Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    07. Rujan 2015. 19:38

ma pazim...al iskreno, več mi je na vrh glave te dijete ... ja bi čokoladu, čokolino, kekse, nutelu,bomboneee
    ujutro večinom šalicu mlijeka i raženi kruh sa paštetom, ili petit kekse namačem u mlijeko... zato pitam, jer neznam što još jesti, ovoga mi je dosta

allegrazg
    07. Rujan 2015. 19:53

paštetu smijemo?otkrila si mi novi svijet.neki dan nisam imala kruh,pa sam zgance pojela s mlijekom.a kaj ručaš?

cure koje imaju bh kontrakcije, skuzila sam da mi se nekad jave za vrijeme ili nakon jela,obicno rucka kao danas i onda me zasira njih pet,sest u pol sata,pa se smire i nakon mokrenja...jel i vama tak?bas sam u strahu da ne naskode bebi ili me otvore...iako mi je doktor rekao da ne otvaraju...

Tyna24
    07. Rujan 2015. 20:53

alegra,mislim da smijemo, jer mi šečer ne naraste po njoj

što se tiče kontrakcija, imam ih i ja...ja sam skužila da ih imam kad mi se mjehur napuni.. i kad se puno saginjem... kao danas naprimjer, cijeli dan sam nešt pospremala, i osjetila sam 2-3x da me love.. valjda mi je bilo previše.. a opet, nisam ih imala toliko kao kad se cijeli dan izležavam...
    ja idem u srijedu na pregled pa ću je pitati dal mogu naškoditi... pa onda javim i njezino mišljenje

Tyna24
    07. Rujan 2015. 20:56

zaboravila napisati, za ručak jedem sve. znači ako je meso, i pire krumpir, ili makaruni, bilo što. sve jedem tolko da se najedem. ne držim se onoga izbjegavati tjesteninu i priloge. samo obavezno jedem k tome ili papriku, ili rajčicu... neku salatu, i to puno.. i bez kruha za ručak...

allegrazg
    07. Rujan 2015. 21:31

i to ti ne dize secer za rucak?
    pa ti imas malo tih kontrakcija ak te samo 2-3x love...izludit ce me to...pitaj obavezno,bas me zanima

Anaheja
    07. Rujan 2015. 22:03

Moram napomenut da sam trenutno na 830 kn prihoda jer sam na komplikacijama, fali mi 19 dana staza... A za 21 dan ostajem bez posla... Tako da, nakupilo se ili ne, jednostavno nemam love da kupim ista. A nece bit nista bolje...

Pepita2109
    07. Rujan 2015. 22:19

Anaheja baš mi je žao što je takva situacija i nadam se da će se netko ponuditi sa nečime za pomoć.. 

Cure bh kontrakcije su normalna pojava, imam ih i ja ali ih ne osjećam zahvaljujući mg, samo ih osjetim ako u tom stavim ruku na trbuh.. http://www.roda.hr/article/read/braxton-hicksove-kontrakacije-ili-sto-me-to-steze

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    08. Rujan 2015. 04:04

Allegra slazem se s pepitom, nemozes protiv njih nista, one su priprema za porod, msternica vjezba. Poksaj stvarno ne obracati paznju toliko na njih, sigurna sam da bi onda mislila da ih je i manje i da bi se stvarno smanjile jer se nebi toliko sekirala oko njih. Pred porod se pojacavaju a ti ces si ovako zivce pojesti.. vidjet ces sve ce biti okej 

Anaheja zalosno je da si radi 19 dana staza u takvoj situaciji.. nadam se da cete ipak uspjeti nekako polako priskrbiti za bebicu sto treba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.