ah ta trudnička zaboravnost.... kupila sam si danas torbu za kolica/pelene. baš je fora. ima podlogu za presvlačenje, termos torbicu, dekicu, još i izgleda moderno. jedino ju nisu imali u zelenoj boji da ju uskladim sa bojom kolica.
kupila sam i paket od 10 tetra pelena za 99kn.
Pozdrav okruglice... danas mi je malo cudan dan pa sam dosla neke misli izbaciti kod vas...nadam se da ne smeta.. Nije mi jasno kada je kilaza trudnice postala glavna briga. Svima je prvo pitanje koliko si kg dobila, pazi sta jedes i koliko jedes poslije se kile tesko skidaju. Mislim drugo potanje je tek kako je bebica dali sam ja luda jer mebi to nije normalno? Ajde da ti pitaju zene koje nisu trudne ili koje nemaju malu djecicu bilo bi mi mozda malo jasnije. Samo cekam kada cu vidjeti dijeta za fit trudnocu, natjecanja ko ima manji trbuh u vecem stupnju trudnoce. Mislim po meni to sve ide predaleko. Em se ocekuje fit trudnica, nakon porodjaja odmah izgledat ko s odmora, pa svi kmaju savrsene bebe koje odmah spavaju cijeli dan koje niti ne znaju plakati, sredjenw uvijek a onda se osudjuje one druge koje nisu savrsene.
Ispricavam se jos jednom na postu malo duzem i malo izvan svih tema dosadasnjeg razgovora al sam bas osjetila potrebu da se izjadam
shimmer i tarana, hvala na informacijama. Znači, nije toliko komplicirano kao što sam si ja mislila :) Još ću poslat muža da to sve sredi i vidi kako i što
Što se tiče dječjih veličina, ja imam dosta stvari 56, ali se to meni čini ooogromno i iako su neke stvari istog broja, jedna je dosta veća od druge. Baš variraju brojevi. Moram si onda svakako kupiti nekih manjih stvari da mi beba ne pliva u velikoj robici. :
dillb, gdje si kupila torbu? Koliko košta, ak se smije znat?
Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči.
Shimmer, hvala na linku, super ce nam doci
Dillb, također hvala na savjetima (kao i uvijek). I da, baš sam si danas naručila s one stranice (Sunčica) koju si preporučila posteljinu i tetrice. Preslatko
Pepita, ako se ne varam, za dva dana je d-day Sretno
Pozz svima!
Buffy nazalost danas je sve vise zena takvih.. i bas to sto kazes dosta njih su vec majke pa zacuduje cuti takve komentare od zena koje su to sve prosle.. nekada se stvarno neugodno iznenadim kada vidim komentare na te slike jako mrsavih fit trudnica sa sve manjim trbuhom na ostale zene da su krmace ako dobiju vise kila u trudnoci. Grozno.. i ja imam jednu prijateljicu koja je trenutno opet trudna i svaki nas razgovor zapocinje temom o kilama.. a dosla je do toga da ne jede kruh uopce u trudnoci. Po meni se stvarno pretjeruje i nabija komplekse nama ostalima. Treba uzeti u obzir da smo sve razlicite..
Dillb, hvala :) Ja još uvijek ne kužim razliku između benikca, bodića i odijela, i ako je zima jel oblačimo i bodi i odijelo? I jel bolje kupovati sa stopicama ili bez??
Slažem se s Mrkvicom2..nadam se da ću i ja skužiti sve :)
Sortiraj odgovore
Najstariji