Allegra pa dosta su ceste.. nekada ih se zareda puno, pa onda bude mir jedno vrijeme ali mislim da kad me uhvate svakako imam vise od onih 5 komada u sat vremena koji se spominju na netu.. otkad ih imam nije prosao dan bez ijedne, znaci od negdje 17tt iako su sada jace nego na pocetku.
Allegra pa dosta su ceste.. nekada ih se zareda puno, pa onda bude mir jedno vrijeme ali mislim da kad me uhvate svakako imam vise od onih 5 komada u sat vremena koji se spominju na netu.. otkad ih imam nije prosao dan bez ijedne, znaci od negdje 17tt iako su sada jace nego na pocetku.
sad mi je toliko lakse da ti nemrem opisati...probati ću se manje živcirati oko njih i naravno kupit magnezij

Dobar dan svima ... mene su poceli loviti grcevi u nogama tako da sutra kupujem magnezij
... Takodjer danas sam primjetila da nista osim patika vise ne mogu obuti od stare obuce
mama@ ja sam body benkicu kupila u kiku, a u hm obican body na dugmad u cijeloj duzini...
I postavila sam i pitanje na temi kolica al i da vas tu pitam.. dvoumim se izmedju Q9 i Graco evo kolica ima tko kakav savjet

Buffy hvala na info za bodyće. Laganini cu i do kika onda da vidim ato sve nude.

Allegra ja sam isto bila jako uplasena posto su mi se tako rano pojavile ali doktor me umirio.. makar svakako kad sam uzrujana puno su cesce i jace kao i kada mi je mjehur pun, vidjet ces i sama ako malo pratis. Opusti se, kada te uhvati probaj promjeniti polozaj ili ustati.. cesto i to pomogne.
Mama ja sam par bodija uzela u intersparu i lesnini.. 15 kuna su bili a cine mi se okej.
Buffy znam kako je sto se tice obuce.. na pocetku trudnoce sam kupila nove tenisice i sad ne stanem u njih, stiscu me.. uzas zivi a postalo je hladno za japanke i sandalice
Allegra ja sam isto bila jako uplasena posto su mi se tako rano pojavile ali doktor me umirio.. makar svakako kad sam uzrujana puno su cesce i jace kao i kada mi je mjehur pun, vidjet ces i sama ako malo pratis. Opusti se, kada te uhvati probaj promjeniti polozaj ili ustati.. cesto i to pomogne.
Mama ja sam par bodija uzela u intersparu i lesnini.. 15 kuna su bili a cine mi se okej.
Buffy znam kako je sto se tice obuce.. na pocetku trudnoce sam kupila nove tenisice i sad ne stanem u njih, stiscu me.. uzas zivi a postalo je hladno za japanke i sandalice
skužila sam da ak se primirim bude još koja i onda se smire i kasnije kad se idem ustat opet krenu, pa se smire...ali ono kaj mene brine je da npr. ustanem i odem isprazniti mjehur i onda mi bude tri cetiri na pet minuta i onda nakon deset, pa je mir...strah me da me ne otvore iako mi je doktor rekao da ne uzrokuju otvaranje i da ak ne krvarim nema brige...al ne mogu protiv sebe

Mrkvica te u intersparu sam vidjela ali mi ne odgovaraju jer su bas body a ja trazim body-benkicu da ne moram bebi preko glave oblaciti dok je bas mala.
U svakom slučaju hvala

Citam svi hvalite Mg za grceve. Sjecam se da sam zadnju trudnocu imala konstantne grceve u listovima od 6-9 mj trudnoce. Nisam znala kako ih se rijesiti.
Inace moji svi piju sumece Mg pa sam odlucila i ja krenuti.
Nadam se da cu izbjeci grceve ovaj puta.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji