Pozdrav svima! Nova sam u grupi i isto kao i vi cekam zimsku bebicu Iman jedno pitanje za vas, u 28 tt sam, prije par dana mi se pojavia osjecaj srca u grlu, kao pulsiranje, trajalo bi par minuta i proslo bi. Sinoc me cilu vecer drzalo sve dok nisam zaspala. Jako neugodan osjecaj u grlu i prsima. Ima li neko iskustva s tim?
LinaKarolina super za pregled i uzv. Samo neka je sve uredu
I mi bili na uzv danas. Vidjeli smo rukice, glavicu, jedno uho i stopala koja se naravno cijelo vrijeme ritaju
.
Saznali smo i spol. Napokonnnnnnn
Ja popravljam statistiku u ime jaceg spola
Pozdrav okruglice drage
Evo i nas sa uzv u bolnici.. ovaj doktor mi je rekao da beba je malo veca od termina pa ce mozda pomaknuti termin na 16.11. Ali jos treba vidjeti sto ce reci moj gin na kontroli.. curka je procjenjena na 1350g sto odgovara 30.tt. Inace je sve okej, okrenula se gospodica glavicom dolje i saznala sam da mi je posteljica sprijeda hehe. Mozda cu za dva tjedna nakon kontrole morati korigirati termin u tablici
Sto ce tice ogtt-a mislim da se radi izmedu 24. i 28.tt.
Mama cestitke na djecaku
Popravlja nam se i muska strana u tablici, lijepo lijepo..
mama super za dečkića čestitam!!!
Danccci, ja sam na zadnjem pregledu bila kod privatnice i mi je ona savjetovala ogtt. Dok sam se vratila s mora i uspjela dobiti svog doktora prošla su još dva tjedna. Na kraju sam test radila s puna 27 tt
Čini se da nema pravila!
Mama cestitke na deckicu! Meni je rekla da se ogtt radi izmedu 24 i 28. tj. Ja danas po nalaze pa cemo vidjeti.
Mrkvica jos ces ti prva
Pozdrav cure..evo i ja jutros rano obavila OGTT..nije bio tako strasno..mislila sam da je ona tekucina slatka puno gora za popit,,ali podnosljivo je.. tri puta su mi izvadili krv i morala sam svaki put i piskit..
sad sam isla po nalaz i sve je ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji