Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    04. Rujan 2015. 09:36

mama@ cestitam na deckicu! Evo, danas prvi dan da se ne znojim :) Rh sam radila na pocetku, ali isto mislim da je rekao da se ponavlja pred kraj.

@JustSmile@
    04. Rujan 2015. 09:45

gdje ste mi okruglice mojeeeeee! Hvala svima na lijepim zeljama, ja sam ta mladenka sutra. :)))))) ♡♡♡♡♡
    Mama: cestitam na momku, a evo da se pohvalim i mi nismo vise sareni pod iznenadjenje nego se plavimo i popunjavamo tablicu sa deckom ♡♡♡♡♡
    Nije mene moj inskstinkt prevario...cijelo vrijeme pere me osijecaj da je momak a dragi tvrdi ne,ne,cura je.

Eto i ja napokon,nakon tog famoznog 7.t.t. vidjeh svoju ljubav,i mogu vam reci da nema vece srece!!!! najlijepsi poklon za svatove!!!!!

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    04. Rujan 2015. 10:17

Pozdrav drage okruglice, dragi mi je na terenu i mislila sam da ću po cijele dane visjeti na internetu proučavajući i svašta nešto,ali ne stignem od svekrve do kompjutera jer me odlučila paziti  danas sam malo sama pa imam vremena da vam se javim 
    mama čestitam na pišulincu 
    allegrazg meni je znalo biti tako, eto to je meni ne do tlaka nego jer imam manjak željeza..
    shimmer slažem se sa mg,iako nisam baš redovna ali nema veze djeluje,nemam baš neke bh kontrakcije 

šta se tiče rh, također sam ga radila na početku i iako sam A+ također ga moram ponoviti sada u 34tt, a živo me zanima zašto hehe

:) just smile :) čestitaaaam na pišulincu, i drago mi je da ti je pregled super prošao i da si napokon vidjela svoju bebicu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    04. Rujan 2015. 11:03

jeeeej, dječaci dolaze kao šećer na kraju! čestitam just smile!
    jesi uzbuđena zbog vjenčanja sutra ili je uzv na prvom mjestu? 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

allegrazg
    04. Rujan 2015. 11:42

ja poslala poruku doktoru, kaže lezite i mirujte onda se smiri,da ne treba nis drugo...sad ne kuzim jel trebam strogo lezat ili mogu u setnju?
    shimmer, za magnezij sam vec cula,pa sam jucer kupila Mivelu, a koji preporučaš?

Pepita2109
    04. Rujan 2015. 11:47

allegrazg vjerovatno misli da se u tom trenu legneš i smiriš dok ne prođe da ne daj Bože padneš i udariš, možeš sigurno šetati

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    04. Rujan 2015. 12:06

Alegrazg ja takoder kao i Pepita mislim da je dr mislio da legnes kad osjetis tu slabost kako bi se opustila i kako bi te proslo. Vjerujem da opcenito smijes setati i kretati se. Bez brige.

allegrazg
    04. Rujan 2015. 12:18

ja pametna vam nisam napisala, to sam ga pitala za bh kontrakcije..

visnjass
    04. Rujan 2015. 12:23

:) just smile :)
    Čestitam na dečkiću i sretno sutra 

Donat mg ne mogu smisliti a znam da je dobar
    Mene već danima boli u lijevoj preponi dok hodam ali idem danas kod dr pa ću mu to spomenuti

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.