Pepita sretno sutra. Da provedete sto lijepsi dan i naravno ostatak zivota.
Evo ja gotova s radovima. Jos samo hodnik
Jutros sam isla na ogtt i nije mi bio bad kao sto sam mislila. Popila to, otisla doma i vratila se za 2 sata da ponovimo vadenje krvi. U pon su nalazi tako da nista ne znam kakva sam bila
Ja evo da se nadovezem i na temicu o kilama. Meni jedna od drazih tema jer me kile ne muce niti malo. Nisu ni prije.
Nemojte se zamarati s time. Jedite koliko ste gladne i sto god pozelite. Naravno, ako vas lijecnik nije upozorio na nesto. Onda pripaziti.
Ja sam malo na vocu, malo.pijem vodu, a ponekad pijem i colu ili mineralnu kao i sto papam kebap , burek i pizzu. Sto god ja i beba pozelimo mi to uzmemo.
Toliko o kilama
Visnjass nije ni kod mene nista drukcij bilo prije t. Sto mi se jelo to sam jela. Tako i sa picem. Upravo zbog toga nikad nisam imala stalnu kilazu. Uvijek sam bila izmedu 65 i 73 kg hahahaha
Kaj ćemo kad volimo papati i ne želimo se odreći tog gušta
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pepitaaa, sretno danas, a i idućih 100 godina barem
nadam se da ćeš se fino zabavit
Pozdrav okruglice 😊
Pepita sretno danas,da sve protekne onako kako si planirala,i da uzivas 😙
Mene su juce pustili iz bolnice,nisu dosli bas do nekog zakljucka....i tako opet bolje doma da lezim nego tamo. Radili su mi juce uvz morfologiju ploda,i bebac je odlicno sve je kako treba,rekli su mi spol decko je😀. Ja se nisam bas iznenadila imala sam osjecaj da je decko,ne znam to da opisem,ali je bijo tocan. A moji svi su mislili da je curica 😂
Moram jos da upisem u tabelu,cim sejednem za komp 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji