Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    06. Rujan 2015. 09:58

Jutro buhtlice 
    Napokon zahladenje tako da vise ne moram kampirati ispod klime..muzic je rekao da ce uzeti zimsku deku jer se smrzavao dok sam se ja topila od vrucine.
    Kao da sam u klimaksu a ne trudna..
    Vagica nam je jos na +2 iako imam trbusinu kao da sam 7 mjesec..svi mu se cude i moram objasnjavati da nisu dvojke niti trojke 
    Jedna trudnoca za drugom ucinila je da pupica bude izrazenija.
    Upravo sam pregledavala top 1000 baby boy names i nista mi nije palo na pamet...muz kaze da se ispucao na prethodnom deckicu i ne zeli ovom bebiliju dati ime koja su bila prijedlog prosli put..
    Tako da ga jos uvijek zovemo Šime kako je bubnila seka 

shimmer
    06. Rujan 2015. 10:04

jutro svima!

dillb, jesi se naplesala u svatovima i najela slatkog? 

i ja primjećujem zatezanje kad se sagnem ili čučnem. a čak ne doživljavam trbuh tolikim pa mi nije problem fizički to odraditi nego kad se uspravim dobijem podsjetnik da mi nije bilo baš najpametnije.

mrkvica, jel ti baš mučnina ili žgaravica? mene je neki dan isto neka mučnina, ali na kratko. skroz me jeza prošla jer me podsjetilo na onu stalnu slabost s početka trudnoće.

želim vam svima lijepu i opuštenu nedjelju 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    06. Rujan 2015. 11:49

Jutro curke meni je danas dan počeop sa glavoboljom, i umorom i nisam baš za ništa hehe..
    Mrkvica taj osjećaj sam i ja imala i katkad me uhvati,ali navodno je to sve normalno
    LinaKarolina uz dva mališana koja već imaš bilo bi i čudno mi je razmno jer stalno trčkaraš sa njima, moja susjeda je nakon dvoje djece sa trećim u trudnoći dobila samo 4kg i to joj je beban bio skoro 4kg hahah 

danas ću se nadam se samo izležavati ako Bog da haha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    06. Rujan 2015. 11:51

allegrazg moram priznati da ti je doktor baš smiješan po pitanju magnezija jer je uopće poznato da žene koje imaju jače bh kontrakcije, a i one koje imaju slabije poput mene ih uzimaju, od njih ti ne može biti ništai ne mogu ti škoditi dapače samo će ti pomoć, i meni je babica rekla da česte bh kontrakcije nisu poželjne, tako da samo se ti baci na magnezij

🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    06. Rujan 2015. 11:54

Slažem se s pepitom..alegra,kupi magnezij 375.meni ga je ginekologica bas napisala da se smanje te bh kontrakcije...

Mrkvica2
    06. Rujan 2015. 12:18

Shimmer zgaravica mi je vec stalni gost, a ovo je bas mucnina.. nazalost od povracanja zgaravica bude samo gora jer mi se kiselina doslovno vrati usta.. sinoc je spavanje bilo nemoguca misija. Bas podsjeca na pocetak trudnoce 

Allegra moj gin je isto takav, smatra da nista nije potrebno jer sam zatvorena i sve je okej.. vec sam se navikla na njih dok sam na pocetku panicarila kao i ti. Sada pijem donat i nastojim sto manje razbijati njima glavu pa je bolje. 

Nadam se da ste mi dobro i da odmarate 

Neka nam nasa mladenka kada uhvati vremena napise dojmove 

Pepita2109
    06. Rujan 2015. 14:04

allegrazg drago mi je da si odlučila tako 

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    06. Rujan 2015. 14:29

Evi ja se nedjeljom, kad ne bi trebaka raditi nista, bacim na surfanje djecje ooremice 
    Kontaktirala sam Atelier Leila za jastuk za novorodence; nosiljku i torbu. Navodno rade sve sami, rucno...i to mi se svida.  Sad cekam odg da vidim koliko bi me to sve kostalo.
    Isto sam u potrazi za body-benkicama..pa ako netko zna gdje ih ima neka mi javi 
    Negdje sam nasla da c&a i h&m znaju imati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.