Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    18. Kolovoz 2015. 14:22

Jel imate kakav savjet di bi se mogle naci povoljne trudnicke hlace? Ni jedne svoje nemogu vise obuci jer me stezu. A nebi htjela davati previse novca na nesto sto cu koristiti koji mjesec.

[/u

dillb
    18. Kolovoz 2015. 14:35

povoljnih hlača je bilo u h&m. sad ionako traju sniženja pa njuškaj gdje stigneš. u c&a je bilo lijepih stvari - ali moraš pronaći dućan u kojem drže trudničku kolekciju (mislim da u zgb ima na jankomiru i garden mallu). ne sjećam se da li je mana imala trudničkih hlača. ili probaj na mojekrpice.hr.

lady6
    18. Kolovoz 2015. 14:49

Pozz okruglicama, posebno novima! Ja sam trudnicke hlace isto kupila u hm-u. Danas planiram navratit pa vas mogu izvjestit. Kile ne zelim vise spominjati da se ne zbediram jer sam vec na plus 10....ja sam kupila jednu posteljinu a ostalo ce mama sasiti ako nade povoljno materijal tak da jos ne znam. S probavom, hvala bogu, za sad nemam problema tako ni s hemicima

Ja se danas digla iz kreveta i nekako me koljeno pocelo boljeti i evo cijeli dan sjedim na poslu i kad se malo dignem uopce ne mogu normalno stati na koljeno. Ima ko kakav savjet? Znam da one gelove za misice ne smijem koristit al ima kaj drugo pametno?

tweety91
    18. Kolovoz 2015. 14:49

Budem onda potrazila kad dođem, ovdje su cijene prenapuhane do krajnjih granica. Hvala na savjetu :)

[/u

Mrkvica2
    18. Kolovoz 2015. 15:19

Za hemice sam cula da je dobra i nevenova mast i ispiranje hladnom vodom.. naravno ne naprezati se previse svakako. 

Evo ja prozujala malo po gradu i kupila maloj poplun u posteljina.hr, po 100kn su pa mi se ucinilo povoljno.. posteljine djecije su mi preskupe pa nisam kupila.. sto se tice materijala realno gledajuci od jedne plahte za veliki krevet se napravi komplet posteljine za dijete. Ja ne patim previse na dezene, vise bi nesto bez i smede neutralnije pa u krajnjem slucaju i to mogu iskoristiti.

Za koljeno neznam, ali mene je jednom od gipsa spasila rakija.. pa eto vrijedi probati hehe

Za trudnicke hlace sam odustala od potrage skroz.. gdje god da sam gledala jako su mi skupe, a mislim da ih poslije trudnoce vise nebi bas nosila osim mozda u iducoj. U ca sam nasla plitke tajce po 49kn pa ih nosam i ne zuljaju me.. a ima ih i na placu jos jeftinijih. Jedino sto sam u ca bas za trudnice kupila su majice, 30kn su bile a razvlace se nekako drugacije nego ove obicne pa me ne stezu ni ne ispada mi trbuh a mogu uzeti svoju normalnu staru velicinu xs sto je sa ostalim koje imam postao problem jer mi ispadne trbuh.

Lady ja sam isto na +10 i ginekolog mi je rekao da mi je kilaza odlicna, a mi smo tu negdje po tjednima.. nista se ne brini ako je sve okej, pa nismo vise malo trudne hehe

Pepita2109
    18. Kolovoz 2015. 15:38

Mrkvica kod mene je problem jer su unutarnji a ne vanjski, i ne bole.. tako da možda probam ovo od dillb,ali me malo trta išta gurati hahah ne daj Bože da ostane unutra  tako da istraživanje na stotu hehe
    šta se tiče posteljine i ja imam plahti bijelih za bračni krevet koliko mi srce poželi pa lako skrojim, vidjet ćemo  a moja svekrva pazite sada nudi poplun mog dragog, a on ima 26god i onda kad sam joj rekla da to nije higijenski se posramila hahah  
    lady ja sam baš danas rekla frendici mene sve pogodilo haha žgaravicu imam otpočetka trudnoće, leđa bole ajme majko, sve je gore, grčevi u nogama, probava me muči isto duže ništa mi ne pomaže, pa hemeroidi, počela oticati hahah ludilooo, tlak me zajebava jako,... ali nema veze to je sve za moju bebicu, a sa kilama se ne zamaram više iskreno,sa 23tt sam bila na +5, a sada kako se razvija dalje vidjet ćemo.. kako su došle tako će i otići iako će mi trebati vjerovatno malo više vremena da odu nego što su došle hahah  mama mi je rekla da stavim žlicu ulja u usta da će to rješiti zatvor ali ne mogu ja to fuuuj

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    18. Kolovoz 2015. 16:30

Za unutarnje nezz, znam da imaju one kremice za to sa aplikatorom bas pa u krajnjem slucaju to probaj. E da ja sam zgaravicu uspjela obuzdati donatom.. pijem ga jako malo ali uz njega i malo smanjene vecernje obroke napokon spavam normalno. Probaj, dobar je i za probavu a ima i magnezija za grceve..

Visnjass zubno meso ti krvari zbog trudnoce, citala sam da je to dosta cesto, ali svi preporucuju otici zubaru.. makar nezz sto i on moze. Neznam mozda bi ispiranje cajem od kadulje pomoglo, ali ne ga piti.. a nos, pa tu te razumijem. Otkako sam trudna izgledam kao da redovito smrcem nesto.. grozno a to nemam pojma od cega ni kako sprijeciti.. ako nesto cujes javi da i ja probam.

Tyna24
    18. Kolovoz 2015. 16:50

evo ja sam u jednom dučanu kod nas gledala komplet - poplun, jastuk, plahta, posteljina + ogradica za krevetić za 275kn.
    drugi put kupujem definitivno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.