Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    09. Rujan 2015. 16:55

Anaheja 

Mrkvica2
    09. Rujan 2015. 17:00

Buffy i anaheja drago mi je da je sve proslo okej na pregledu i da bebice lijepo rastu 

Vidim vi sve nosite sportske grudnjake.. bas vam zavidim, meni kako curi kolostrum nemogu bez normalnog grudnjaka bojim se otici negdje da nebi flekava hodala, a oni jastucici za dojenje me iritiraju i smetaju me. Dobila sam dva grudnjaka za dojenje i sad su mi veliki ali vidim mogli bi biti taman nakon poroda. Dobro je znati. 

Mi pregled imamo 17. a sutra nam pocinje tecaj.. bas se veselim 

Pepita2109
    09. Rujan 2015. 17:13

dillb samo mi reci može li ovako http://www.grupko.rs/uploaded_pictures/content/ponude/640x480/1-660-din-umesto-4-880-din-za-set-od-3-ah-bra-grudnjaka-u-crnoj-beloj-i-boji-koze-nema-vise-svih-onih-neprijatnim-situacija-sa-vasim-starim-grudnjacima-831-3.jpg nešto meni ??
    visnjass sretno sutra na slikanju hehe 

buffy super da je sve u redu 

Anaheja hehe kako fora, a tko zna možda se i koja djevojčica na kraju pretvori u dječaka 

PinkyPik slažem se sa tobom da ne treba puno od kozmetike

Meni je problem kod robice što sam do sad i ovo što sam dobila su sve većinom vel 62-68, trebam dobiti još robice od tetke pa ne mogu kupiti ništa dok ne vidim šta ima i koje vel. 
    ali ja znam da ne trebam puno za svoju bebačicu, samo osnovno,ali ja sam po prirodi paničar sad pogotovo kad je ona u pitanju hehe

nego daj mi recite nešto o piđamama za rodilište, ja ne bih nekako spavačice, ni ovako ih ne nosim, zna li koja gdje kupiti?? možda preko e baya??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    09. Rujan 2015. 17:32

Cure gdje preporucujete kupiti tetra pelene? Ne moraju biti sa dezenom, mogu obicne bijele. Samo da su kvalitetne ali i cjenovno prihvatljive posto njih uvijek treba i treba ih dosta, a nebi da mi se nakon sto ih opkuham raspadnu.

LinaKarolina
    09. Rujan 2015. 19:37

Mrkvica2

Cure gdje preporucujete kupiti tetra pelene? Ne moraju biti sa dezenom, mogu obicne bijele. Samo da su kvalitetne ali i cjenovno prihvatljive posto njih uvijek treba i treba ih dosta, a nebi da mi se nakon sto ih opkuham raspadnu.

Ja sam ih narucila u Bubamari..stvarno su kvalitetne a pogotovo one s dezenom.
    Cijena im je bila 109 kn 10 kom..
    Bila sam narucivala i u Sunascu ali su pretanke.

Sto se tice spavacice imate u Venera web shopu..cijene su prihvatljive,spavacice su odlicne i sto je najvaznije nisu kineske velicine..da kad narucis L dobijes nesto velicine XXS..

Tyna24
    09. Rujan 2015. 17:33

pepita, ja sam gledala preko ebaya i meni se ne sviđaju...negdje budem našla neke pamučne piđame, koje imaju gumbiče, za lakše dojenje...

ja sam bila danas na pregledu, allegra, pitala sam za bh kontrakcije i blijedo me pogledala dok sam rekla da ih imam... i rekla je da to nije normalno, zabranila mi je odnose i rekla nek što više mirujem. a ako budem ih dalje imala češče (znači sad imam 3-4-5x na dan) onda je rekla nek dođem da mi prepiše tablete, jer se zbog toga možeš otvarati i tu nastaju problemi..to su praktički lažni trudovi.. znači, nije to tako bezazleno kao što sam ja mislila... tak da draga moja, i ti "skupa samnom u krevet"!!
    inače mi je radila 4d i baš sam si vidla bebača, lice i sve, sve mi je sliknula... zaljubila sam se
    pomaknula mi je termin 4 dana prije,a inače ostalo je sve oke

Mrkvica2
    09. Rujan 2015. 17:36

Pepita dobro si se sjetila, i mene to zanima, ali neznam dali moraju biti spavacice radi vizita? 

I da.. jel vi mislite kupovati jednokratne gacice ili nositi svoje?

Tyna24
    09. Rujan 2015. 17:40

Mrkvica2

Pepita dobro si se sjetila, i mene to zanima, ali neznam dali moraju biti spavacice radi vizita? 

I da.. jel vi mislite kupovati jednokratne gacice ili nositi svoje?

ne moraju biti spavačice,al kolko sam ja čula moraš ih čekati bez donjega djela...
    ja sam kupila jednokratne

Mrkvica2
    09. Rujan 2015. 17:39

Vidis tyna meni je doktor rekao da su sasvim normalne, i da one ne otvaraju. Odnosi nam nisu zabranjeni niti sam dobila kakvu terapiju.. uostalom imam ih vec gotovo 13 tjedana i ni prsta otvorena i sve je uredu.. nisam jos cula da je netko radi bh na mirovanju..

Tyna24
    09. Rujan 2015. 17:41

Mrkvica2

Vidis tyna meni je doktor rekao da su sasvim normalne, i da one ne otvaraju. Odnosi nam nisu zabranjeni niti sam dobila kakvu terapiju.. uostalom imam ih vec gotovo 13 tjedana i ni prsta otvorena i sve je uredu.. nisam jos cula da je netko radi bh na mirovanju..

znači i to zavisi od doktora do doktora... to mi nije jasno... mene je stvarno zabrinula kad mi je to rekla...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI