Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    13. Kolovoz 2015. 22:36

Allegra i meni je jarun puno blize posto sam u Novom Zagrebu doma..

Sonja8
    13. Kolovoz 2015. 23:17

White, opet 
    Sretno, nadam se da će napokon prestati krvarenje i da ćete čim prije kući...

Pepita2109
    13. Kolovoz 2015. 23:19

Evo cure nakon teškog dana tek sada mi je lakše, prije nekih 3 sata sam mjerila tlak i tad je bio 100/60 tako da sam sigurna da je i još malo narastao jer se dobro osjećam, a kako će biti sutra vidjeti ćemo..
    lady ja svoju vagu izbjegavam u širokom luku hahah tim više jer imam problema sa zatvorom već par dana pa ko zna koliko mi kg to dodaje (tješim se hahah)
    Baš super što su neke od vas blizu, ja sam u Sinju pa ako ima koja blizu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    14. Kolovoz 2015. 09:30

White, nadam se da će uskoro otkriti razlog tom curkanju i zaustaviti ga. 

moj mužek je prekjučer oprao bazen i natočio frišku vodu, tako da sam se jučer izležavala. baš mi je bilo teško kad sam izašla van jer sam osjetila svu svoju težinu. tješim se, za čas će i kraj listopada. 

LinaKarolina
    14. Kolovoz 2015. 09:47

Hvala svima na dobrodoslici 
    Imam jedno pitanje..ima li koja od vas sindrom bijele kute? Naime..ovo mi je vec treca trudnoca gdje mi tlak skoci cim vidim dr  Kod kuce mi je normalan..prosjek 70/110..cim idem na pregled bude 90/150..da ne kazem da mi srce kuca k'o u zeca. Doktorica i sestra su mi stvarno super..cak i volim ici na pregled ali cim se sjetim tlakomjera gotova sam   U prethodnoj trudnoci me poslala u bolnicu jer mi je tlak bio ogroman a i termin mi bio prosao pa neka me porode indukcijom..na kraju sam u bolnici imala tlak 60/90 da me dr pitala jesam li ziva..totalno sam bila smirena tako da me poslala kuci da cekam da se nesto pokrene. Totalno postanem sasava u trudnoci 

• mama@
    14. Kolovoz 2015. 10:13

LinaKarolina ja nemam problem bijele kute. Kod mene je nesto sasvim drugo. Ja inace imam nešto viši tlak. .. dok mi se u trudnoci stabilizira da idealnije ne moze biti

Sonja8
    14. Kolovoz 2015. 10:48

Okruglice...ja imala pregled danas i sve nam je super 
    Ali bebač je imao skupljene nogice i još ne znam spol...a tako sam znatiželjna... 
    A vaga...uf, trenutno sam na +5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.