Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    04. Rujan 2015. 12:28

allegrazg i za bh kontrakcije isto jer su one normalne u trudnoći, kad krenu legni i smiri se i to je to..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Dancccci
    04. Rujan 2015. 12:32

Imam sad 1 pitanje.. imate kakava saznanja o noona kreveticima koliko se to ispati zapravo? Bas sad gledam ampo taj krevetic.. 

Meni je jako lijep, ali sam odustala od njega, zbog cijene... mislim da je ipak malo preskup, pogotovo za ove početke...kada ti treba sve i svašta. Lakše mi je za par godina, kad dijete ne bude više za krevetić, kupiti pravi krevet.

Mrkvica2
    04. Rujan 2015. 12:54

Allegra a eto ocito nam ne gine malo usporiti i ne brinuti previse.. cari trudnoce hehe a ja cu za magnezij nastaviti sa odvratnim donatom 

Sto se tice noona krevetica jesu fora ali neznam bas dali se isplati.. meni svakako ne jer kao i shimmer imam malu djeciju sobu gdje jednostavno nema mjesta za vise kreveta kada nam curica dobije pojacanje..

Pepita2109
    04. Rujan 2015. 13:00

Cure moje ja donat nikad nisam voljela, pa sam pila šumeći, ee onda mi se u početku trudnoće dok još nisam ni znala da sam trudna zgadio i prebacila se nahttp://www.eljekarna.hr/twinlab-magnesium-caps-100x375mg.html    meni su super i zaista isplativije od šumećih 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Rujan 2015. 13:04

E da curke mene su prije par dana bradavice počele svrbjeti i općenito sva koža okoi njih i one same bile suhe i ispucale i ja ih namazala sa domaćom nevenovom mašću i ko nove su  Ma neven je zakooon 

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    04. Rujan 2015. 13:20

Dobar dan.. ja jos uvijek cekam najbljeno zahladjenje ... Sto se tice rh faktora ja sam A+ i nije mi spominjano nikakvo ponovno vadjenje krvi niti mi na nalazu pise.. sad dal ce mi sta kasnije reci ne znam, al mi frendica isto nije bila ponovno vaditi.. izgleda kao i ogtt da i ovo ovisi od doktora do doktora sto meni nije jasno 
    Gledam noona jer mi se cinio da se dugorocno isplati..al sad vjerojatno i posteljina se loze samo njihova kupovati.. a upravo zbog mjesta tj.nemamm gdje spremito krevetic za drugi bebu ( kuc kuc kuc jednog dana) uzela bi nesto na taj sistem sto se pretvara u veliki.. nasla sam jos jedan u magic baby jeftiniji ke i cini mi se normalnijih dimenzija...u biti ovaj noona mi se najvise svidio kako na pocetku divno izgleda 

• buffy
    04. Rujan 2015. 13:22

I da donat mg nio jane mogu pocela sam ali mi je bilo uzasno mucno pa sam prestala jer sam se vise patila... pitati cu doktora za neke sumece ili nesto.. prepone i mene bole... 

Anaheja
    04. Rujan 2015. 13:30

Drage moje, neko vrijeme nikako da se priblizim racunalu jer mi preko moba nece bas otvarat klokanicu, zblesira mi se telefon i sad imam kaj za vidjet.... Raspisale ste se sve u 16

Meni se konacno ginekolog vratio sa godisnjeg i poslao me u labos. Ogtt sam uspjesno izbjegla, a ne namjerno do daljnjeg... Nista mi ne stima... Stitnjaca luduje, uopce ne reagiram na terapiju... Urin opet moram nosit uzorak za urinokulturu... Ma koma... Ne znam kaj rec
    Sad me ceka opet hodocascenje na vuk vrhovac i sve ostalo... Vec mi se zbilja popelo na vrh glave to sto nikada sa mnom nista ne stima

Jedino cemu se veselim je to sto u utorak konacno idem na ultrazvuk . Jedva cekam vidjet svog malisana

I moram se pohvalit , kupila sam prve stvarcice za bebaca. Sad sam ponosni vlasnik 3 bodica, jedne trenirkice i jedne kapice . Hhahahhahahah

@JustSmile@
    04. Rujan 2015. 13:41

Drage moje,hvala vam! Ponosna sam i sretna.jos vise kada je rekla da je napredna beba,sada smo u 20.t, a on meni pravo velik kao 21 ipo tj. :) to na tatu  :p 

Shimer: sada kada sam ga vidjela sve je super i milina,nema stresa za sutra,samo pozitivno! Ma ni kisa koju najavljuju,nece nista pokvariti! ♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Sonja8
    04. Rujan 2015. 14:15

Pozdrav drage moje Okruglice!!!
    mama* i :-)just smile :-) čestitke na sincicima 
    A budućoj mladoj jos jedna čestitka uz želji za sto ljepši dan sutra (u svakom pogledu) i jos ljepše buduće Dane, mjesece, godine, desetljeća 
    Sto se tiče dečkića...Definitivno je trebao mali balans 
    Ja (mislim) nemam te bh kontrakcije...ili ako imam ne kuzim to bas. Kad puno hodam ili stojim mi se zna gornji dio trbuha malo stvrdnuti, ali to ne boli, samo osjećam na dodir da je tvrđe. Kad odmaram, nisam to primijetila... Jesam li jedina? 
    Danas mi je bio zadnji radni dan! Otvaram bolovanje u pon! Zna li netko kad uzimam doznake? Odmah u pon? I nosim na posao? I moram odmah u mirovinski? Je to sve? 
    Pusa svima!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.