Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    19. Kolovoz 2015. 21:26

LinaKarolina meni nije problem kupiti ili nabaviti od robice šta mi se sviđa nego zbog vel me strah hehe 

http://www.top5.hr/sites/default/files/tblVelicine.jpg?width=750&height=344&iframe=false

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    19. Kolovoz 2015. 22:05

allegrazg, ovaj?
    http://www.xxxlesnina.hr/bebe/sobe-za-bebe/dje-ji-kreveti-i/c6c4c6/mybaby/dje-ji-kreveti-.produkt-002843000301
    Se moze skinuti skroz ta stranica ili se samo spusta?

20. Kolovoz 2015. 08:25

Sonja8 još ništa,radili mi i uvz bubrega i mokraćnih puteva, svi nalazi super,sve odlično,ali ne znaju zašto krvarim,....i tako
    Radujem se jer sutra imam uvz ovaj u 20 t :-D

Sonja8
    20. Kolovoz 2015. 08:54

White, bitno da su svi nalazi dobri! Lijepo za uzv...ja idem u pon na 4d i stvarno se veselim! Jos da napokon saznamo spol... 
    LinaKarolina, dillb, mama i ostale mamice koje znate malo bolje  ...sto od robice točno i koliko komada cca planirate pripremiti... Ipak su to zimske bebice, nisu nam dovoljni samo bodici... Hvala 

• Irena10
    20. Kolovoz 2015. 09:39

Pozdrav,
    nova sam na forumu pa mislim da sam sad pogodila temu u kojoj bih se obratila iskusnijima.
    Trenutno sam u 20. tjednu i beba mi je nisko. Imate li kakav savjet ili neke vježbe kojima bi mogla bebu potaknuti da se pomakne gore? Postoji li mogućnost da se beba još pomakne? Što smijem raditi što ne, jer mi je doktorica rekla samo da odmaram.
    Hvala Vam unaprijed na pomoći. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.