jutro cure!
pozdrav sajokoky!
ogavan, kišni, hladnjikavi, jesenski dan. ne može bolje
ma gdje se vi registrirate da dobijete sve te kremice? preko web stranica tih tvrtki ili?
ja sam se neki dan registrirala za muller, prvenstveno jer sam vidjela da se dobije knjižica s popustom na one njihove grudnjake za dojenje.
krevetić uzimamo definitivno sa stranicom koja se može spustiti, po mogućnosti i skroz skinuti.
ispočetka će nam krevetić biti skroz priljubljen uz naš krevet pa planiram bebu samo rolati vamo tamo, bez dizanja (držim fige ).
allegrazg, kad te tako uhvati stvarno je jedini recept leći i smiriti se. mene isto zna uhvatiti u leđima, kao da sam nešto teško dizala. pa se prepadnem da nisu trudovi. ali smiri se čim se i ja smirim.
što se magnezija tiče, dobar je donatmg i mivela, ali praškovi i tablete su koncentriraniji.
moja bebolina se sinoć igrala s mojim mjehurom i cerviksom. ma u jednom trenutku sam mislila da će mi na dupe izaći, da oprostite a bili smo u gostima, ne znam jel reagirala na glasove i dernjavu oko sebe ili na one kolače što sam probala.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
cure hvala,sad mi je nekak lakše, još mi je jedna frendica rekla da njoj nije tak nikad bilo i da odem na hitnu da vidim da nemam trudove,to me dotuklo...i skužila sam kaj više razmišljam o tome,to me više steže i grči..leđa bole i danas,ali su ona moja boljka od prije,pa se sada samo valjda još dodatno pojačalo...curka luduje po trbuhu i neka,bar znam da mi je ona dobro tak me par puta udarila negdje prema kičmi,imala sam osjećaj ko da mi neko iglicu zabija u leđa
Dobar vam ovaj predivan kišni dan okruglice, osmjeh na mom licu od uha do uha, napokon naspavana i suha, tako je fino svježe
sajokoky dobrodošla i čestitam na curici
sonja8 tako i ja ssa ogradicom koja se spušta, ovako je teško odabrati uživo će valjda biti lakše hehe
mama i ja sam se učlanila pa ništa hahah, a neka nema veze
shimmer gdje se možeš registrirati registriraj se,a ja sam im uz to slala i mailove hehe
ja se nadam da će moja bebica htjeti spavati u krevetiću
tvoja bebolina je kao i moja, mojoj je glavica sada skroz dolje lijevo i jučer se tako fino istezala,srećom pa nije boljelo hehe
allegrazg i lady i samoj mi je tako, ma kakvi trudovi drage moje, to vam je sve normalno pa raste beba, rastete vi, sve se širi i mjenja,još ako je beba i divljija onda je to veliki plus da nastanu bh kontrakcije, pijte magnezij obaveznooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dan curke.. evo i dugo ocekivanog zahladenja Nadam se da uzivate i disete normalno kada vise nije tako sparno i vruce..
Visnjass pogledaj mozda ih stvarno treba malo namociti, trebalo bi na uputama pisati.. meni je to gnjavaza uzasna, bila sam dobila dvoje i jedne koje su bile vece i masnije su se super topile dok ove druge je trebalo namociti prvo i mrvile su se van cijelo vrijeme.. uzas
Tyna hvala na info, bas cu danas otici po pokloncice u najblizi dm
Allegra nadam se da si se smirila i da je sve okej sada
Mi smo ime i za sina i kcer izabrali daavno prije nego nam je bebica dosla.. za divno cudo lako smo se dogovorili iako je bilo problema okk muskog imena. Mislim da je to teze izabrati.
Kod nas i nije bas neko zahlađenje...kao palo malo kiše i samo se dignula sparina
Stvarno bih i ja mogla te popuste i bodove skupljati...prvo dm jer ionako često idem tamo!
Shimmer i mi smo planirali tako krevetić staviti uz naš krevet da mi bude lakše bebacicu prebacivati...
Ni mi jos nismo odredili ime, makar imamo jedno koje nam "vodi" I nama ce biti lakše odrediti ime za curku nego da je dečkić...tako da, bas me zanimaju vaša imena
(Poslije i to mozemo ubaciti u tablicu )
P.s.neke cure nam se dugo nisu javile... Pusica ako nas pratite!
Sortiraj odgovore
Najstariji