Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    18. Kolovoz 2015. 00:09

Mama,semmi,lina karolina: malo nas je al' nas ima :D slavonija- Osijek. :)
     dobrodoslica novim  okruglicama! ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• anjaanja
    18. Kolovoz 2015. 09:04

hejjj! Pratim vas već neko vrijeme, ali evo nikako se do jutros registrirati :D. Moj termin 25.12. Curica je na putu, to mi je drugo dijete.

@JustSmile@
    18. Kolovoz 2015. 10:20

anjaanja dobro dosla!
    Sve nas je vise i vise! :) ♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    18. Kolovoz 2015. 10:44

Anjaanja dobro nam dosla :) :) stvarno nas se skupilo vec! :)

[/u

dillb
    18. Kolovoz 2015. 10:59

nek nas se još skupi!!! treba popraviti natalitet hrvatske. 

obzirom da ste u fazi kupovanja... kad sam ja kupovala potrepštine za malenog, u sparu sam kupila plahte po 29,90 kn (s gumicom, mekani pamuk, lijepo sjedne na madrac). u nekoliko navrata je kaufland/spar imao akciju 2 popluna (koja se mogu spojiti u jedan kad je hladnije) sa jastukom za nekih 100-tinjak kn. za one malo kreativnije, ja sam recimo kupila materijal pa od njega namjeravam sašiti jastučnice i navlaku za poplun... 

igrom slučaja sam kupila nadmadrac od memorijske pjene i odličan mi je, međutim ne koristimo ga jer sin spava s nama u krevetu a kad spava na tom nadmadracu doslovno dobije temperaturu. eto, moje iskustvo.

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 11:13

Dobar vam dan moje okruglice, vidim da nas je svaki dan sve više, i dobrooodošle nove mame zimskih bebica nadam se da ćete uživati ovdje sa nama i da će i vama vrijeme brzo prolaziti kao i meni 
    tarana čestitam ti na dečkiću 

oo vidim da ste sve u obilascima.. linakarolina i dillb ja mislim da moj spisak nije pretjeran, s tim da pored nekih stvari koje sam napisala sam stavila ako će zatrebati hahah 

Drage moje mene ja jurim sa jednog kraja na drugi da zadnje detalje riješim prije subote koja se bliži brzinom svjetlosti, vjenčanicu jučer išla probati i za čudo ne moram ju proširivati, samo skratiti, i fotograf je rekao da u slučaju kiše odgađamo slikanje za neki drugi dan i sad se nadam da kiše neće biti bar dok se ne poslikamo i ne uđemo u tu konobicu, onda neka pada koliko hoće jer mi se ne da ponovo sređivati  sve je sređeno još samo ostaje generalka po kući i tako te sitnice, ajme jedva čekam nedjelju u ovo doba hahaha 

dillb
    18. Kolovoz 2015. 12:14

Pepita2109

oo vidim da ste sve u obilascima.. linakarolina i dillb ja mislim da moj spisak nije pretjeran, s tim da pored nekih stvari koje sam napisala sam stavila ako će zatrebati hahah 

Drage moje mene ja jurim sa jednog kraja na drugi da zadnje detalje riješim prije subote koja se bliži brzinom svjetlosti, vjenčanicu jučer išla probati i za čudo ne moram ju proširivati, samo skratiti, i fotograf je rekao da u slučaju kiše odgađamo slikanje za neki drugi dan i sad se nadam da kiše neće biti bar dok se ne poslikamo i ne uđemo u tu konobicu, onda neka pada koliko hoće jer mi se ne da ponovo sređivati  sve je sređeno još samo ostaje generalka po kući i tako te sitnice, ajme jedva čekam nedjelju u ovo doba hahaha 

mislim da je tvoj popis među najboljima za početnu nabavku. 

joj... već je došao dan V... zbilja vrijeme brzo leti. želim ti idealno vrijeme i super zabavu!!! 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 11:14

Btw mislim da sam dobila hemeroide,nisu bolni,ali je bilo sukrvice kod brisanja nakon velike nužde

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    18. Kolovoz 2015. 11:25

na tablici nas je 24, navijam da dođemo do okrugle 30ice 
    s tim da sam neke upisala kako su se prijavljivale, ali ako sam slučajno fulala, ubacite se.

uživam kao prase u ovom padu temperature, čak sam se i dekicom pokrila.
    i isto gledam tkanine za posteljinu, baš se zabavljam.
    dillb, koliko materijala je potrebno za jastučnicu i poplun?
    i možeš li procijeniti koliko bi bilo potrebno za onu ogradicu?

dillb
    18. Kolovoz 2015. 12:12

shimmer

dillb, koliko materijala je potrebno za jastučnicu i poplun?
    i možeš li procijeniti koliko bi bilo potrebno za onu ogradicu?

najlakše ti je izmjeriti veličinu kreveta (npr. 120*60 cm) pa izračunaš. još tome dodaš debljinu spužvice, i još cm ili dva za porub. još samo odlučiš hoćeš li stavljati gumbiće/zatvarač ili ćeš obšiti tkaninu oko spužvice pa ćeš sve skupa prati. 
    za poplun ili jastučnicu isto mjeriš veličinu jastuka ili popluna, u obzir uzmeš i debljinu da ne bude na knap. još ti ostaje odluka hoćeš li raditi preklop ili zatvarati gumbima/zatvaračem.
    kod kupovanja tkanine vidiš da li prodaju kao "duplu širinu" što znači da je materijal preklopljen. 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Ines24
    18. Kolovoz 2015. 11:36

Mamice, gdje ste gledale te tkanine za dječju posteljinu? Mama mi zna šivati pa da ju malo zaposlim 

Mrkvica2
    18. Kolovoz 2015. 11:51

ines24

Mamice, gdje ste gledale te tkanine za dječju posteljinu? Mama mi zna šivati pa da ju malo zaposlim 

O ovome sam i ja pocela razmisljati. Mislim da se vise isplati a mama mi odlicno siva.. a mislim da to nista nije toliko komplicirano. 

Pepita nas je kisa bas zahvatila na slikanju ali iskreno mislim da se nebi slikala kasnije bas zbog sminke i svega.. 

Ja se uzasno bojim tih hemica. Hvala Bogu jos ih nema a i stolica mi se izregulirala pa se nadam da ni nece.. osim na porodu eto.

Nove cure dobrodosle i cestitke na bebicama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI