Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    02. Rujan 2015. 16:43

allegrazg voda se smije piti samo se ne smije u velikim količinama, ja popila dva guca inače bih dehidrirala.. bilo mi je zgodnije doma odležati kad sam već imala tu mogućnost nego sjediti tamo u labaratorijskoj čekaoni uhh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mala77777
    02. Rujan 2015. 17:20

Joj,meni je taj ogtt bio koma...zadnjih pola sata sam odležala tamo u čekaonici...ili bih se zbljuvala ili pala u nesvijest..sreća pa je dobar šećer bio pa ne moram vise raditi 😅 bas mi je bilo loše! Dali je koja od vas vadila željezo?meni je nisko pa ne znam dali da čekam do kontrole za dva tjedna..ili da na svoju ruku uzmem nesto u apoteci!( inače sam 28tt) 😘

Mrkvica2
    02. Rujan 2015. 18:17

Mala7777 ja bi na tvom mjestu pricekala do kontrole.. ako je nisko onda ce ti doktor najvjerojatnije propisati zeljezo tablete i vitamin c

• mama@
    02. Rujan 2015. 21:10

Ne znam nista dali se smije voda na ogtt il ne. Uglavnom. ..meni su rekli da ne smijem nista konzumirati osim vode. Nisu spominjali kolicine.
    Ja na svu srecu nisam ni gutljaj popila jer nisam imala potrebe. Al da sam bila zedna, oplela bi po njoj samo tako 

shimmer
    02. Rujan 2015. 22:27

eno stigla prva jesensko rujanska bebica, juuuuuj  

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.