Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 17:04

Mrkvica svakako ću kupiti nešto ako će biti potrebe, sada ću pratit situaciju, možda se ne ponovi daj Bože..
    a donat mg ne mogu piti jer mi ne paše, imam tablete magnezij baš od twinlaba,ali zaboravim popiti kad sam blesava.. morat ću se prisiliti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    18. Kolovoz 2015. 17:09

Evo da se i ja malo javim. Krenuli unutarnji radovi. Jos uvijek krecimo i nadam se da postavljam pod danas tako da sutra mogu sve pospremati.

Obavila pregled kod gin i sve je super.  Kaze da samnom ima jako kratke razgovore 
    Dobila sam 1 kg tako da sam sada s 20tt na +2.5 kg 
    Dao mi je uputnicu za uzv u bolnicu i onu nezeljenu uputnicu za ogtt 

Tyna24
    18. Kolovoz 2015. 17:45

trgovina se zove damtex, tu su samo baby stvari

Ines24
    18. Kolovoz 2015. 18:12

Hvala Tyna na odgovoru :)

Imam pitanje što se tiče širokog povijanja bebe, prijateljica mi je rekla da je ona svog malog povijala u pletnene covere što su neke mame spominjale i unutra valjda još taj neki perivi dio ili što je to već, ima li tko kakvog iskustva? Kad je moj brat bio mali mama ga je povijala jednom tetra pelenom i švedskom... Ovo s coverom se čini lakše, ali zanima me ima li isti učinak...

18. Kolovoz 2015. 19:11

Pozdrav novim okruglicama,i ljepe,mirne i uredno trudnoce vam želim,da uživate na forumu :-D 
    Sve nas je vijeće :-D :-D 
    Iz bolnice ništa novo,...svi nalazi isto kao i prošli put uredni, ali su mi dali antibiotik.... Radi te upale za koju ne znaju od cega je...

Što se tiče kilaze ja sam na +5 nisam baš presretna,...mislila sam daa ću dobijete manje,ali se niti ne opterecujem 

Za krvarenje desnih, svakako se javi kod zubara, meni je moja rekla da u trudnoci sluznice je prokrvljenija,ali to što krvare nije toliko vezano sa trudnocom nego sa nekim problemom oko desnih koji napreduje i krvari baš zbog te jače prokrvljenosti u trudnoci....
    Ja od prije imam problema sa krvarenjem desni...izgleda da krvarim svuda...;-) pa mi je dr preporučila četkicu curaprox ultra soft i rekla mi da ne budem gruba nego poalo da ih perem. Imaš i pastu za zube baš za krvarenje desnih, ali pitaj u ljekarni da li se smije u trudnoći. 
    Ali evo jedna smjesna stvar od kad me kljukaju antibiotikom ovdje desni su mi prestali krvariti,bas sam to jučer pričala m B-) 
    Mama drago mi je da je sve bilo super kod ginekologa

Mala77777
    19. Kolovoz 2015. 09:15

Zubno meso krvari jer je upaljeno.bakterijama iz hrane.dakle,treba se bolje i čvršće prati kružnim pokretima i čak malo i po mesu.treba potaknuti krvarenje da sve te bakterije izađu.Kao sta je gore napisano,najbolje od curaproxa ultrasoft četkica u kombinaciji sa zubnim koncem i listerinom(ili nekom drugom antiseptickom vodicom za usta).A ako je upala ipak naprednija,mozda bi trebalo posjetit stomatologa radi čišćenja zubnog kamenca..

allegrazg
    19. Kolovoz 2015. 08:43

dobrodošle nove okruglice! 
    Tyna, kak tebi napreduje kilaža na ovoj dijeti? ja stala na onoj koju sam imala na zadnjem pregledu, bar po kućnoj vagi, pa me to malo brine...

Tyna24
    19. Kolovoz 2015. 16:22

allegrazg

dobrodošle nove okruglice! Tyna, kak tebi napreduje kilaža na ovoj dijeti? ja stala na onoj koju sam imala na zadnjem pregledu, bar po kućnoj vagi, pa me to malo brine…

meni kilaža nikak ne napreduje i to me jako brine... 2 kile kaj sam nabrala prije te dijete, sad niti grama... baš smo komentirali s mužem da je to pravo mučenje... nemogu jest kaj mi se jede...

visnjass
    19. Kolovoz 2015. 10:16

Dobro jutro okruglice
    Tko je na fejsu stranica Dječja kolica ima prekrasnih 3 u 1 kolica provjerene kvalitete za 2400 kn

Mrkvica2
    19. Kolovoz 2015. 12:54

visnjass

Dobro jutro okruglice
    Tko je na fejsu stranica Dječja kolica ima prekrasnih 3 u 1 kolica provjerene kvalitete za 2400 kn

Bas sad gledam ali ima dosta stranica pod tim imenom.. daj reci kakva im je profilna ili nesto da prepoznam na koju mislis.

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI