ajme, drage moje okruglice, kad nas slušam - kao da smo stare babe. svašta nas boli. i ja sam jučer šetala, kuhala, išla po dijete u vrtić, pa s njim po dvorištu - križa, zdjelica, prepone su mi se raspadale od bolova. pa kad mi netko kaže da je trudnoća blaženo stanje.......
žene su ženama najgori neprijatelji. stalno nešto skeniraju i traže dlaku u jajetu. šta ih briga koliko imamo kila. same smo ih natukle i kad se odlučimo, same ćemo ih skinuti. zato odmah na početku kažem da sam debela i začepim im svima gubicu.
benkica - majica za bebu koja se kopča na preklop
bodi - "produžena" majica koja se kopča među nogicama. štiti bebina križa i ne može se podignuti tako da su bebi gola leđa ili da joj se smrežura pod leđima pa ju ti nabori žuljaju.
odjelce - oblači se preko bodija ili benkice. može biti jednodijelno ili višedijelno. uglavnom služi za ljepši izgled djeteta ili da mu bude toplo.....
meni su draga odijelca sa stopicama ili hlačice sa stopicama za male bebe. ispod se još mogu i tanke čarapice obući ako je bebino stopalo hladno.
i torbu i tetra pelene sam kupila u magic baby dućanu. torba je marke babymoov i košta 379,99 kn.
shimmer, legeno!!! nek joj se upali zub.....
htjela sam samo dodati nešto za šećer i mjerenje.
to što neka hrana nije slatka ne znači da ne povisuje šećer u nebesa.
npr spomenuta bučnica. radi se od tijesta koje je iznimno visokog glikemijskog indeksa.
isto tako kruh, riža, tjestenina, krumpir, kukuruz.
http://www.freedomtek.org/zdrava_prehrana/glikemijski_indeks_tablica_namirnica.php
vidjela sam jedan od popisa namirnica dozvoljenih na dijeti za gd i neke mi nemaju baš smisla.
ali ako već imate te aparatiće za mjerenje šećera, najbolje ćete znati kako vam tijelo reagira na što.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
hahaha Shimmer hvala ti punooo i baš si me nasmijala
šta se tiče bolova, mene jedino leđa rasturaju i to žešće nekada se ne mogu dići ili ispraviti ili mi noga propadne haha odnose nisam imala već evo danas treći dan hahah a kao da je prošlo dva tjedna, i još tako 4 dana najmanje dok ginekolog ne vidi šta se događa kad me tako boli nakon odnosa, kad imamo odnose prije spavanja i ne stigne me boljeti,ali ovako tokom dana ako odmah ustanem nakon uh uh ne mogu na nogama stajati, bojim se zabrane do daljnjeg,ali sve za bebicu moju..
dillb hvala na informaciji
cure moje meni se spava ja sam zapela na kauču i ne da mi se pomaknuti hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja sam gledala na Mali Anđeo Butik, sviđa mi se i posteljina i tetre ma sve hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica jucer sam ipak googlaa i mislim da smo isti clanak procitale i onda sam si rekla da sma glupa sto to niti gledam
Pepita uzivaj sutra a svekrvu neces ni primjetiti da je tamo.. tako nisam ni ja svoju niti vidjela prakticki.. to je vas dan i ne daj se smesti

Pepita: sretno sutra!najsretniji i najveseliji dan ti zelim!
Mozak na "pasu" i uzivaj! Ne slusaj nikoga ni nista,samo sebe i muza ♡ To ja sebi cijelo vrijeme govorim i pripremam se :D
I ja sutra ode na vjencanje kod kolegice pa cemo se naplesati nas dvoje i za tebe i za nju! Nek nam zivi ljubav!
♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji