Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sana2904
    05. Rujan 2015. 15:28

Hello drage moje...
    Nadam se da ste mi dobro i da uživate u zahlađenju.
    Ime smo i mi našli. .raznih komentara smo čuli ali ja se previše ne sekiram  jer ni mene niko nije pitao kad su dotični svojoj djeci imena davali
    Kako kod vas izgleda stanje sa apetitom?Ja tek sad osjetim da mi je apetiti veći i evo do sad 21 sedmica sam na +8..strašno  ili?
    Imate veliki pozdrav i :* od nas!

allegrazg
    05. Rujan 2015. 15:56

smirila sam se malo u glavi, mislim da bu to više pomoglo nego bilo što drugo. i dalje me šoraju bh, nešto manje nego jučer,ali dok se jako ne obazirem na njih mi je bolje,jučer sam doslovno svaku gledala na sat,koliki je razmak,ajme tak mali i slično i to ne vodi nikud...stvarno se bolje smiriti...
    imena imamo dva i još mozgamo,a to kaj velite za druge,ko ih šljivi,ni nas nitko nije pitao kak nam se sviđaju njihova imena za djecu

• mama@
    05. Rujan 2015. 16:05

Pozdrav drage tipkalice. Kod nas je fino zahladilo a ja samo spavam . Ocito mi se naslozilo svih ovih dana kad sam se cijedila.

Sto se tice sexa... mi ga imamo redovno..nesto manje no prije ali nista ekstra. Nadam se da se bude tako nastavilo do saaammmoog kraja 
    Ah ta imena . Imamo ih nekoliko u vidu. Djeca su se uključila pa nastaje mali kaos 
    Ali jedan od najdrazih je Gabrijel. Ima jos vremena da se odlucimo.
    Mozda na kraju bude i Stanimir  ( to sam priredila za sve znatizeljne oko nas )

Pepita2109
    05. Rujan 2015. 16:55

Meni je apetit ovisi kako koji dio dana,ali sve u svemu rekla bih da jedem normalno, bar mi se tako čini hahaha, iako kile sigurno ne dobivam od zraka hahahah 

allegrazg piješ li magnezij? Zaboravila sam.. 
    mama ooo i ja sam uspavana cijeli dan, i godi mi ovaj hladan zrak..
    šta se tiče imena dobro si se sjetila da ih zezneš 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    05. Rujan 2015. 17:37

pozdrav okruglice. 

vidim da uživate u zahlađenju, baš mi je drago. mi danas idemo u svatove, muž odmara a sinek se igra s bratićem. ja jedva čekam da se dočepam nekog kolača. u ovoj trudnoći baš uživam u slatkom. čak sam se suzdržavala od smijeha na zadnjoj kontroli kad mi je doktorica rekla da ne jedem puno slanoga. 

jučer i danas sam dobila komplimente i baš su me razveselili. žene su mi rekle da ne izgledam kao da za dva mjeseca trebam roditi. super, ja imam osjećaj da sam kao balon. 

dillb
    05. Rujan 2015. 17:41

visnjass, vidim da planiraš roditi na Merkuru. imaš li kakva pozitivna iskustva ili ti je blizu?

• mama@
    05. Rujan 2015. 17:47

Dillb sretno u svatovima. Samo ti uzivaj u klopi i slatkom.

Ja nisam bas nesto za slatko jos..al vjerojatno cu biti. Imam svoje trenutke kad mi se sto jede i tako i papam.
    U ponedjeljak me tocno strah te vage kod gin. Zadnji puta sa 19tt sam bila na +2.5 kg. Sad imam osjecaj da samo trpam u sebe iako drugi vele da nije...al eto 

allegrazg
    05. Rujan 2015. 18:33

pepita,ne pijem magnezij,ali planiram kupiti samo ne znam koji...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.