ola!!!
i ja sam bila na ogtt gdje su me pikali 3 puta. isto su me tražili da što više mirujem. doktorica me upozorila da ne jedem ni preslatko voće (npr. grožđe), u biti da pripazim što jedem i da taj dan ne jedem poslije 18h. srećom me ta glukoza zasitila, inače sam jutarnji tip i volim doručak.
joj drage moje, mogu misliti kako je vama. meni je druga trudnoća pa sam kao "pametnija" ali takvi me čudni bolovi i kontrakcije love da stalno imam upitnike iznad glave. odbrojavam dane do termina.
Za mirovanje je i meni doktorica rekla.. nema jesti, nema pusiti i nema aktivnosti. Sjesti i cekati ta dva sata samnom je mama isla pa sam ajde bar drustvo imala.
Pepita imas na netu videe sa vjezbama za trudnice pa ako zelis prosurfaj malo i pokusaj.
Dillb ja sam nekako stekla dojam da u drugoj trudnoci dosta trudnica bude zbunjeno i isprepadano iz razloga sto sve usporeduju s prvom. Pa zasto je sad ovako u prvoj nije toga bilo, jel to okej i tako.. sto pitanja kao i nama friskima hehe.
Cure moje meni je koncentracija na nuli a vrijeme rokova je, neznam sta da radim bas se trulo i nikako osjecam.. jedino me bebica digne kad mi se javi pa se mazimo i tako.. nadam se da ste mi vi boljeg raspolozenja i volje
Pozdrav..vidim da vas sve muce ove vrucine,i ja jedva cekam da zahladi..zadnjih par dana mi bas tesko,muci me nesanica,cijele noci se vrtim i nikako da se naspavam,i onda cijeli dan sam za nista..koma..
Mrkvica pogledati ću svakako
meni se samo spavaaaa to je ludo skrooooz
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav svim okruglicama i plivačima/plivačicama!
Jedva čekam četvrtak - rekli su da nam slijedi zahladnjenje i kiša
Baš sam grozna, jadni drugi ljudi, ali ja ne mogu više uz ovog mog malog grijača.
A to da čuju - to je definitivno! Neki dan mi je prijateljica bila s bebom koja se rasplakala, a ja sam odmah dobila bum. Mužić je jučer brusio ormar (za bebu), a ono opet bum bum sve dok se nisam maknula. Čini se da ja onda ne bih smjela u kino
Iako sam mislila da mi bebač leži poprečno (jer tako bočno lupa) uzv kaže da mu je glavica dolje, desno leđa i guza (koju stalno gura) i lijevo nogice. Nekako nisam ni očekivala da je tako velik.
Mrkvica ja sam takoder sutra na uzv i bas me veseli jer cu nakon 9 tjedana vidjeti svoju, sad vec veliku, mrvu
Sad sam zaboravila tko ima u subotu svadbu...al sretno svakako....
Jos danas da izdrzim zegu i onda sam na svom terenu.
Jedva cekam da zahladi barem malo
JuicyFruit koji film ?
Iako je u Branimircu u Cinestaru sve preglasno
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Gledali smo Dar, to je triler i ne bi ga baš trudnicama preporučila kao nije glasno, ali kad bi očekivala da će se nešto iznenada dogoditi zatvorila bi oči i uši da se ne prestrašim
evo i mene.
i meni je užasno vruće, jedva čekam zahlađenje.
kaj se tiče ogtt-a, na vv je strogo zabranjeno kretanje i konzumiranje hrane i pića za vrijeme pretrage iako su tamo dvije trudnice pile vodu tih dva sata, a jedna je išla van, pa se vraćala, jedino ja ko da sam se zalijepila za stolicu.možda sam trebala i ja piti vodu, pa sad ne bi trebala biti na dijeti.
moja curka jučer navečer ko da mi skače nogicama po mjehuru..čak me u jednom trenutku tak čudno lupila da mi se pipica stegla, reko ne bu mi dijete valjda ispalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji