Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anjaanja
    19. Kolovoz 2015. 10:33

hej curke! Ja sam već na plus 7 i baš sam :( s obzirom da sam zadnji put otišla rodit +10. Ali opet nek su nam djeca živa i zdrava spast će kile. Nisam sigurna ko je spominjao žgaravicu, ja imam užasnu ali sam je uspjela koliko toliko smirit s tim da navečer jedem samo lubenicu i nešto lagano ako bilo šta drugo pojedem užas. Također probava od faze do faze isto me hemića strah ali nema ih još. Vidim da ste sve po malo u šopingu meni ovaj put treba samo još koja sitnica i po štogod rozo i bit ce sve super. Zadnji put sam kupila i dosta nepotrebnih stvari pa sad na sve gledam malo drugačije. Za početak spavaćice, papuče, bademantil za hitan slučaj su spremni ostalo sve stignem ima još do Božića. Nadam se da vam paše ova promjena vremena, napokon ljepote .....

LinaKarolina
    19. Kolovoz 2015. 10:59

Blago vama..sve nesto kupujute  Nama ne treba nista jervce nasljediti od "velikog" brace..i.a odjece nekoristene hrpetina. Jedino nam treba jos jedan krevetic 
    Vise ce mami za rodiliste trebati s obzirom kada se ja pakiram kao da odlazim na citavu godinu..
    Najradije bi ponjela samo dezinfekcijsko sredstvo i plahte..s obzirom da je u OS rodilistu stanje krajnje ocajno..

@JustSmile@
    19. Kolovoz 2015. 11:11

Haloooo okruglice moje! Evo da vam javim sretnu vijest! Danas smo 18tj i 3d, i javila mi se moja sreca!sigurna sam u to.nisi ni baloncici ni mjehurici ni leptirici nego bas gurkanje 3-4puta koje se moglo vidjeti i na stomaku.pa sam sada malo zbunjena.mozda smo te leptirice preskocili ili sam ih zamjenila sa crijevima :D ?? Ali ovo danas je bas bilo posebno i uh...ma neopisivo.odmah sam dragog zvala.i rekoh idem i vama javiti.♡♡♡♡♡♡

sto se hemoroida tice,mene muce jos od prije trudnoce.svi u familiji ih imaju,pa tako i ja.-.- hvala Bogu,ne puno i ne jako.bas upravo kod tog naprezanja.boli neko vrijeme pa prodje.u tim danima bitno je 'udobno' donje rublje(znaci bez tangi,sto meni tesko pada xD ), i brisati sto finijim papirom(ja vlazne koristim).

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    19. Kolovoz 2015. 12:59

Visnjass mislim da sam nasla.. sva su po 2400. Jako su lijepa ali memalo strah naruciti preko neta.. znas mozda nekoga tko ih ima?

Pepita2109
    19. Kolovoz 2015. 14:23

visnjass gledala sam i ja njihova kolica,ali me strah online kupovine voljela bih ja njih vidjeti, ispipati i tako to 

dragi i ja smo odlučili da ćemo sada samo vidjeti i naći kolica koja želimo,a kupiti ćemo tek kada rodim jer roditi ću krajem 11mj, još ako prenesem, pa dok se oporavim i tako, on lako onda sam ode po on šta smo odredili  osim ako ne naletimo na kakvu akciju tamo pred Božić hehe

pada kišica i fino je hladno i ja sam sretna jer pada kišica što je jako čudno hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    19. Kolovoz 2015. 14:33

Pozdrav svima i dobrodosle nove.. bas se lijepo brijcano popunjavamo 
    Puno toga sam procitala al nisam stigla odgovarati imala sam malu ludnicu ovih dana oa nisam do foruma stigla. Sto se tice kolica mi smo za pocetak odlucili pogledati u leokids i to ubrzo jer sam tu vidjela da se znaju cekati do 6tj pa da mi jos ne zakasne, da beba prije dodje pa da nemam s cim iz rodilista izaci 
    Polako smo robicu pocele kupovati i tesko se obizdam da ne uzmem bas sto mi ne treba jer je sve taoo slatko. Kada se opskrbimo s robom prelazimo na kozmetiku i za kraj vece stvari to smo mislili u 10mj i pocetak 11.. sad mi je jos prerano da kupim pa da stoji  izludila bi gledajjuci
    Sto se tice platnenih pelena vidjela sam neke na str.kadulja koju sam otkrila s face srr.moderne pp. Vidim da ima dosta povoljnih probnih paketa pa da s vama tu to podijelim. 
    Tetra pelene sam mislila naruciti s str.mali andjeo ali ih nema trenutno na stanju re sam mislila 10 bijelih i 10 sarenih je to dovoljno? I vidjrla sam da ima i malih tetra krpica je to potrebno? 
    I sto se tice bodija mislila sam oko 10kom u velicini 56 i 10 u 62 je to dovoljno? 
    Posteljinu sam gledala isto na mallm andjelu ali cu jos i po trgovinama pogledati... 
    Sad vidim da sam se raspisala pa se ispricavam 

dillb
    19. Kolovoz 2015. 15:37

pozdrav. još malo i gotov radni dan. sutra sam slobodna jer odoh na pregled. napokon ću vidjeti koji položaj je moj dječak zauzeo. 

netko je spominjao široko povijanje. ako koristite jednokratne pelene, dovoljno je složiti tetra pelenu između nogu i preko nje zakopčati bodi. isprobala šogica s nećakom. vjerojatno će vam i patronažna reći da se široko povijanje više ne koristi. 

buffy, ako misliš dijete motati isključivo u tetru na početku, možda će ti biti dosta za početak. meni su tetre super i kod dojenja kad mlijeko curi a one dobro upijaju. tetra krpice su meni dobro došle kad sam prematala bebu jer ne koristim vlažne maramice. isto tako krpicu možeš namočiti i prebrisati dijete ako je musavo ili nasapunati krpicu pa njome oprati bebu tako da ne moraš posebno kupovati rukavice ili trljačice. možda netko smisli još koji način uporabe. 

dillb
    19. Kolovoz 2015. 15:48

nabasah na ovo:  http://sunasce.hr/esunasce/?product_cat=platnene-i-tetra-pelene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.