Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    03. Rujan 2015. 22:41

Ja sam rh+ i uvijek sam jos jednom vadila krv u 8 mj trudnoce. Mislim da je kod nas to rutina 
    Shimmer braco je sretan..ubiti on bi bio sretan sa sekom ili bracom...dok malena vec kalkulira, htjela je seku naravno i kad je dr rekao da nije onda se malo zapitala.  Bila je tuzna al evo ju je proslo. Sad je na kraju sretna jer je braco jer ne mora s nikim dijeliti sobu 

allegrazg
    03. Rujan 2015. 22:58

cure meni je danas cijelo popodne baš loše..osjećam neku slabost od glave preko ramena,pa sve u rukama...čak sam mislila da mi je pao šećer previše,pa sam pojela malo pekmeza i nije pomoglo..jel se netko slično ikad osjeća?

Mrkvica2
    04. Rujan 2015. 07:05

allegrazg

cure meni je danas cijelo popodne baš loše..osjećam neku slabost od glave preko ramena,pa sve u rukama…čak sam mislila da mi je pao šećer previše,pa sam pojela malo pekmeza i nije pomoglo..jel se netko slično ikad osjeća?

Meni ovako bude kad mi padne tlak ili secer.. mislim da nije nista strasno ali odmoriti ili leci treba da se nebi srusila slucajno.. probaj kad te uhvati tako leci i dici noge na poviseno. Ako je do tlaka trebalo bi pomoci.

Mrkvica2
    04. Rujan 2015. 07:06

A ovo za rh, ja sam + ali na nalazu s pocetka trudnoce kada sam odredivala krvnu grupu pise ponoviti u 8.mj trudnoce.. slazem se s mamom vjerojatno je to rutina kod nas.

lady6
    04. Rujan 2015. 07:14

Mrkvica2

A ovo za rh, ja sam + ali na nalazu s pocetka trudnoce kada sam odredivala krvnu grupu pise ponoviti u 8.mj trudnoce.. slazem se s mamom vjerojatno je to rutina kod nas.

I ja..i meni tako pise

allegrazg
    04. Rujan 2015. 08:48

dobro jutro cure
    i meni piše ponoviti u 8. mjesecu trudnoće...
    mogu vam reći da me baš plaše te bh kontrakcije...pročitala sam da se ne bi smjele javljati više od 4 u sat vremena, a meni se zna zaredati 5,6 u pol sata..a pregled tek 18.09.

Mrkvica2
    04. Rujan 2015. 09:24

allegrazg

dobro jutro cure
    i meni piše ponoviti u 8. mjesecu trudnoće…
    mogu vam reći da me baš plaše te bh kontrakcije…pročitala sam da se ne bi smjele javljati više od 4 u sat vremena, a meni se zna zaredati 5,6 u pol sata..a pregled tek 18.09.

I moje su takve.. pregled imam 17.9. Pa bi mogla eventualno pitati da nisu preceste.. ali svejedno sam se odlucila ne zabrinjavati jer me ne bole i ne otvaraju, a s bebom je sve uredu. Mislim da one jednostavno s napredovanjem trudnoce postaju jace i cesce.. uostalom zene ih na kraju vec zamjene s pravim trudovima. Tyna ako imas ranije od nas pregled daj bas pitaj..

allegrazg
    04. Rujan 2015. 09:05

joj znam kak ti je...kad ideš na pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI