bokic mamice evo i ja se prikljucujem zimskim bebicama moja princeza stize 22.11 i slabo se pripremamo sto se tice robice i opreme pa se nadam da cemo ovdje saznat sta nam sve treba i gdje kupiti povoljno. Svi savjeti i odgovori dobro dosli . :D
Pozdrav svima
Ima koja mama iz Osijeka da je termin poćetkom 2mj?
Moj je 10.02.
Mummyfunny , semmy dobrodosle.
Nisam iz Osijeka ali sam takoder iz Slavonije
Nadam se da ce vam biti lijepo uz nas i da ce vam vrijeme do vasih bebica brze proci s nama.
Upisite se i u tablicu koja se nalazi kod shimmer u potpisu. Tako vodimo evidenciju tko kada treba roditi i sto ocekuje
Bok trudnice moje! Evo da se i javim..upravo sjedim u čekaonici labosa…popila sam casu glukoze prije 20 min..i borim se da ne padnem u nesvijest!! Ajme koma je ovo!!! 😩😩😩
Dobro jutro svima i dobrodošlica novim okruglicama
Jucer nam se bebač skroz razigrao u trbuščiću...čak je i dragi lijepo osjetio pokrete
Ovdje je pravo osvježenje, iako inace ne volim kišu, sad tako paše...
Dobrodošle nove okruglice!
Još samo nekaj vezano uz petljanje...sada oni traže da im se ispriča inače se više nikad neće razgovarat i ako treba nalaziti će se sami samnom...ponašanje predškolske djece..užas...a dragi je lud, jer kaže da ispričao se ili ne sve će biti po starom za tjedan dana i da se osjeća ko debil kad mu krenu određivati kad će kaj raditi i kako...
Meni isto paše ovo osvježenje. mislili smo idući vikend do Ikee vidjeti kaj ima za bebu, jel bio ko?
Koliko god me lovi lagano strah od poroda, jedva čekam pomaziti se sa svojom curicom. jeste već smislile imena?
Drage moje već duže vas pratim,ali tek sad uhvati vremena da vam se pridružim.
Još jedan dečko može na tabelu termin je 16.01 2016
Nadam se lijepom druženju :*
Sortiraj odgovore
Najstariji