bebu uzela u mulleru utokom kad je na diners 10%popusta i na 6 rata

Joj da, ja sam skoro sve kupila, jer smo od 0 pa me uhvatilo da necu stic i tak....sad trebam oprati i posluziti i to je to...

Eto m danas na tecaj prvi dan...dragi nece moc samnom vjerojatno svaki put al dobro...

Ines24
    08. Rujan 2015. 14:53

LinaKarolina tko daje tu jednokratnu pomoć od 2300 kn?

Mrkvica i ja ću sama na tečaj, dragi neće biti na porodu a kod nas tečaj traje samo dva dana tako da ću ja ići sama.

Što se financija tiče sad moramo uložiti barem 2000 eura prvo da opremimo stan (još ne živimo skupa), a nakon toga ćemo kupovati stvari za bebu koje će nas, po mojoj slobodnoj procjeni, koštati oko 1000 eura, samo osnovne stvari (krevetić imamo). Samo dragi radi, ja sam tek završila faks tako da financijski ovisim ili o svojima ili o dragom i to me prilično deprimira 

Ines24
    08. Rujan 2015. 15:23

Kod nas grad daje samo 1000 kn, pa sam zato pitala od koga je ta pomoć od 2300 kn.
    Ja sam sad trebala početi stažirati, ali sada ništa od toga, planiram iduću jesen pa ćemo naći nekog tko će tih par sati čuvati bebicu.
    Mrkvice provjeri na stranicama studentski.hr (ili tako nešto) koja su sve prava studentica majki što se tiče tih jednokratnih pomoći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.