krasno... znači zavisi u kojoj bolnici smo... meni su uzimali iz vene i to pikali 3x...inače vele da iz prsta nije tako precizno kao iz vene.. al ko bi znao točno...
baš sam sad saznala da mi u firmi neće produžiti ugovor koji mi ističe za 2 dana(na komplikacijama sam)..zna možda koja kamo se dalje moram obratiti?
Mene jos nije primila manija pripremanja, ali polako skupljam. Sad sam u fazi tjeranja dragog da postavi jos polica u ormar tako da imam gdje sloziti to sve. Krevetic i kolica jos uvijek nemamo... Nekak nas pare ne vole pa to odgadjamo
Ali zelim imat apsolutno sve spremno mj i pol prije poroda. Naime, moj dragi je toliko uranio a i ja sam pozurila koji dan, pa kaj je ziher je ziher.
A sto se plesa tice.... Ne bi ni mi isli da nismo kumovi na svadbi, a da imamo dvije lijeve za ples oboje malo je rec. Ali sa druge strane zabavno nam je i konacno radimo nesto zajedno pa smo oboje zadovoljni
Tyna očito svako drugačije radi.. ja sam se prvo morala popiškiti, pa vaditi krv iz vene i onda popiti glukozu i čekati dva sata i opet vaditi krv pa piškiti
Anaheja razumijem te u potpunosti,ali poslušaj moj savjet i lagano od nekud kreni, meni se sad svega nakupilo, eto samo oprema za bebu bez kozmetike, robice i mojih potrpština za rodilište biti će oko 4500kn i to ako kolica ne kupimo mi nego njegovi kako je dogovor..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav okruglice drage
Vidim vecina nas je u istom sosu.. mi nemamo nista od vecih stvari nego samo robicu koju smo dobili, madrac smo kupili kao i poplun za malu.. ja ne radim a mozda bi sve uspjeli kupiti za jedan mjesec kada bi odlucili ne jesti i ne platiti rezije.. mi se isto krpamo da sve stignemo, jos nas je svadba i sredivanje stana dosta usosilo pa znam kako vam je. Nadam se da cemo sve uspjeti do rodenja male. Tocno bi ova jednokratna pomoc bolje dosla prije rodenja nego poslje..
Joj vidim da vas hvata manija nemoci
Cure samo hladne glave i sve polako i organizirano.
Ja jos uvijek organiziram ali ostavljam novcice svaki mj.
Financijski je pretesko ali uspjet cete.
Ja takoder krecem od 0 jer sam od svoje djece sve podijelila. Ostala mi samo kolica. Tako da vas razumijem skroz.
Danas sam narucila jastuk za bebu i torbu.
I to je pocetak
Vidim svi smo u financijskom skripcu...bumo mi to nekak.
kupio mi muz danas magnezij 300 bioelektra onaj prah, nadam se da bu pomogao, stetit ne moze
alegra,bude pomogao
daj mi reci, što jedeš za doručak? paziš i dalje na šečernu dijetu ili?
I ja sam si kupila magnezij danas tako da vidimo sad dal ce pomoci za grceve uzela sam sumece tablete s vitaminom c kozda mi bude lakse za popit
Sortiraj odgovore
Najstariji