A sta ste.magneziji kupile na svoju ruku ili ste se konzultirale s doktorom prije?

Ja Mg imam od prije. Uvijek sam ga koristila no prestala sam s trudnocom.
Meni je gin na pocetku rekao da ako zelim mogu nastaviti s konzumacijom Mg.
Al nisam eto do danas.

Dobra vecer okruglice
Svima puno pusica šaljem, nadam se da ste se odmarale i uživale za vikend...
Sad kad su temperature malo ugodnije, lakše se spava i lakše se diše...sad cemo malo u šetnjice i na kavice hihi...
Pusice i laku noć vam želim!

Ja sam jucer dobila hrpetinu robice, sutra me ceka sortiranje da vidim kaj jos treba nabavit...
A dragi i ja smo danas krenuli na tecaj plesa... Ajme majko koji smo mi antitalenti... Cak je i voditeljica tecaja rekla da partnerima stvaram problem jer tjeram vodu na svoj mlin. Hahahahhaha :-D

Magnezij također pijem od prije trudnoće zbog migrena i grčeva u nogama.. i kad sam spomenula to odoktoru tj kad sam ga pitala da li smijem je rekao da naravno, da je u trudnoći preporučljivo piti magnezij..
gotov vikend još dva dana pa mi se moj dragi vraća
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Anaheja svaka cast za tecaj plesa. Ja se ne bih usudila ici skupa s dragim na tako javno nesto . Kod nas je stvar sto oboje tjeramo vodu na svoj mlin. Tako da smo na podiju uvijek svatko za sebe.
Osim kad su sentiši
Pepita ja smatram da vitamina i minerala nikad dosta. Samo treba paziti sto i kada.
Drage moje evo i ova skola opet krenula. Jadna ja . I djeca naravno hahahahaha

Evo da se malo javim samo da se ne zabrinete :) imam hrpe obaveza pa ne stignem bas pisati, ali ste mi redovita literatura prije spavanja. Nadam se da uzivate u ovom zahladenju ;)

[/u
Pozdrav okruglicee i bebaci😀
Sajokojy dobrodosla
Mama cestitam na deckicu
Just smile cestiitam
Bila sam zauzeta ovih dana,mama mi je dosla pa se druzimo,pa dok sam sve porocitala bas ste se raspisale 😊
Plimycol vaginalete se mogu skvasiti smocis ih malo pd vodu,ja sam ih stavljala u bolnici i doma,i prva mi je isla tesko em je ogromna em suha i o da mi je dr rekla da je skvasim i stavim,ja ih stavljam lezeci. I poslije toga je islo bez problema.
Sonja8 ti si pitala za doznake?
Pisala sam vec o to e kad je mama pitala,kad ti dr da prve nosis ih poslodavcu on ti ih vrati sa papirom o prosijelu place,i to sa kopijom osobne,zdravstvene i broja tekuceg nosis na zdravstveno,tamo udjes na glavni ulaz i onda ides u onu zgradu iza,popunis formular ja sam uzela jedan i za doma da si kopiram da ne moram tamo popunjavati,i to je to. Poslje samo uzimas doznake od dr i taj papir koji popunis nosis na zdravstveno svaki mjesec poslje 5-og,ja posto ih imam doma ne cekam red samo pokucam i pustim,tako mi je rekla ta koja radi tamo,mada i nije neka guzva
jutro drage okruglice!
ovo su dani po mom ukusu, sunčani, a prohladni
taman sam se vratila s ogtt-a. bilo je teško jučer odbiti kolače iza ručka, ali nadam se da se isplatilo.
rezultati su sutra. ona glukoza i nije bila toliko strašna, koliko pikanje prsta svakih sat vremena
meni je rečeno ništa piti ni jesti i mirno sjediti u čekaonici. tako da stvarno ovisi od labosa do labosa.
joj svrbi me pranje i sortiranje robice jako, jako, ne mogu vam opisati.
ali prvo trebam naše stvari organizirati. stavila sam na popis za kupovinu dosta kutija za organizaciju iz ikee. vjerujem da će mi dosta olakšati život.
imamo li kakvih pregleda uskoro?
jutro drage okruglice!
ovo su dani po mom ukusu, sunčani, a prohladni
taman sam se vratila s ogtt-a. bilo je teško jučer odbiti kolače iza ručka, ali nadam se da se isplatilo.
rezultati su sutra. ona glukoza i nije bila toliko strašna, koliko pikanje prsta svakih sat vremena
meni je rečeno ništa piti ni jesti i mirno sjediti u čekaonici. tako da stvarno ovisi od labosa do labosa.
joj svrbi me pranje i sortiranje robice jako, jako, ne mogu vam opisati.
ali prvo trebam naše stvari organizirati. stavila sam na popis za kupovinu dosta kutija za organizaciju iz ikee. vjerujem da će mi dosta olakšati život.
imamo li kakvih pregleda uskoro?
kak misliš pikanje prsta svakih sat vremena? nisu ti vadili krv iz ruke normalno??
vrijedilo ti je kaj nisi jela kolače, budeš vidjela
ja sam svu robicu oprala i svaku veličinu stavila posebno u vrečicu, i poplun,dekicu, ma sveee živo kaj imam doma za maloga,tak da čeka
ja idem na pregled u srijedu... jeeedva čekam

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
mama slažem se da vitamina uvijek treba
shimmer znam kako ti je i ja bih najradije odmah krenula sa pranjem robice, međutim nemam slobodnog mjesta trenutno dok dragi ne dođe jer on mora svojoj mami reći da oslobodi ormar, jer njoj naša buduća dječja soba služi kao skladište iako tu ne živi.. cure moje ja sam sutra punih 29tt i ulazim u 30ti tjedan, pa ja ne mogu vjerovati kud prije hehe
počinje počinje, odredila sam da do 37tt mora sve biti sređeno jer se nikad ne zna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji