Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    04. Rujan 2015. 14:50

Sonja nisi jedina koja nemas bh kontrakcije.  Ja ih rakoder nemam i ne fali mi 
    Za doznake ti nisam sigurna jer cu ja tek za tjedan-dva na komplikacije. Napokon. Tako da sve sto saznas dobro ce mi doci 

Pepita2109
    04. Rujan 2015. 15:20

Za komplikacije će vam sve reći doktor ili sestra, ili pitate sami 
    Bh kontrakcije možete imati a ne osjetiti ih, neke žene ih osjećaju jače, neke slabije, neke nikako iako su prisutne...isto kao što ctg zna očitati trud, a žena ga ne osjeti 

Dobila sam jedan dio robice,i sad me trta prati da ne bih nešto uništila jer je ipak na posudbi kod mene, tako da čekam pošiljku od tetke pa da odlučim šta ću, lagano počinjemo sa pripremama, kupiti ćemo krevetić sljedeći tjedan, bar se nadam jer nam je to u planu a dragi odmah iza ide opet na teren tjedan dana,jer dugo nije bio pa da ne mora pred moj porod.. i taaako 
    vrijeme je koma nema sunca a ni zraka hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    04. Rujan 2015. 16:22

Sto se tice papirologije za komplikacije, odmah se dobije potvrda o otvorenom bolovanju i ona se odmah nosi na posao. A doznake se podizu krajem mj, ovisi kad vam kazu u firmi. Ja svoje moram donjet do 25og... I to je to. Jedna kopija na posao, a druga na hzzo. I na hzzo treba odnjet kopiju osobne, kartice tekuceg  jos nesto- rec ce vam sestra kod ginekologa. Jer vam placu vise ne isplacuje vas polodavac nego hzzo...

shimmer
    04. Rujan 2015. 16:28

evo sve za otvaranje komplikacija u trudnoći.
    http://smile4me.net/zakoni-i-prava/bolovanje-zbog-komplikacija-u-trudnoci/

stigla je i prva jesenska djevojčica tamo na temi 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    04. Rujan 2015. 16:36

Stižu nam jesenske bebice 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    04. Rujan 2015. 16:41

Da da jeswnskw krenule.. i mi smo sve blize... mislim da me polako panika lovi jer ja jos nemam nista za bebaca a kad vas citam trk vidim da sam u zaostatku 

• buffy
    04. Rujan 2015. 16:43

Just smile cestitam na deckicu... ravnoteza se napravila.. a sad sam samo ja ostala sa sarenim slovima iznenadjenje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.