Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    03. Rujan 2015. 08:22

Jutro mamice 
    Eto mi smo jucer bili na UZV..
    Beban je dug oko 20 cm i tezak oko 250 g.
    Vidjeli smo malene okice i nosic..a i tati je sada srce na mjestu kada je vidio da je sve ok..

allegrazg
    03. Rujan 2015. 09:13

jutro cure! 
    bravo za jesenske bebice, jedva čekam da i mi krenemo.zapravo sam skužila da me nije strah poroda zbog boli i tak to nego samo da sve bude ok bez nekih intervencija i slično...jedva čekam primiti svoju malu bebicu.nama je uzv tek za dva tjedna, valjda bude i to brzo došlo.
    inače, ne znam kak vama, ali meni je najteže predvečer...boli me trtica, ispod nje, leđa, zateže me trbuh, ne mogu se namjestiti...

• anjaanja
    03. Rujan 2015. 10:00

hej jutro cure! Čitam vas svakodnevno samo nisam već dugo pisala,
    allegrazg i ja se tako osjećam, ali zadnji par dana me bas boli stomak, valjda beba raste pa se sve rasteže….
    Dobrodošlica novima, a mladenki sretno u subotu
    Osjećate li kako svoje bebice, moja je poprilično živahna i jako je visoko osjetim baš iznad pupka što mi je novo jer je većinom lupala dole nisko.

Neznam kako se vi osjećate, ali mene ova vrućina ubi nikako nisam normalna. Dan mi se svede na posao i krevet, nizašto drugo nažalost nisam sposobna

lady6
    03. Rujan 2015. 11:35

Pozz, okruglice! Da,jesenske su vec pocele a uskoro cemo i mi...ja svoju osjetim jos uvijek nisko...pregled je tek 17.9. i jedva cekam

• anjaanja
    03. Rujan 2015. 13:09

LinaKarolina i mom je pri porodu pukla ključana kost i rođen je na vakum a bila su 4 kg u njemu, dok kaže da će mi i ova beba bit dosta krupna (na mamu ha ha). Ni ja nisam radila ogtt ni prošli put niti sada i samo sam jednom vadila nalaze i nije mi jasno zašto. Bit će dok smatra da ne trebam, mada bi bila mirnija da me spremi na ogtt.

Ja sam 25 tjedan i meni je tek prije par dana počela lupat baš visoko, do sad nisko dole. 
    Jeli i jedna od vas radila RH faktor i kada se to radi?

Vidila sam za jesenske bebe jjjjeeee, još malo i mi smo na redu. Jedva čekam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.