Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2015. 20:05

Moram komentirati ovo sa kilama,
    Ja sam dobila 5,nije da se radujem,niti mi smeta...jedem normalno dobit ću koliko dobijem
    Ali komentari......aaaa poludim
    Inače sam sa 56 ušla u t. Taman niti viška niti manjka,a svi komentiraju vidjet ćeš koliko ćeš se udebljati...frendica koja je dobila u trudnoci 25 kg,stalno mi nabacuje ajme puno si dobila za početak....koliko ćeš tek dobiti,i tako svi redom ajme strasno,... Gledam i mislim jesu li oni normalni???? Sa tim kilama me baš zivciraju.... I onda na to dodaju vidjet ćeš kad ti strijelac dodju pa sva popucas,pa ti se trbuh objesi...pa valjda one koje su radile i još su ti prijatelji treba da te ohrabrena kroz sve te promjene koje se sa tijelom desavaju,a ne da te deprimiraju...

• buffy
    20. Kolovoz 2015. 21:04

I ja sam do sad dobila 5kg al se ne hvalim s time i nije da me bas briga jedino mi je bitno da je sve uredu s bebicom i da ona napreduje lijepo. Ja sam usla s velikim viskom kojeg nisam bila niti svjesna malo sam se opustila  al sam sama sebi rekla da cu o tome misliti kada dodje vrijeme.. 
    Jos me danas svako toliko ulove bolovi ko oni kad trebam dobit pa jedva hodam i mislim se dal da idem na hitnu? Jel se tko susreo s tim bolovima?

visnjass
    20. Kolovoz 2015. 21:52

Ja sam na brzinu natukla +10 (valjda vec s 12 tjedana) jer sam umjesto mučnina imala pojačani apetit, ne muče mene kile nego mi je rekla jedna 'babica' da ću si tak navući šećer pa me to zdrmalo

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mia007
    20. Kolovoz 2015. 21:58

Ja sam do sada dobila 5 ili 6 kg ( kako na kojoj vagi :)) i mislim da je to normalno. Kile su individualne, jedino bi me zabrinulo da imam secer, sad me ceka pretraga ako sam vas dobro shvatila, nakon 20 tt?

allegrazg
    20. Kolovoz 2015. 21:58

šteka mi nekaj, pa nisam mogla pisati.
    pregled je prošao super, imamo 800 grama i vidjeli smo našu curicu kako zijeva.
    kad smo kod kila, dobila sam samo 3 kg, doktor kaže da je to ok, a meni se čini malo...

• mama@
    20. Kolovoz 2015. 22:32

Vecer drage moje. Vidim da ste odgurale s temom na sve i svasta. Malo sam citala ali previse sam u zastoju 
    Uglavnom,  
    pepita sretno za dva dana. Nadam se da si u vrhuncu priprema i da polako krece zatisje pred buru 

Ja sutra idem na Ogtt pregled da se i toga rijesim sto prije. 
    Na Uzv sam se narucila 03.09 i ne mogu docekati.
    Kupila sam si jastuk u Lidlu za spavanje na boku i odličan je.  Ne bih ga mijenjala za nista na svijetu.

Mi smo svoje unutarnje radove zavrsili i padne mi na pamet da si preuredim i hodnik. I tako zavrsim s kceri u trgovini u kupovini plocica 
    Sad jos i to da sredimo i nadam se da ovaj mjesec vise necu nista.

Ja cu polako krenuti s kupnjom bodija, benkica i robice za izlazak iz bolnice. Kupujem vel 52-54

Mrkvica2
    20. Kolovoz 2015. 22:36

Buffy mislim da te to netreba zabrinjavati.. mene je znalo tako boliti kada sam dosta hodala i malo se preforsirala.. odmor i lezanje pomogne.. 

Curke koje ste bile na pregledima lijepo da je sve okej.. bas vam zavidim jer ste vidjele bebice. Ja sam tako ljuta sto mene ovaj na zamjeni nije ni pregledao kako spada.. okej bebicu cu ubrzo vidjeti u bolnici ali zadnji mjesec sam bila dosta aktivna, pa svadba, skakanje i sve, a ovaj ni da me pregleda. Uff tko ce docekati 17.9...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.