Nasa ce se zvati Ena. Sto se sexa tice, ha na pocetku nisam smhela zbog hematoma, a kasnije me bilo strah, al sam se ipak odvazila i nije bilo nikakvih negativnih posljedica, ali nije mi bas svejedno :) Trtarosica sam :P
meni je sve uredno u trudnoći, ali svejedno mi baš sex ne paše...psiha vjerojatno ....i meni paše ovo vrijeme napokon, iako stvarno djeluje na spavanje
...allegra ja ti pijem magnezij od Bioelektre onaj direkt u vrećicama. Pomaže mi i kod glavobolje i bh. On svih šumećih sam prije imala proljev tak da...a tablete nisam ni jedne probala....ja idem u utorak na trudnički tečaj i baš se veselim, stvarno me zanima kak to izgleda...malena sve aktivnija i jače udara da se nekad i prestrašim...nalazi ogtt-a su mi dobri tako da se ne odričem slatkog, ali konzumiram kao i prije trudnoće, tj. nemam za ničim nekakvu posebnu želju...uživajte, okruglice
Shimmer, zaboravila sam napisati da mije na zadnjem pregledu pomaknuo termin s 10.01. na 06.01. tako da sam sada to izmijenila u tablici :)
Pozdrav okruglice!
Lijep kišni dan
Baš za sređivanje i farbanje sobe. Naradili smo se danas,ali me mužić stalno tjerao na odmaranje. Hvataju me te bh kontrakcije (koje sam skužila zahvaljujući vama - ja sam mislila da se moj dječačić stalno nešto guzi). Ali nije frka,brzo prođu,ne bole al su neugodno tvrde. Tako da - hvala svima!
Naš dječačić će se zvati Max. Mi smo se super dogovorili a možete si misliti komentara,no baš me zaboli... Ima dugo prezime i treba kratko i jako muško ime. I da, onima koji "znaju nekog psa u parku" kažem da mi jako volimo pse.
A stvarno je ojačao ovih dana. Dobivam bam bam svako malo, a i nogicu mi gurne van da se izbočina vidi! A mi uživamo
Vecer okruglice.. ja neznam sto je mene primilo. Napokon docekam malo da zahladi da disem normalno i veceras me uhvatila neka mucnina i povracam grozno.. neznam cime bi uopce pokusala smiriti zeludac kad povratim i vodu.. najgore je sto nemogu ni leci jer cim se sagnem ili legnem valjda beba jace pritisne zeludac i odma muka cak se i malena smirila ne pase joj napor valjda.. ima li koja savjet?
Jutro...
Vidim svi vecinom imaju u pripremi imena svojih malenih. Svako je lijepo na svoj nacin
Mrkvica joj ne znam ti dati neki savjet sto napraviti. Nikad nisam imala taj problem. Drzim fige da sto prije i bezbolnije prode. Da te ne muci vise.
Jedino sto sam kod sebe primjetila je da se ne bi trebala toliko saginjati koliko to trenutno cinim zbog posla. Kad pretjeram odmah me nekako zaboli u trbusnim misicima kao da sam se preforsirala s trcanjem.
Stvarno trebam usporiti malo. Al ajd objasni ovoj ludoj glavi.
Moj bebac se javlja uredno i preko noci tako da me probudi. Vec znam sto me ceka
Sortiraj odgovore
Najstariji