Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    21. Kolovoz 2015. 13:13

Lady ja i ti smo tu negdje sa tjednima i ja sam na +10 i doktor mi je rekao da mi je kilaza odlicna, pa zato ne razumijem sto je tebi tvoja rekla da nevalja.. zbunjuju me ti doktori vise stvarno.

Shimmer i moje bh postaju sve jace a leda uzas. Bit ce da to tako ide sto vise tjedni odmicu..

Buffy vjerojatno jesmo heheh uzas zivi. Samo odmaraj i ne citaj gluposti za mirne zivce.

Pepita sretno sutra. Slazem se s buffy na kraju je neces niti primjetiti.. a i one se valjda smire kada sve to krene pa se povuku. 

E da vas pitam.. jel slobodno odem na ciscenje kamenca? Bila sam prije nego sam ostala trudna i sada bih trebala opet a nezz jel preporucljivo.

Ines24
    21. Kolovoz 2015. 13:18

Pepita sretno sutra, a i u daljnjem zajedničkom životu 
    Curke, Lidl ima akciju dječje robice od sljedećeg četvrtka, najmanji broj je 62, ali trebat će nam i ta veličina vrlo brzo 

Pepita2109
    21. Kolovoz 2015. 13:38

Hvala vam drage moje okruglice svima na lijepim željama  

vidjela sam i ja da je na akciji dječja robica samo kad ne znam šta će mi trebati odnosno šta ću dobiti jer mi treba dati tetka, frendica,a i stric je nešto obećavao pa ćemo vidjeti ne bih htjela pretjerivati hahah  a danas i sutra su vam na akciji u kozma dječji proizvodi ja ću danas škicnuti ako stignem ako ne nadam se da će biti još prigoda hehe 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    21. Kolovoz 2015. 14:52

Pepita, sretno sutra! I sretno u vasem daljnjem bracnom zivotu

Mrkvica, nije mi ona nista sada prigovarala nego smo u startu pricale o kilazi pa me upozorila na neke stvari. Ja sam se zbedirala jer sam u mjesec dana dobila 4 kg i racunam ak tak nastavim....

Inace, bila sam u hm-u i ima za trudnice svasta al na snizenju bas i ne. Tak da ipak nisam nista kupila.

dillb
    21. Kolovoz 2015. 15:42

pepita, ako ne stigneš danas - ti sutra uleti u kozmo s dragim. onako sređeni, povedete i fotografa... tko zna, možda vam štogod i poklone. 

uživaj!!! taj dan će prebrzo proći. nećeš se ni okrenuti, a već će biti jutro. 

Pepita2109
    21. Kolovoz 2015. 16:02

lady6 hvalaaa 
    dillb to što će brzo proći me i veseli hahah  dobra ideja 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    21. Kolovoz 2015. 16:51

Pepita sretno sutra i uzivajte! :)
    Dillb hvala na objasnjenjima :) 

Ja sam danas bila u Ikei i prepone su me pocele bolit pa sad lezim i odmaram..

Pozz svima!

allegrazg
    21. Kolovoz 2015. 17:12

pepita, sretno sutra i uživaj!
    kaj se šećera tiče, za bućnicu su tamo rekli da je dozvoljena, a i nije ni meni bilo jasno kak to da su dozvoljeni kruh,krumpir,tijesto i riža...sestra je tamo rekla da je krumpir zadnji izbor, kruh raženi,a ovo dvoje integralno...bila sam neko vrijeme na LCHF zbog inzulinske rezistencije, nalaz mi nakon dva mjeseca nije bio puno bolji,a i premasna mi je ta prehrana,zgadio mi se špek nakon nekog vremena što je za mene čudo.preostaje mi jedino da se hranim prema GI

allegrazg
    21. Kolovoz 2015. 17:13

dobili smo kolica jučer od mojih! prva velika stvar koju imamo za našu curicu.peg perego book plus 51 geo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.