ma pazim...al iskreno, več mi je na vrh glave te dijete ... ja bi čokoladu, čokolino, kekse, nutelu,bomboneee
ujutro večinom šalicu mlijeka i raženi kruh sa paštetom, ili petit kekse namačem u mlijeko... zato pitam, jer neznam što još jesti, ovoga mi je dosta
paštetu smijemo?otkrila si mi novi svijet.neki dan nisam imala kruh,pa sam zgance pojela s mlijekom.a kaj ručaš?
cure koje imaju bh kontrakcije, skuzila sam da mi se nekad jave za vrijeme ili nakon jela,obicno rucka kao danas i onda me zasira njih pet,sest u pol sata,pa se smire i nakon mokrenja...jel i vama tak?bas sam u strahu da ne naskode bebi ili me otvore...iako mi je doktor rekao da ne otvaraju...
alegra,mislim da smijemo, jer mi šečer ne naraste po njoj
što se tiče kontrakcija, imam ih i ja...ja sam skužila da ih imam kad mi se mjehur napuni.. i kad se puno saginjem... kao danas naprimjer, cijeli dan sam nešt pospremala, i osjetila sam 2-3x da me love.. valjda mi je bilo previše.. a opet, nisam ih imala toliko kao kad se cijeli dan izležavam...
ja idem u srijedu na pregled pa ću je pitati dal mogu naškoditi... pa onda javim i njezino mišljenje
zaboravila napisati, za ručak jedem sve. znači ako je meso, i pire krumpir, ili makaruni, bilo što. sve jedem tolko da se najedem. ne držim se onoga izbjegavati tjesteninu i priloge. samo obavezno jedem k tome ili papriku, ili rajčicu... neku salatu, i to puno.. i bez kruha za ručak...
i to ti ne dize secer za rucak?
pa ti imas malo tih kontrakcija ak te samo 2-3x love...izludit ce me to...pitaj obavezno,bas me zanima
Moram napomenut da sam trenutno na 830 kn prihoda jer sam na komplikacijama, fali mi 19 dana staza... A za 21 dan ostajem bez posla... Tako da, nakupilo se ili ne, jednostavno nemam love da kupim ista. A nece bit nista bolje...
Anaheja baš mi je žao što je takva situacija i nadam se da će se netko ponuditi sa nečime za pomoć..
Cure bh kontrakcije su normalna pojava, imam ih i ja ali ih ne osjećam zahvaljujući mg, samo ih osjetim ako u tom stavim ruku na trbuh.. http://www.roda.hr/article/read/braxton-hicksove-kontrakacije-ili-sto-me-to-steze
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Allegra slazem se s pepitom, nemozes protiv njih nista, one su priprema za porod, msternica vjezba. Poksaj stvarno ne obracati paznju toliko na njih, sigurna sam da bi onda mislila da ih je i manje i da bi se stvarno smanjile jer se nebi toliko sekirala oko njih. Pred porod se pojacavaju a ti ces si ovako zivce pojesti.. vidjet ces sve ce biti okej
Anaheja zalosno je da si radi 19 dana staza u takvoj situaciji.. nadam se da cete ipak uspjeti nekako polako priskrbiti za bebicu sto treba
Sortiraj odgovore
Najstariji