I ja šivam i nije mi palo na pamet da iskrojim sama posteljinu hahah baš sam baksuz
Mrkvica ja sam rekla ili u subotu ili nikad hahah ne da mi se poslije opet sređivat, nabacivati fasadu,a još manje oblačiti vjenčanicu koja će smrdjeti po hrani, cigarama, i šta ja znam..
Vidjeti ćemo kako ćemo proći
Mene muči zatvor i probava već neko vrijeme, i dobila sam savjet da se nikako ne naprežem kod obavljanja velike nužde,ali eto malo ih nisam slušala i bum
Moja frendica je dobila hemiće pred kraj trudnoće tek i dan danas joj iskoče nakon velike nužde pa se malo smire, koma
još tjedan dana do pregledaaaaa jedva čekaaaam da vidim svoju bebicu ajme ne mogu vjerovati da sam već punih 26tt trudna a kao da sam jučer radila test
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Samo gdje kupujute tkaninu? cijena metra? koliko vam se to isplati zapravo jer znam da sam ja gledala bila nedugo za svoju posteljinu gdje je metar tkanine 90kn i jače ovisi od vrste tkanine da li je pamuk ili flanel jer su ti najbolji za tkanine
🙏👸👸🙏❤️
i fotke na kiši mogu biti prekrasne, ionako je vještina fotografa bitna. jer može biti prekrasan ambijent, a fotka koma. moji su fotografi bili super, ali mi je i dan danas žao što taj posao ipak nisam prepustila rođaku. sigurna sam da bi bile još bolje.
hemiće možete tretirati i jednim narodnim receptom. cure koje su probale ga preporučuju, ja nisam -pre lijena sam. naribati krumpir i oblikovati ga u čepić ili se odmah može izdubiti u obliku analnog čepića. takav čepić se zapikne u kremicu od masti, ili nevenove masti... i pohrani u frižider. prije spavanja i poslije higijene, čepić se gurne u guzu i s tim se spava. čepić ispadne prilikom obavljanja nužde. eto...
cure, navalite na šljive i smokve. to vam je super za zatvor odnosno za regulaciju probave.
ja sam u zg i blizu mi ja bonotex pa tamo kupujem tkanine. obično gledam kvalitetu tkanine (ne kupujem ako mi ne "šmeka" pod prstima) jer se vodim onom starom "ako je kvalitetnije, duže će trajati".
Ja sam gledala isto na intenetu na stranicama Malog anđela i ispadne onda jeftinije kupovati gotovu posteljinu
Evo malo da se uključim. Hvala cure za dobrodošlicu Meni je mama za prvo djete isto šila posteljinu, ali kako kaže shimmer zbilja se ne isplati i nikada ne ispadne onako kako želite. Ipak svatko razmišlja na svoj način, ja def sad kupujem.
. Nego da vas pitam kako stojite s kilogramima, ja ih se bojim ko groma s obzirom da sam u trudnoću ušla s viškom :(
Dillb hvala na savjetu za hemiće..
a šta se tiče posteljine meni nekako prenapuhuju cijenu tih tekstilnih materijala i to onako pošteno, takooo da ću ja svakako kupiti gotovu heh
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji