Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    19. Kolovoz 2015. 15:59

Nisam mislila motati bebu u tetre prvo sam na jp dok ne skupim malo vise pp a i dok se ne u praksamo malo s tim oblacenjem jer je ipak prvi susret s malom bebom tako da sam se za pocetak odlucila na jp... tetre sam mislila koristiti u te druge svrhe.. a super za te krpice onda i njih dodajem na listu 

Pepita2109
    19. Kolovoz 2015. 17:09

E da jučer sam porazgovarala sa babicom koju poznajem i ona vodi tečaj za trudnice i rekla je da će ubaciti tečaj sad početkom 9mj tako da se taman stignem prijaviti u utorak.. i to nije sve rekla sam joj kako me leđa bole, i kako me u lijevoj preponi grči povremeno, i jučer nakon tri dana pauze zbog bolova smo imali odnos i opet ista stvar boljelo toliko da na nogama nisam mogla stajati, ni u čučnju biti, beba me lupka gore iznad tako da imam feeling da se već okrenula u položaj kakav treba, a babica je rekla da pauziram sa odnosima i da što više mirujem do pregleda, tako da me sad i panika lagano počela hvatati da se nisam počela otvarati.. uhh jedva čekam utorak da ginekologa izrešetam pitanjima.. i da danas sam već dvaput imala veliku nuždu i to ovaj put bez krvi jeeej

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    19. Kolovoz 2015. 19:40

Curke imsm pitanje.. u vezi tih bodija, benkica i te robice koja se puno prlja. Koliko toga i koju velicinu uzeti? Dugi rukav ili kratki pa nesto preko oblaciti? Bila bih zahvalna na savjetu.

Mrkvica2
    19. Kolovoz 2015. 19:41

E da i stramplica koliko uzeti obzirom da je zima?

Pepita2109
    19. Kolovoz 2015. 20:05

To sa količinom robice je i mene strah jer znam da beba sve brzo preraste, pa ne želim pretjerivati sa ničime, tako da drage iskusne mame nemam popis samo za količinu robice koja mi je potrebna i koliko čega i koje veličine buni me to jako

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    19. Kolovoz 2015. 20:22

I mene zanima ta kolicina robice. I kako ne znam spol pripremam se i za musku i zensku bebu pa bas sad citam o stramplicama i muskim bebama.. pa ako tko od vas sta o tome zna bila bih zahvalna.
    A sto se tice krevetica mi smo gledali na magic baby onaj jedan s komodicom samo su mi dimenzije cudne na netu pa moram u trgovini provijeriti jos a on mi se cini praktican jer se poslije pretvori u krevet za 1 osobu... 
    I dali je tko od vas mislio koristiti koljevku ili ju je koristio?

Sonja8
    19. Kolovoz 2015. 20:45

Buffy, ja sam razmišljala o kolijevci, ali ona koju sam ja gledala dođe 1750 kn pa nam se ne isplati s obzirom da se može koristiti 0-6 mjeseci  A tako mi je foraaaa... Tako da cemo ipak vjerojatno krevetić. Ali željela bih neki kojem se spuštaju bočne strane i da se podnice mogu podesiti na 3 razine...
    A za odjeću jos nista ne znam, cekam iskusnije mamice da nas savjetuju 
    White, kad izlaziš iz bolnice? Si ok?

LinaKarolina
    19. Kolovoz 2015. 21:05

Sto se odjece tice najmanje kupite vel. 56 jer to beba jaaako brzo preraste..a ako rodite vecu bebicu eventualno jednom obucete..to se meni dogodilo.
    Ja uopce nisam kupovala malenom hulahopkice jer mi se cinilo bespotrebno. Oblacila sam ga sasvim normalno..bodic bez rukava,majcica i hlacice te carapice..ili samo bodi dugih rukava..u kuci je toplo a van po zimi nismo isli..
    Jezim se od ubundavanja beba i stavljanja kapica i carapa usred ljeta..
    Hvala Bogu nije bio niti jednom prehladen a savjete o oblacenju sam ignorirala.
    Oblacite bebice onako kako je i vama..
    I da..niti benkice nisam kupila..ovisna sam o malim,slatkim bodicima 
    Nema tu nekih savjeta sto se odjece tice..kupite sto vam se svida ali ne previse..

allegrazg
    19. Kolovoz 2015. 21:29

Sonja8

Buffy, ja sam razmišljala o kolijevci, ali ona koju sam ja gledala dođe 1750 kn pa nam se ne isplati s obzirom da se može koristiti 0-6 mjeseci  A tako mi je foraaaa… Tako da cemo ipak vjerojatno krevetić. Ali željela bih neki kojem se spuštaju bočne strane i da se podnice mogu podesiti na 3 razine…
    A za odjeću jos nista ne znam, cekam iskusnije mamice da nas savjetuju White, kad izlaziš iz bolnice? Si ok?

imaš takav krevetić u Lesnini,ali se spušta samo jedna stranica,podnica ima tri razine podešavanja,puni javor i boja drveta ili bijela,890 kn...mislim da ćemo ga mi uzeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI