Mrkvica svakako ću kupiti nešto ako će biti potrebe, sada ću pratit situaciju, možda se ne ponovi daj Bože..
a donat mg ne mogu piti jer mi ne paše, imam tablete magnezij baš od twinlaba,ali zaboravim popiti kad sam blesava.. morat ću se prisiliti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo da se i ja malo javim. Krenuli unutarnji radovi. Jos uvijek krecimo i nadam se da postavljam pod danas tako da sutra mogu sve pospremati.
Obavila pregled kod gin i sve je super. Kaze da samnom ima jako kratke razgovore
Dobila sam 1 kg tako da sam sada s 20tt na +2.5 kg
Dao mi je uputnicu za uzv u bolnicu i onu nezeljenu uputnicu za ogtt
Pozdrav novim okruglicama,i ljepe,mirne i uredno trudnoce vam želim,da uživate na forumu :-D
Sve nas je vijeće :-D :-D
Iz bolnice ništa novo,...svi nalazi isto kao i prošli put uredni, ali su mi dali antibiotik.... Radi te upale za koju ne znaju od cega je...
Što se tiče kilaze ja sam na +5 nisam baš presretna,...mislila sam daa ću dobijete manje,ali se niti ne opterecujem
Za krvarenje desnih, svakako se javi kod zubara, meni je moja rekla da u trudnoci sluznice je prokrvljenija,ali to što krvare nije toliko vezano sa trudnocom nego sa nekim problemom oko desnih koji napreduje i krvari baš zbog te jače prokrvljenosti u trudnoci....
Ja od prije imam problema sa krvarenjem desni...izgleda da krvarim svuda...;-) pa mi je dr preporučila četkicu curaprox ultra soft i rekla mi da ne budem gruba nego poalo da ih perem. Imaš i pastu za zube baš za krvarenje desnih, ali pitaj u ljekarni da li se smije u trudnoći.
Ali evo jedna smjesna stvar od kad me kljukaju antibiotikom ovdje desni su mi prestali krvariti,bas sam to jučer pričala m B-)
Mama drago mi je da je sve bilo super kod ginekologa
dobrodošle nove okruglice!
Tyna, kak tebi napreduje kilaža na ovoj dijeti? ja stala na onoj koju sam imala na zadnjem pregledu, bar po kućnoj vagi, pa me to malo brine...
Dobro jutro okruglice
Tko je na fejsu stranica Dječja kolica ima prekrasnih 3 u 1 kolica provjerene kvalitete za 2400 kn
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji