Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    19. Kolovoz 2015. 15:59

Nisam mislila motati bebu u tetre prvo sam na jp dok ne skupim malo vise pp a i dok se ne u praksamo malo s tim oblacenjem jer je ipak prvi susret s malom bebom tako da sam se za pocetak odlucila na jp... tetre sam mislila koristiti u te druge svrhe.. a super za te krpice onda i njih dodajem na listu 

Pepita2109
    19. Kolovoz 2015. 17:09

E da jučer sam porazgovarala sa babicom koju poznajem i ona vodi tečaj za trudnice i rekla je da će ubaciti tečaj sad početkom 9mj tako da se taman stignem prijaviti u utorak.. i to nije sve rekla sam joj kako me leđa bole, i kako me u lijevoj preponi grči povremeno, i jučer nakon tri dana pauze zbog bolova smo imali odnos i opet ista stvar boljelo toliko da na nogama nisam mogla stajati, ni u čučnju biti, beba me lupka gore iznad tako da imam feeling da se već okrenula u položaj kakav treba, a babica je rekla da pauziram sa odnosima i da što više mirujem do pregleda, tako da me sad i panika lagano počela hvatati da se nisam počela otvarati.. uhh jedva čekam utorak da ginekologa izrešetam pitanjima.. i da danas sam već dvaput imala veliku nuždu i to ovaj put bez krvi jeeej

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    19. Kolovoz 2015. 19:40

Curke imsm pitanje.. u vezi tih bodija, benkica i te robice koja se puno prlja. Koliko toga i koju velicinu uzeti? Dugi rukav ili kratki pa nesto preko oblaciti? Bila bih zahvalna na savjetu.

Mrkvica2
    19. Kolovoz 2015. 19:41

E da i stramplica koliko uzeti obzirom da je zima?

Pepita2109
    19. Kolovoz 2015. 20:05

To sa količinom robice je i mene strah jer znam da beba sve brzo preraste, pa ne želim pretjerivati sa ničime, tako da drage iskusne mame nemam popis samo za količinu robice koja mi je potrebna i koliko čega i koje veličine buni me to jako

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    19. Kolovoz 2015. 20:22

I mene zanima ta kolicina robice. I kako ne znam spol pripremam se i za musku i zensku bebu pa bas sad citam o stramplicama i muskim bebama.. pa ako tko od vas sta o tome zna bila bih zahvalna.
    A sto se tice krevetica mi smo gledali na magic baby onaj jedan s komodicom samo su mi dimenzije cudne na netu pa moram u trgovini provijeriti jos a on mi se cini praktican jer se poslije pretvori u krevet za 1 osobu... 
    I dali je tko od vas mislio koristiti koljevku ili ju je koristio?

Sonja8
    19. Kolovoz 2015. 20:45

Buffy, ja sam razmišljala o kolijevci, ali ona koju sam ja gledala dođe 1750 kn pa nam se ne isplati s obzirom da se može koristiti 0-6 mjeseci  A tako mi je foraaaa... Tako da cemo ipak vjerojatno krevetić. Ali željela bih neki kojem se spuštaju bočne strane i da se podnice mogu podesiti na 3 razine...
    A za odjeću jos nista ne znam, cekam iskusnije mamice da nas savjetuju 
    White, kad izlaziš iz bolnice? Si ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.