Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    01. Rujan 2015. 17:51

http://m.youtube.com/watch?v=DZsZ9vXFx04
    Dokumentarac prati cijelu trudnocu od oplodnje do rodenja, obraduje viseplodne trudnoce ali vidite sve po tjednima. Na kraju su porodi, dva carska i jedan vaginalni. Evo ohrabrite se, meni je odlican.. lijepo objasni sto se i kako razvija u beba po tjednima.

visnjass
    01. Rujan 2015. 17:54

Cure, zabrinuta sam zbog kina jer čitam po tjednima i piše; Istraživanja su dokazala da od 19. tjedna trudnoće beba može čuti vaš glas. Tako da pričajte s njom, čitajte na glas. 
    Ako čuje moj glas čuje i prebačen film, ne znam 
    A rado bi u kino i na kokice i koka kolu 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    01. Rujan 2015. 17:57

Sto se tice bh meni varira od dana do dana.. nekad ih je vise nekad ih je manje, stvarno nema nekog pravila. Isto tako se zna desiti da ih npr dopodne bude dosta pa poslje nista ili obrnuto.

Mama normalno je i da ih nemas, neke ih zene imaju, neke ne a neke ih ne osjete iako su tu. Makar je meni to zadnje malo cudno jer mene kad stegne nema sanse da ne osjetim.

Sto se tice polozaja bebe pa uvijek nekako mislim da je nize, nekad na lijevoj nekad na desnoj strani. Makar po migoljenju i udarcima mala kao da je na ringispilu  udara i izbacuje sto stigne gdje stigne. To mi bude fora jer sada mogu pratiti pokret preko trbuha skroz hheheh putuje izbocina

Tyna24
    01. Rujan 2015. 20:14

mrkvica, ja sam pogledala video, super je, i ja sam preživjela gledajuči porod

allegrazg
    01. Rujan 2015. 20:19

i ja sam pogledala filmić, kad ovak gledaš ne čini se teško.a bebice su tak slatke!

• mama@
    01. Rujan 2015. 21:11

Visnjasss kad smo vec kod coca cole... njammmiiii
    Inace nisam ljubitelj..vise sam za tonic. Ali zadnja 3 dana, pa to je strasno. Svaki dan kupim jednu kolu koju svi podjelimo. A ja ko zombi, samo gledam da je sto hladnija i da ju sto prije popijem pa da mogu dobiti jos.
    Zbilja me cudni filmovi pucaju.

lady6
    02. Rujan 2015. 07:56

Jutro, okruglice! Ja evo na ogtt-u. U pola 8 mi izvadili krv iz vene za kks i iz prsta za secer. Sad mi je 4.1. Onda popila glukozu, nisam stavila limun iako sam ga imala jer mi nije bilo tak odvratno. I rekla mi je da ce me zvat za dva sata. Jel nekome tako islo? Ja sam ocekivala nakon sat pa nakon dva. I mislila sam sve iz vene. Uz napomenu da sam u domu zdravlja, mozda zato.

• mama@
    02. Rujan 2015. 08:11

Ja sam tako vadila ogtt.
    Dosla ujutro; izvadili iz prsta , popila glukozu i rekli da se vratim za 2 sata da ponove mjerenje. Negdje ide nekako.
    Meni osobno vise odgovara da se vratim kod njih za 2 sata nego da moram tamo sjediti i cekati.
    Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.