Dobro jutro okruglice! :)
Molim da me u tablicu netko upise za bolnicu: Osijek. :) Stalno sam na mobu a posto mi je malo memorije,nemogu skinuti program.
Kod mene je ludilo od priprema,a vrucina ubija.kazu zahladjenje od sutra.neka zahladi,samo da nam kisa nepadne da se mozemo slikati u subotu.
u petak,dan prije svadbe idemo napokon kod dr.na ultrazvuk(nadam se) pa ce mi to biti i najlijepsi poklon.
puse vam saljem i lijep dan zelim! ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pozdrav drage okruglice
Nema me jedan dan i već sam se sva pogubila hehe
Jučer sam napokoooon dobila doktora i nalaz Ogtt-a je uredaaan nije mi rekao koliko je šećer izmjeren to ću saznati tek za 20-ak dana kada mi upiše u trudničku..
Jučer sam pokazala kokica svojoj šogorici i zaljubila se u Q9 kolica totalno, i sad sam sve više sigurna da želim upravo ta
Kako ste mi vi? Kako se borite sa ovim vrućinama? Meni postaje neizdrživo i silno se radujem tom zahlađenju..
Moja malena je svakim danom sve aktivnija što me jako veseeeli
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
:) just smile :) sretnooo, nadam se da će vrijeme biti lijepo i ugodno kao što je i meni bilo
🙏👸👸🙏❤️
jutro svima!
pa imamo i svadbu ovaj vikend, jel to to što se tiče novih gospođa u grupi ili sam još nekog previdjela?
i mene čeka ogtt ovaj tjedan ili sljedeći, još nisam odlučila
više me vuče sljedeći, čisto zbog temperatura.
idem pogledati onaj filmić dok pijem kavu
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
:) just smile :), držim fige da bude prekrasan sunčan dan i sve kako si zamislila
Pepita, super za nalaz!! Ja idem sutra isto u DZ pa se nadam da ću dva sata moći šetati po gradu
visnjass, od silnog spominjanja kina i kokica, ja otišla sinoć s dragim. Ali sam birala film s najmanje zvučnih efekata nažderala sam se kokica, ali sam bila dobra pa sam umjesto cole uzela vodu
Just smile sretno na pregledu u petak i neka ti subota bude bas onakva kakvu si si zamislila.. javi nam poslje dojmove
Lady ja sam imala tri puta vadenje iz vene, kad sam dosla, nakon sat i nakon dva.. makar vise mi se svida ovo nakon dva jer najgore je sto bodu dva puta u jednu ruku a nemozes nikuda ni otici pa se vratiti.
Pepita lijepo da je nalaz uredan, drago mi je da je sve okej. A vrucine.. zatvorena u kucu sa ventilatorom i vec mi je pomalo dosta a i stalno me glava boli.. mozda jer stize promjena vremena.
Cure koje ste pogledale dokumentarac drago mi je da vam se svida. Meni je super sto sam vidjela kako se beba razvija dosta vijerno prikazano
Mene sutra ceka uzv u vinogradskoj pa da napokon vidim dali je onaj doktor na zamjeni samo pretjerivao ili ne..
Jutro Okruglice
Inače, kod nas pada kiša upravo, ali još ništa od zahlađenja, samo sparina se osjeća (sto je jos gore)
Ja evo danas počela na vježbe i odlično se osjećam! Laganim tempom, a opet sam se lijepo razgibala, već sam se bila osjećala zakržljalo Malo vježbice, malo vježbe disanja... Preporučujem svakoj!
Moram i ja pogledati taj filmić
:-) Just smile :-) sretno u subotu...
Pogledala sam i ja filmić ssuper je
JuicyFruit šetanje se ne preporučuje samomirovanje dolazi u obzir.. ja sam prvi put dva sata sjedila u čekaoni, drugi put me dragi odvezao doma i odspavala sam... šetnja nikako
Mrkvica da hvala Bogu pa je sve kako treba, tako i ja samo kuća i ventilator i dosta mi je toga.. a da ne spomenem kako me peru opaki valunzi,uhh užas
Sonja tu kod mene nažalost nema vježbi za trudnice ali supeer je ideja, i meni bi dobro došlo..
🙏👸👸🙏❤️
onda ću morati sjediti u čekaoni jer me nema tko voziti doma... ništa, ovo je prilika da pročitam koju stranicu iz onih pustih knjiga koje sam skupila doma
Sortiraj odgovore
Najstariji