Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    08. Rujan 2015. 07:46

Anaheja pa to je strasno..
    Bas mi je zao jer ste u tako losoj situaciji bas sad na pocetku. Nadam se da ce se netko od vasih izjasniti da vam uleti u tim slatko/mucnim pripremama.
    Nemij me krivo shvatiti ali mozes si pomoci da gledaš polovne stvarcice za bebu. Bude stvarno dobrih ponuda. Barem ja pratim sve moguce i ne stidim se icega 

shimmer
    08. Rujan 2015. 10:16

jutro svima!

ja ću odmah potpisati mamu@ što se rabljenih stvari tiče.
    pa kad pogledate većina ovih gluposti što sad kupujemo trebaju djetetu u prvoj godini života.
    neki dan meni frendica govori da moram imati viper. nju je viper spasio.
    ja odmah na njuškalo, ima vipera već od 150kn. ako ga i budem uzimala, uzet ću s njuškala.
    da kupujem viper od 800kn u kojem će mi dijete biti par mjeseci? možete li zamisliti bebu od 8 mjeseci u viperu? ja ne 

na mojekrpice imate jako puno unaprijed složenih lotova robice, npr 56-62 za zimsku bebu. isto povoljno, očuvano. samo treba pronjuškati.

i na kraju kad promislite, što je bebi bitno - da joj je mama blizu.
    nije bitno hoće li imati dva para hlačica ili dvadeset. hoće li spavati u kinderbetu od 1500kn ili u kutiji. hoće li nositi pampersice ili platnene.
    nemojte se osjećati loše ako bebi ne možete priuštiti nešto materijalno. 
    anaheja, veliki ti zagrljaj šaljem.

i za malo pozitive i promjene perspektive, pogledajte svakako ovaj film 
    https://www.youtube.com/watch?v=1XZmtYqmmxc

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    08. Rujan 2015. 10:29

Jutro curke moje drage 

Sto se tice rabljenih stvari mama i shimmer su u pravu, bas sam jucer gledala komodice.. 300-500kn gotovo nove i zakljucila ako cemo ju uzimati da uzimamo tamo. Stvarno to su stvari koristene max godinu pa ni nemogu biti unistene.. za robicu se moze isto dobro proci, ja sam dobila hrpu robice koju je nosalo dvoje djece i robica je u izvsrnom stanju, male bebe to jedva da iznose..

Shimmer mi cemo viper dobiti rabljeni, isto sam cula da je to zakon za klince, da budu mirni i sa ga bas vole dok ne hodaju i ne puzu jos.

Okruglice jel koja od vas mozda ide sama na tecaj? Ja bih trebala ici sada u cetvrtak i najvjerojatnije da idem sama. Malo mi je neugodno, znam blesavo vjerojatno ali opet ocekujem zene s muzevima a ja eto sama 

shimmer
    08. Rujan 2015. 10:33

mrkvi, i ja ću biti sama na dijelu predavanja sigurno, a dio ćemo valjda uspjeti zajedno.
    a nećeš ni ti biti sama kad imaš bebicu sa sobom stalno 

Mrkvica2
    08. Rujan 2015. 10:46

shimmer

mrkvi, i ja ću biti sama na dijelu predavanja sigurno, a dio ćemo valjda uspjeti zajedno.
    a nećeš ni ti biti sama kad imaš bebicu sa sobom stalno 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Anaheja
    08. Rujan 2015. 11:15

Bez brige, ne sramim se ni ja. Znam da mi pomoc treba, ne radi mene nego radi malisana. Dio robice sam nasljedila, za ostalo sam u pregovorina, kolica je obecala kupit svekrva- ali opet gledamo da ne budu skupa, ne zelimo opeljesit jadnu zenu. A za krevetic skupljamo... Nekako ce vec bit :-D
    Ali da situacija nije bajna je cinjenica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI