Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anjaanja
    21. Kolovoz 2015. 09:19

Jutro cure. malo ću se nadovezati na temu, iskreno mene kilogrami baš opterećuju, ne zbog izgleda već zbog mog i bebinog zdravlja. na preporuku dok. moram pazit šta i koliko jedem, i pazim i povraćam od žgaravice beba mi je dva tjedna naprednija ništa joj ne fali a meni se kg nakupljaju puna sam vode. Neke od nas jednostavno zbog zdravstvenih razloga su opterećene viškom/manjkom kilograma nije sve u izgledu. Naravno da priča o tom nervira i razumjem te o čem pričaš, bebino zdravlje je ipak najbitnije, ali i naše kako ćemo ih rodit ako nismo zdrave :D. Meni se isto s vremenom na vrijeme događaju ti bolovi u stomaku i ledima, zadnja dva dana me baš zezalo. Odem dokturu kad tamo infekcija baš sam se iznervirala. Posao mi je takav, puno sjedim i velike su vrućine jednostavno sam zaradila infekciju. UUUU ja se raspisala ....

Pepita2109
    21. Kolovoz 2015. 10:03

Okruglice moje dobar vam dan i hvala cure koje ste se sjetile mog dana D koji je sutra, zatišja nije ni bilo, jučer je bio kaos u kući nervoza na stotu naravno nervoza moje svekrve koja je mene, mog dragog i šogoricu izbacila iz takta.. bila sam dvaputa na rubu suza jučer zbog njezinih hireva kao da radimo svadbu za 300ljudi,a ne za 30.. jedva sam čekala da ode kući da isključim mozak i zaspim.. beba i ja smo dobro veselim se pregledu koji je za 4 dana sve ostalo mi je nebitno hehe

Lijepo za vaše preglede 

šta se kila tiče, uopće mi se ne da zamarati, jesam u početku priznajem jer mi je svekrva nabijala komplekse kako je ona u trudnoći dobila 10kg pa tako moram i ja.. nije svačiji metabolizam isti, kao što ništa nije isto, zato mi je uopće ludo uspoređivanje kila na taj način, ja tu svoje kile spomenem većinom informativno hahaha.. tako da ja pratim svoje kg ne zbog izgleda, nego zato jer mi je bitno da bebica i ja budemo zdrave.. o kilama ću razmišljati nakon što rodim

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    21. Kolovoz 2015. 10:05

dillb preko koje stranice si naručivala tetre, vidim da Sonja spominje Sunčicu, može link??

🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    21. Kolovoz 2015. 10:22

Pepita, ma ne daj da te itko izbaci iz takta! Sutra je vaš dan, ne njezin! Uživajte i lijepo vrijeme vam želim. Link za Sunasce je http://sunasce.hr/esunasce/
    Kroz 10-ak dana trebali bi popuniti ono sto im nedostaje (novi uzorci tetra pelena i bambusovi ulošci za bebe), kontaktirala sam ih preko fejsa 
    Imaju prekrasne uzorke, i jako lijepu posteljinu. 
    A o kilama...to je uvijek delikatna tema za žene, bile one mršavije ili deblje, trudne ili ne...svatko ima svoj pojam sto je dobro, bolje i idealno. Sve smo mi različite, u različitim godinama, različitog metabolizma, konstitucije tijela... Bitno da se osjećamo dobro, da ne pretjerujemo ni u čemu, a ostalo...ionako ce okolina uvijek imati nesto za dodati! 
    Pozz svima 

Pepita2109
    21. Kolovoz 2015. 10:38

Sonja ponaša se kao da je njezin heh, trudim se biti na zemlji i ne dopustiti da me izbaci iz takta,ali Bože moj uspijeva joj svaki put u zadnje vrijeme.. sutra je moj dan, nadam se da će sve proći kako treba u miru bez stresa
    Vrijeme je vani idealno onako ni pretoplo ni hladno, taman kako volim.. i hvala ti na linku 

pozdrav vama i bebicama ja se bacam na posao

🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    21. Kolovoz 2015. 11:28

kao prvo, sretno sutra našoj pepiti!
    želim ti suho vrijeme, savršenu frizuru i šminku, opuštenog muža i upaljeni zub u svekrvinim ustima da ne može previše prigovarati 

opet mi o kilama. sve ste već rekle.
    imam jednu frendicu koja me obavezno, svaki svaki put pita koliko sam kila dobila.
    prošli put sam rekla onako zabrinuto "joooj 12" pa je zinula i promucala "pa ne vidi ti se".
    ma je li vještice, a kad kažem 5 onda me skenira od glave do pete kao da sam gorila.

ja sam sebi u glavi to posložila da mi drago bude kad me pitaju za kile jer znači da me nemaju pitati ni za što drugo. nemam nikakvih problema, nikakvih krvarenja, nisam ležala u bolnici.
    ako će do kraja trudnoće glavne teme i glavni problemi biti moje kile i strije, potpisujem 

buffy, spomenula si bolove. ja zadnja tri dana strogo ležim, raspadaju mi se kukovi i prepone, a pojačale su mi se i bh kontrakcije. počela sam piti magnezij, opustio mi je trbuh, ali još uvijek dok hodam osjećam kao da će mi se noge odvojiti od ostatka tijela.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.