Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    17. Kolovoz 2015. 09:49

pozdrav svim novim i starim okruglicama. 

i ovaj vikend je brzo prošao, ali nam je bilo lijepo i zabavno. družili smo se sa svojim dječakom i nećacima. u petak smo dobili prinovu (šogorica rodila) pa će i oni danas kući iz bolnice. baš se veselim. 

vidjela sam da je netko spominjao kupiti posebno bademovo ulje, posebno ulje za tjemenicu. nije potrebno. kojim god uljem se maže beba, može se mazati i tjeme. 

Mrkvica2
    17. Kolovoz 2015. 10:28

Allegra idemo mi dns u ikeu po krevetic pa javim sto ima 

• mama@
    17. Kolovoz 2015. 10:45

Super mrkvica , javi sve sto dobrog vidis jer i js planiram uskoro za zg u Ikeu da pokupujem tepihe i kos neke stvarcice za djecu. Nisam nikad bila u nasoj Ikei. Ne znam sto ocekivati.
    Dobrodošla jos jedna okriglica. Neka nas je sve vise. Bas lijepo.
    Ima li itko jos iz Slavonije?

• mummyfunny
    17. Kolovoz 2015. 12:03

Drage mame evo lista forum od kad sam se prikljucila al nisam primetila da je itko pisao da se spremio u smislu sta treba sve i koliko treba kad tek dođe beba od robice kozmetikle i sl. Citala sam dosta "popisa" al opet bi volila cuti vasa misljenja i prijedloge nekih mamica :)

Mrkvica2
    17. Kolovoz 2015. 14:08

Mi idemo u ikeu jer sam gledala na netu i stvarno imaju povoljne krevetice i stvari za bebe. Madraci su im stvarno jeftiniji nego drugdje.. cak i posteljine. Nisam ni ja nikad bila, bas me zanima.. sad poslje pregleda idemo, pa vam sve javim kad pronjuskam malo 

Nove okruglice dobrodosle.. lijepo nam se povecava broj. Bit ce zimskih bebica 

Mummyfunny ja jos nemam nikakav popis ni nista.. i iskreno slabo se snalazim a vec sam punih 26 tjedana tako da polako.. imamo ovdje par iskusnih mama koje ce nam priskociti u pomoc.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.