Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    05. Rujan 2015. 11:43

Šta se tiče imena ja ime za curicu imam još od kad sam bila doslovno klinka i stalno govorila da ću imati Gabicu (Gabrielu) i biti će Gabriela, naravno bilo je komentara da zašto baš to ime,ali ja se ne obazirem nego samo kažem rodi si pa dijete nazovi kako hoćeš hahahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    05. Rujan 2015. 11:59

Ma ništa za moćenje vaginaleta ne piše nego da ih je potrebno uvesti što dublje u rodnicu a ja to nisam mogla nego je ostala na početku (dobro mi veli mama da će mi se kokica skroz zatvorit ha ha mama mi je kao ma zapravo i je najbolja prijateljica, s njim mogu sve o svemu pa zna da od kad sam trudna muž i ja živimo ko brat i sestra )
    I znam da bi vaginaleta trebala postepeno izlazit a meni izašao grumen a ostatak me žuljao ali je prestalo, nadam se da se bar to malo rastopilo

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    05. Rujan 2015. 12:06

visnjass ako ne možeš sama neka ti dragi stavi vaginaletu, jer je bitno da je malo dublje  i meni je mama najbolja prijateljica tako a te razumijem, nadam se da ću i ja svojoj kćeri biti hehe 

Mog dragog nema 4 dana doma 5 dana nismo imali odnose i ja već ludin u stanju sam sve pojesti dok se vrati hahaha 

🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    05. Rujan 2015. 12:21

Ha ha Pepita zamisli kak je meni ne 5 dana nego 5 mjeseci 
    Imam neopravdan strah koji je jači od želje i ne mogu si pomoći 
    Jadan moj dragi 

Tyna24
    05. Rujan 2015. 12:27

visnjass, i mi smo u toj situaciji, da smo najbolji prijatelji.hahahahaha
    ja sam imala placentu previju pa nismo smjeli imati odnose, a sad kad mi se malo posteljica pomakla gore, i smjeli bi, ali ne puno puta, mi se još uvijek ne usudimo

svaka vaginaleta se mora/može navlažiti da odmekne, meni je dragi stavljao, sama si isto nebi pogurnula daleko

Pepita2109
    05. Rujan 2015. 13:06

visnjass ja nisam imala ni S od straha ni na trenutak, jer ne vidim razloga za to.ako je sve u redu hehe dapače uživamo kao i prije T nadam se da ćemo moći do kraja 
    Tyna psiha je čudo, mene ono kad je boljelo nakon odnosa, malo se jesam uplašila,ali ne puno i doktor kad je čuo da se seksamo svaki dan ili svaki drugi od početka, je ostao iznenađen čudio se mojoj želji hahah, i rekao da se potrudimo imati barem 2-3 dana pauze između odnosa zbog nadraživanja me boli, tako da eto, i dalje uživamo hahaha ponekad ne možemo izdržati ni ta 2dana pauze,tj mislim da višr ja ne mogu,ali od onda me ni nije boljelo hehe..

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    05. Rujan 2015. 13:45

Nasa malena ce biti patricia i to je vec davno odluceno.. naravno komentara uvijek ima ali me bas briga, moje dijete moj izbor. 

Mi smo s odnosima malo usporili, nije problem zelja, dapace ali meni nije vise ugodno kao prije.. i to me bas zna frustrirati, a nemogu nista poduzeti. Mislim da je dragi malo odahnuo hehe ne zlostavljam ga vise toliko  Kod nas je strah bio vise kod njega prisutan nego kod mene hehe.

Ja sam sinoc ocistila jednu policu u ormaru za bebicu i jedva cekam da to pocnem sredivati  jos manje od tri mjeseca i malena je tu 

shimmer
    05. Rujan 2015. 14:07

ime nemamo, imamo ih nekoliko u kombinaciji. okolne komentare ne slušamo. 

ako mislite na canesten vaginalete, one su sad u biti tablete za rodnicu.
    meni su bile draže one prijašnje, mekše.
    uglavnom, ja čučnem, kao kad stavljam tampon. tako mi ju je lakše zgurati.
    ali ona se svakako ne apsorbira skroz. sljedeći dan mi curkaju onako pomalo ostaci.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    05. Rujan 2015. 14:45

Dobila sam Plimycol nikad prije ih nisam koristila, znam za neke koje sam prije dobivala imale su aplikator. Čučnula sam i ja ali očito je problem jer sam stavljala iza tuširanja pa nije bilo nikakve sluzi i nije išlo, danas neću odmah nakon tuširanja, nadam se da će biti bolje. A ne mogu dragom dati da mi stavlja vaginaletu s obzirom da je nije vidio 'kokicu' skoro 5 mjeseci, ne bi bilo u redu od mene hahahah

Pepita2109
    05. Rujan 2015. 14:54

Mrkvica upravo tako to je tvoje dijete i tvoj izbor 
    visnjass te sam i ja koristila, i stavljala ih nakon tuširanja, tj ne baš odmah,ali prije odlaska na spavanje da.. hehe a onda se pomuči pa sama nekako 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.