Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    07. Rujan 2015. 13:30

krasno... znači zavisi u kojoj bolnici smo... meni su uzimali iz vene i to pikali 3x...inače vele da iz prsta nije tako precizno kao iz vene.. al ko bi znao točno...

baš sam sad saznala da mi u firmi neće produžiti ugovor koji mi ističe za 2 dana(na komplikacijama sam)..zna možda koja kamo se dalje moram obratiti?

Anaheja
    07. Rujan 2015. 14:12

Mene jos nije primila manija pripremanja, ali polako skupljam. Sad sam u fazi tjeranja dragog da postavi jos polica u ormar tako da imam gdje sloziti to sve. Krevetic i kolica jos uvijek nemamo... Nekak nas pare ne vole pa to odgadjamo 
    Ali zelim imat apsolutno sve spremno mj i pol prije poroda. Naime, moj dragi je toliko uranio a i ja sam pozurila koji dan, pa kaj je ziher je ziher.

A sto se plesa tice.... Ne bi ni mi isli da nismo kumovi na svadbi, a da imamo dvije lijeve za ples oboje malo je rec. Ali sa druge strane zabavno nam je i konacno radimo nesto zajedno pa smo oboje zadovoljni 

Pepita2109
    07. Rujan 2015. 15:01

Tyna očito svako drugačije radi.. ja sam se prvo morala popiškiti, pa vaditi krv iz vene i onda popiti glukozu i čekati dva sata i opet vaditi krv pa piškiti 

Anaheja razumijem te u potpunosti,ali poslušaj moj savjet i lagano od nekud kreni, meni se sad svega nakupilo, eto samo oprema za bebu bez kozmetike, robice i mojih potrpština za rodilište biti će oko 4500kn i to ako kolica ne kupimo mi nego njegovi kako je dogovor..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    07. Rujan 2015. 15:57

Pozdrav okruglice drage 

Vidim vecina nas je u istom sosu.. mi nemamo nista od vecih stvari nego samo robicu koju smo dobili, madrac smo kupili kao i poplun za malu.. ja ne radim a mozda bi sve uspjeli kupiti za jedan mjesec kada bi odlucili ne jesti i ne platiti rezije.. mi se isto krpamo da sve stignemo, jos nas je svadba i sredivanje stana dosta usosilo pa znam kako vam je. Nadam se da cemo sve uspjeti do rodenja male. Tocno bi ova jednokratna pomoc bolje dosla prije rodenja nego poslje..

• mama@
    07. Rujan 2015. 15:58

Joj vidim da vas hvata manija nemoci 
    Cure samo hladne glave i sve polako i organizirano.
    Ja jos uvijek organiziram ali ostavljam novcice svaki mj.
    Financijski je pretesko ali uspjet cete.

Ja takoder krecem od 0 jer sam od svoje djece sve podijelila. Ostala mi samo kolica. Tako da vas razumijem skroz.
    Danas sam narucila jastuk za bebu i torbu.
    I to je pocetak

allegrazg
    07. Rujan 2015. 18:40

Vidim svi smo u financijskom skripcu...bumo mi to nekak. 
    kupio mi muz danas magnezij 300 bioelektra onaj prah, nadam se da bu pomogao, stetit ne moze

Tyna24
    07. Rujan 2015. 18:52

alegra,bude pomogao
    daj mi reci, što jedeš za doručak? paziš i dalje na šečernu dijetu ili?

• buffy
    07. Rujan 2015. 19:15

I ja sam si kupila magnezij danas tako da vidimo sad dal ce pomoci za grceve  uzela sam sumece tablete s vitaminom c kozda mi bude lakse za popit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.