Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    03. Rujan 2015. 22:41

Ja sam rh+ i uvijek sam jos jednom vadila krv u 8 mj trudnoce. Mislim da je kod nas to rutina 
    Shimmer braco je sretan..ubiti on bi bio sretan sa sekom ili bracom...dok malena vec kalkulira, htjela je seku naravno i kad je dr rekao da nije onda se malo zapitala.  Bila je tuzna al evo ju je proslo. Sad je na kraju sretna jer je braco jer ne mora s nikim dijeliti sobu 

allegrazg
    03. Rujan 2015. 22:58

cure meni je danas cijelo popodne baš loše..osjećam neku slabost od glave preko ramena,pa sve u rukama...čak sam mislila da mi je pao šećer previše,pa sam pojela malo pekmeza i nije pomoglo..jel se netko slično ikad osjeća?

Mrkvica2
    04. Rujan 2015. 07:06

A ovo za rh, ja sam + ali na nalazu s pocetka trudnoce kada sam odredivala krvnu grupu pise ponoviti u 8.mj trudnoce.. slazem se s mamom vjerojatno je to rutina kod nas.

allegrazg
    04. Rujan 2015. 08:48

dobro jutro cure
    i meni piše ponoviti u 8. mjesecu trudnoće...
    mogu vam reći da me baš plaše te bh kontrakcije...pročitala sam da se ne bi smjele javljati više od 4 u sat vremena, a meni se zna zaredati 5,6 u pol sata..a pregled tek 18.09.

allegrazg
    04. Rujan 2015. 09:05

joj znam kak ti je...kad ideš na pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.