Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    02. Rujan 2015. 11:57

ola!!! 
    i ja sam bila na ogtt gdje su me pikali 3 puta. isto su me tražili da što više mirujem. doktorica me upozorila da ne jedem ni preslatko voće (npr. grožđe), u biti da pripazim što jedem i da taj dan ne jedem poslije 18h. srećom me ta glukoza zasitila, inače sam jutarnji tip i volim doručak. 

joj drage moje, mogu misliti kako je vama. meni je druga trudnoća pa sam kao "pametnija" ali takvi me čudni bolovi i kontrakcije love da stalno imam upitnike iznad glave. odbrojavam dane do termina. 

Mrkvica2
    02. Rujan 2015. 12:13

Za mirovanje je i meni doktorica rekla.. nema jesti, nema pusiti i nema aktivnosti. Sjesti i cekati ta dva sata  samnom je mama isla pa sam ajde bar drustvo imala.

Pepita imas na netu videe sa vjezbama za trudnice pa ako zelis prosurfaj malo i pokusaj.

Dillb ja sam nekako stekla dojam da u drugoj trudnoci dosta trudnica bude zbunjeno i isprepadano iz razloga sto sve usporeduju s prvom. Pa zasto je sad ovako u prvoj nije toga bilo, jel to okej i tako.. sto pitanja kao i nama friskima hehe.

Cure moje meni je koncentracija na nuli a vrijeme rokova je, neznam sta da radim bas se trulo i nikako osjecam.. jedino me bebica digne kad mi se javi pa se mazimo i tako.. nadam se da ste mi vi boljeg raspolozenja i volje 

pety03
    02. Rujan 2015. 12:28

Pozdrav..vidim da vas sve muce ove vrucine,i ja jedva cekam da zahladi..zadnjih par dana mi bas tesko,muci me nesanica,cijele noci se vrtim i nikako da se naspavam,i onda cijeli dan sam za nista..koma..

Pepita2109
    02. Rujan 2015. 12:32

Mrkvica pogledati ću svakako 

meni se samo spavaaaa to je ludo skrooooz

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    02. Rujan 2015. 12:36

Pozdrav svim okruglicama i plivačima/plivačicama!
    Jedva čekam četvrtak - rekli su da nam slijedi zahladnjenje i kiša 
    Baš sam grozna, jadni drugi ljudi, ali ja ne mogu više uz ovog mog malog grijača.

A to da čuju - to je definitivno! Neki dan mi je prijateljica bila s bebom koja se rasplakala, a ja sam odmah dobila bum. Mužić je jučer brusio ormar (za bebu), a ono opet bum bum sve dok se nisam maknula. Čini se da ja onda ne bih smjela u kino 

Iako sam mislila da mi bebač leži poprečno (jer tako bočno lupa) uzv kaže da mu je glavica dolje, desno leđa i guza (koju stalno gura) i lijevo nogice. Nekako nisam ni očekivala da je tako velik. 

• mama@
    02. Rujan 2015. 12:49

Mrkvica ja sam takoder sutra na uzv i bas me veseli jer cu nakon 9 tjedana vidjeti svoju, sad vec veliku,  mrvu 
    Sad sam zaboravila tko ima u subotu svadbu...al sretno svakako.... 
    Jos danas da izdrzim zegu i onda sam na svom terenu.
    Jedva cekam da zahladi barem malo

visnjass
    02. Rujan 2015. 12:51

JuicyFruit koji film ?
    Iako je u Branimircu u Cinestaru sve preglasno 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

JuicyFruit
    02. Rujan 2015. 13:20

Gledali smo Dar, to je triler i ne bi ga baš trudnicama preporučila  kao nije glasno, ali kad bi očekivala da će se nešto iznenada dogoditi zatvorila bi oči i uši da se ne prestrašim 

allegrazg
    02. Rujan 2015. 14:48

evo i mene. 
    i meni je užasno vruće, jedva čekam zahlađenje. 
    kaj se tiče ogtt-a, na vv je strogo zabranjeno kretanje i konzumiranje hrane i pića za vrijeme pretrage iako su tamo dvije trudnice pile vodu tih dva sata, a jedna je išla van, pa se vraćala, jedino ja ko da sam se zalijepila za stolicu.možda sam trebala i ja piti vodu, pa sad ne bi trebala biti na dijeti.
    moja curka jučer navečer ko da mi skače nogicama po mjehuru..čak me u jednom trenutku tak čudno lupila da mi se pipica stegla, reko ne bu mi dijete valjda ispalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.