Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    03. Rujan 2015. 16:34

Mama@ čestitam na dječačiću 
    Mrkvice2 to je stvarno odlično kad je tvoja curka tako dobra beba  i papa fino i okrene se kad treba..i jedva čeka vidjeti mamicu 

A taj ogtt je očito neka proizvoljna stvar - neki ne idu,neki moraju, neki prije,neki kasnije. I od lab. do lab. su drugačija pravila...šetnje,voda,vađenje krvi,urin. Ne razumijem,stvarno. 
    Meni je bilo sa pijenjem vode,s 3 vađenja krvi,bez davanja uzorka urina,bez šetnje. Možda se ne treba s tim previše opterećivati i ići na dijabetičku prehranu odmah, samo ako je baš baš povišen previše. Jer biti na dijeti u trudnoći stvarno nije pametna stvar. A ni prežderavati se,naravno...
    Ja sam dobila 8 kg,a sad sam skoro na 27 tt. i to je super, pa eto, pečem kolače i kuham se...
    Našla sam nešto zgodno. Ali ne treba se opterećivati težinom, zato ima od-do...
    http://www.hipp.hr/trudnoca/savjeti/kalkulator-porasta-tjelesne-mase/

• mama@
    03. Rujan 2015. 16:52

Curke hvala na cestitkam u plavom 
    Nemojte se opterecivati s ogtt. Ja u prosle 2 t nisam isla uopce i tako sam pokusala da izbjegnem i ovaj puta. No gin rekao da je obvezno.
    Ako vas dr posalje na to idete, ako ne , nista.
    No sikiriki 
    Kod nas se malo mucka vrijeme. Jos je toplo ali ugodno. Vjerujem da ce kisa vec today. Neka..neka..
    Sinoc sam bila budna od 2.00 i sve do svitanja. Sva sam bila mokra..uzasssss 

LinaKarolina
    03. Rujan 2015. 17:16

Ma ja se ne opterecijem s ogtt..ionako samo negdje jurcam..
    I kada se sjetim kolika je guzva tu u Osijeku..grrrr.
    Samo me cudi sto mi moja gin to nikada nije spomenila..a koliko dobro pamti nije ni cudo ustvari..

shimmer
    03. Rujan 2015. 17:31

mama@ pa čestitke na muškom pojačanju! 
    kako su reagirali stariji braco i seka?

pinkypik, i mene živcira ta neusuglašenost i oko načina provođenja ogtt-a, a i o kriterijima za slanje.
    krenula sam pisati litanije, ali sam se zaustavila na vrijeme.
    uglavnom, ja ću sljedeći tjedan na to pa bože pomozi.

netko je pitao za rh faktor. ta pretraga se radi samo ako je majka rh negativna.
    vadi se krv na transfuziji na početku trudnoće i kontrola krajem 5.mjeseca trudnoće.
    mislim da se ide još jednom pred porod, reći će mi kad budem išla po nalaze.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

allegrazg
    03. Rujan 2015. 17:51

mama@, čestitke na sinčiću
    e da, i danas me opet muči stolica, zadnji dan sam bila na wc-u u ponedjeljak, valjda bude sutra nekaj...a i guza me pecka, brijem da mi ne ginu hemiči...

Tyna24
    03. Rujan 2015. 18:27

i mene ti grčevi love svako malo jel to normalno? i uvijek na istom mjestu,s desne strane... hmm...

• buffy
    03. Rujan 2015. 21:14

Dobro vecer, bas ste se raspisale..bas je bilo lijepo vas citati 
    mama@ cestitam na deckicu 
    Oblacic14 dobro nam dosla 
    Sad ako sam dobro zapamtila imamo i 1 mladenku sutra ( to mi je na prethodnim stranicama pa sam malo zaboravila vec sorry ) al zelim sve najbolje u braku a i da dan prodje na najljepsi moguci nacin 
    Imam sad 1 pitanje.. imate kakava saznanja o noona kreveticima koliko se to ispati zapravo? Bas sad gledam ampo taj krevetic.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.