Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    17. Kolovoz 2015. 15:34

Ja još nemam nikakav popis, a od stvari za bebu imam samo nekoliko platnenih pelena... Malo intenzivnije cu se baciti na pripremu svega potrebnog tijekom 9.i 10.mj., ali pažljivo pratim i upijam savjete 

dillb
    17. Kolovoz 2015. 15:42

mummyfunny, nekoliko stranica unatrag je pepita objavila vrlo detaljan popis stavi koje ima namjeru nabaviti. 

Slažem se sa LinaKarolinom da ne treba žuriti s nabavkom. bombardiraju nas sa svih strana i nude kojekakve stvari, ali tek kad dođete doma sa svojim bebolinom - vidjet ćete što je od toga svega korisno.

Mrkvica2
    17. Kolovoz 2015. 16:41

Pa da krenem s izvjestajem..

Pregled je prosao malo neocekivano.. dobila sam uputnicu za bolnicu gdje zelim roditi za ultrazvuk jer nam je beba napredna. Tjesi me sto mi je secer okej pa znam da nije to u pitanju.. kada je mjerio ono 1cm=1tj ispalo je 29cm a ja dns 26+1. Neznam vidjeti cu sve jos sa svojim doktorom i u bolnici posto sam ovo bila kod neke zamjene..

A sad ikea.. nismo kupili nista za bebu odlucili smo jos pogledati. Cijene krevetaca su 450 pa na dalje. Odusevili su me madraci i posteljina. Posteljine ima po 120kn.. madraci su od 200kn nadalje. Kupili smo tepih za 100kn sto me odusevilo.. ove stvari za kucu sitnije su im po okej cijenama. Ali veci namjestaj mi se bas ne svida.. izbor za bebe nije velik ali je zanimljiv i mislim da se isplati pogledati.. imaju prolaz od mene makar sam iskreno vise ocekivala od razvikane ikee.

tarana
    17. Kolovoz 2015. 18:40

Mi smo danas bili na ultrazvuku i saznali da ce biti dječak .
    Kako imam djevojcicu od 10 godina prizeljkivala sam djecaka i eto ostavilo se 

Mrkvica2
    17. Kolovoz 2015. 19:32

tarana

Mi smo danas bili na ultrazvuku i saznali da ce biti dječak .
    Kako imam djevojcicu od 10 godina prizeljkivala sam djecaka i eto ostavilo se 

Cestitke na prizeljkivanom djecaku 

Mrkvica2
    17. Kolovoz 2015. 19:30

Shimmer da na to sam mislila, a i  mjere bebe su vece. Iskreno mislim da me ovaj doktor poslao u bolnicu na uzv samo zato jer ima opremu od prije krista. Moj doktor nikad nije radio uzbunu pa se zato ne sekiram previse.. otici cu u bolnicu da mi naprave uzv kako spada i da vidim bebicu a i nece skoditi da me uvedu kod sebe kad vec zelim tamo roditi.

• mummyfunny
    17. Kolovoz 2015. 20:36

hvala curke  

mrkvica2 da mi smo terminuseee jedva cekam taj studeniiii

Mrkvica2
    17. Kolovoz 2015. 20:59

mummyfunny

hvala curke mrkvica2 da mi smo terminuseee jedva cekam taj studeniiii

Jojj znam kako ti je.. jako se veselim. Gdje si mislila roditi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI