Jutro okruglice
Kod mene u četvrtak anomaly scan 4D ultrazvuk... napokon došao taj tjedan. Naravno uzbuđena i prestrašena, molim Boga da je sve kako treba a i saznati ćemo spol
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Nema me za vikend, a vi popunile 8 stranica
Za početak, dobrodošla sajokoky! Bome je nakon 13 godina iznenađenje
Allegrazg, ja već tjedan dana šepam koliko me boli donji dio leđa, odmah uz trticu. Imam osjećaj da se nešto poremetilo, kao da mi se ukliještio živac. Ali vidim da je kod više vas ista situacija pa se neću brinuti.
mama, ja sam se isto učlanila na stranici Nivee ali ništa nisam dobila koliko je trebalo da ti stigne paketić?
shimmer, mi nemamo dječju sobicu tako da sam ja ovaj vikend (napokon) krenula pospremati našu sobu! Pobacala sam hrpu stvari i napravila mjesta za bebačicu ali svejedno moramo još kupiti komodicu jer ovo nije dovoljno. Imate kakve preporuke gdje da idem pogledati komode?
višnjass, i ja sam u četvrtak na uzv jedva čekam!
Ime smo izabrali i za dečka i za curicu još prije nego sam ostala trudna, ali čini se da će biti manjih izmjena
I za kraj, jučer sam imala nekakav slinavi iscjedak i to me malo uplašilo nema krvi pa je valjda ok, ali opet se brinem obzirom na učestale i bolne bh kontrakcije. Je li se to dogodilo kojoj od vas?
Fini sto su nam se javile "majke" kojih nije bilo neko vrijeme. Bitno da je sve ok s vama i bebicama . Svratite nam i cesce.
Evo ja bila na pregledu kod dr i sve u savrsenom redu. Zatvorena, ogtt odlican 5.1 nataste i 6.4 nakon 2 sata. Kaze ginekolog da ne dolazim na kontrole vise jer nema smisla. Svaki puta je sve uredu. Hahahaha
Pepita razumijem te skroz. Proslo je tvojih 30 tjedana samo tako. Jos malo vremena imas do ulaska u 9 mj t kad se moze svasta ocekivati.
Ja mozda malo nadobudno gledam na te termine poroda jer sam oboje rodila tocno u sat pa racunam da ce i s ovim malisanom biti tako. No ne mora znaciti.
Gledam da sve sto imam obaviti rijesim do ulaska u 9 mj trudnoce ( a to je za 13 tjedana )
uh
mama došlo je brzinom svjetlosti hahaha ne mogu vjerovati da ću za 3 tjedna već biti u 8mj trudnoće
mislim da je vrijeme da se pokrenem hahaha
mame iskusne kad je vas uhvatilo ono ludilo pospremanje gnijezda mene nikak da uhvati dapače ja čekam hahahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro okruglice! Toliko sam išćekivala ovakvo vrijeme a ono niš od spavanja koliko me leđa bole, nikako položaj naći...Meni je soba za malenu spremna, sad trebam početi prat robicu i slagati, to me veseli, nadam se da nije prerano za to...
Jutro svima.. otkako je zahldnilo ja bi samo spavala
Trtica i noga i mene bole..jucer ujutro me je probudila cak bol.. danas kupujem i ja magnezij ne volim grceve nikako a poceli su me zezat pogotovo u dok spavam
Ja i dalje za bebu nemam jista osim par bodia... kolica jos trazimo ne mozemo se dogovoriti ista stvar za krevetic a komodu sam planirala u ikeeu ic vidjeti... a robicu nastaviti polako skupljati i dalje.. valjda cu je stic i oprat kako sam krenula laganini
buffy, stiči ćeš ja sam se odlučila tako rano oprati sve jer nemam sušilicu, pa bude mi problem posušiti tu robicu.. sad kad sam oprala, nije mi žao... jako se puno toga nakupilo
mene ubija alergija, pa nemogu niti spavati, niti disati kroz nos. nadam se da će prestati poslije poroda...
Pepita mene ludilo pripreme polako hvata. Tako je bilo i prije. Uvijek oko 6-og mj t.
Nisam jos nista pripremila ekstra. Samo popis sto mi fali. Krevetic moram donjeti doma da ga smontiram i neka stoji.
Torbu za rodilište sam pronasla ali jos je prazna
Inace vise se bojim da cu biti nespremna nego da cu se prerano spremiti za to
Tyna meni su ogtt isto preko prsta vadili.
Lady imam oshecaj da si ti jedina pripremila sobicu
lady ma nije ti prerano
buffy tako i ja za bebu imam samo nešto bodija i koje odjelce, i sstrah me da ništa neću stići, sad mi žao što nisam ranije počela.. jer ima toga dosta za kupiti a para nikako hahah
mama ee ja ni torbu nemam hahaha tako je i mene strah da ću biti ne spremna svaki dan sve više, trebamo svee jer nemamo ništa a ne znam otkud krenuti, mislila sam ostaviti kozmetiku za kraj vidjet ćemoo
Tyna neka si ti spremna bar ćeš biti mirna a ne ko ja trebaš me vidjet paničarim ko luda da neću ništa stići, nije toliko vremenski koliko do toga da treba dosta para, zato cure samo vi počnite ili kupovati ranije ili pare ssa strane stavljati jer ovo je ludilooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji