visnjass, po onome što sam pročitala, imaš još nekoliko tjedana da bebica krene jasnije čuti.
a i onda je zaštićena tvojim trbuhom, maternicom i vodenjakom.
zvukovi koji do nje dopiru su prigušeni i neće joj štetiti. nije da radiš u tvornici 12 sati dnevno i da oko tebe sve drnda.
ako ti se ide u kino, odi. i na koncert
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Juicyfruit ja sam samo dan ranije kada sam htjela nesto slatko pojela radije neku vocku a ne npr cokoladu. Mislim da netrebas dva dana.
Visnjass po mom iskustvu ritaju se samo malo na pocetku dok se ne naviknu na glasnije okruzenje, makar ono sto je nama toliko glasno njima i nije posto voda to ublazi.. mislim da slobodno posjetis kino i popapas kokice
Ja sam naisla sad na youtube-u na neki video o trudnoci, dokumentarac i na kraju kada su snimili porode taako sam se raspekmezila kada sam vidla bebice tek rodene kada zaplacu prvi put. Prekrasno.. a i skupila sam muda da pogledam porode nisam ih prezimirila hehe. I carski i vaginalni.. punoo manje strasno nego sto kazu, mislila sam da stvarno grozno izgleda, ali mozda zbog hormona ili cega sada mi se sve to tako super cinilo
mrkvica, daj link! ja sam taman pregledala one linkove o porođajnim dobima i disanju.
pa onda sa strane iskočili snimci dm hrvatska, pa sam pogledala što spremiti u torbu za rodilište, njega pupka, kupanje bebe, baby handling muž leži kraj mene i krepava od smijeha, rekao je samo da se ne idem sad pakirati da mi se ne upraši torba kraj vrata. haha
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
ja sam dodala stupac bolnice za porod... valjda se sprema automatski? ili shimmer mora napisati pošto je njena tablica? nemam pojma
Juicyfruit ja nisam nista ekstra pazila prije ogtt. Jedino što nisam jela iza 23 sata. No slatko me svakako ne vuce tako da mi je bilo lakse po tom pitanju. Mislim da se mozes kontrolirati taj dan prije ogtt cisto da ti ne bi pokazalo krive rezultate pa da jos moras na beku dijetu.
Vidim sve muce bh kontrakcije. Ja ih uopce nemam. Trebam li se ekstra brinuti ili? Proslih se trudnoca nesto i ne sjecam sto se toga tice.
Shimmer zamisli dodes na rodiliste a sestre pusu prasinu s torbe i gaca hahahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji