allegrazg voda se smije piti samo se ne smije u velikim količinama, ja popila dva guca inače bih dehidrirala.. bilo mi je zgodnije doma odležati kad sam već imala tu mogućnost nego sjediti tamo u labaratorijskoj čekaoni uhh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Joj,meni je taj ogtt bio koma...zadnjih pola sata sam odležala tamo u čekaonici...ili bih se zbljuvala ili pala u nesvijest..sreća pa je dobar šećer bio pa ne moram vise raditi 😅 bas mi je bilo loše! Dali je koja od vas vadila željezo?meni je nisko pa ne znam dali da čekam do kontrole za dva tjedna..ili da na svoju ruku uzmem nesto u apoteci!( inače sam 28tt) 😘
Mala7777 ja bi na tvom mjestu pricekala do kontrole.. ako je nisko onda ce ti doktor najvjerojatnije propisati zeljezo tablete i vitamin c
Ne znam nista dali se smije voda na ogtt il ne. Uglavnom. ..meni su rekli da ne smijem nista konzumirati osim vode. Nisu spominjali kolicine.
Ja na svu srecu nisam ni gutljaj popila jer nisam imala potrebe. Al da sam bila zedna, oplela bi po njoj samo tako
eno stigla prva jesensko rujanska bebica, juuuuuj
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji