Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mummyfunny
    16. Kolovoz 2015. 23:33

bokic mamice evo i ja se prikljucujem zimskim bebicama moja princeza stize 22.11 i slabo se pripremamo sto se tice robice i opreme pa se nadam da cemo ovdje saznat sta nam sve treba i gdje kupiti povoljno. Svi savjeti i odgovori dobro dosli . :D

• Semmy
    17. Kolovoz 2015. 05:13

Pozdrav svima 
    Ima koja mama iz Osijeka da je termin poćetkom 2mj?
    Moj je 10.02. 

lady6
    17. Kolovoz 2015. 07:30

Dobrodosle, nove okruglice!

• mama@
    17. Kolovoz 2015. 07:40

Mummyfunny , semmy dobrodosle.
    Nisam iz Osijeka ali sam takoder iz Slavonije 
    Nadam se da ce vam biti lijepo uz nas i da ce vam vrijeme do vasih bebica brze proci s nama.
    Upisite se i u tablicu koja se nalazi kod shimmer u potpisu. Tako vodimo evidenciju tko kada treba roditi i sto ocekuje 

Mala77777
    17. Kolovoz 2015. 08:13

Bok trudnice moje! Evo da se i javim..upravo sjedim u čekaonici labosa…popila sam casu glukoze prije 20 min..i borim se da ne padnem u nesvijest!! Ajme koma je ovo!!! 😩😩😩

Sonja8
    17. Kolovoz 2015. 08:46

Dobro jutro svima i dobrodošlica novim okruglicama 
    Jucer nam se bebač skroz razigrao u trbuščiću...čak je i dragi lijepo osjetio pokrete  
    Ovdje je pravo osvježenje, iako inace ne volim kišu, sad tako paše...

allegrazg
    17. Kolovoz 2015. 09:36

Dobrodošle nove okruglice!
    Još samo nekaj vezano uz petljanje...sada oni traže da im se ispriča inače se više nikad neće razgovarat i ako treba nalaziti će se sami samnom...ponašanje predškolske djece..užas...a dragi je lud, jer kaže da ispričao se ili ne sve će biti po starom za tjedan dana i da se osjeća ko debil kad mu krenu određivati kad će kaj raditi i kako...
    Meni isto paše ovo osvježenje. mislili smo idući vikend do Ikee vidjeti kaj ima za bebu, jel bio ko?

allegrazg
    17. Kolovoz 2015. 09:38

Koliko god me lovi lagano strah od poroda, jedva čekam pomaziti se sa svojom curicom. jeste već smislile imena?

• Sana2904
    17. Kolovoz 2015. 09:43

Drage moje već duže vas pratim,ali tek sad uhvati vremena da vam se pridružim. 
    Još jedan dečko može na tabelu termin je 16.01 2016
    Nadam se lijepom druženju :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.